e-Savuke.com tietosuojaseloste

Vierailijoidemme yksityisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Tällä tietosuojaseloste -sivulla kerromme mitä henkilökohtaisia tietoja on saatu ja kerätty e-Savuke.com -sivustolla sekä miten tietoja käytetään ja säilytetään.

Rekisterinpitäjä

e-Savuke.com
tietosuoja@e-savuke.com

Rekisteröidyt

Keskustelualueelle käyttäjänimen rekisteröivät ja yhteydenottolomaketta käyttävät

Tallentamamme tiedot

Rekisteröityessäsi keskustelualueellemme keräämme suostumuksellasi seuraavat tiedot: käyttäjätunnus, sähköpostiosoite, salasana, syntymäaika.

Kun sivuston vierailijat ottavat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla, keräämme lomakkeessa olevat tiedot (nimi ja sähköpostiosoite), sekä käyttäjän IP-osoitteen.

Emme vaadi että otat yhteyttä omalla nimelläsi, pelkkä nimimerkki riittää.

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Keskustelualueelle rekisteröityviltä kerättyjä tietoja käytetään seuraavasti:

  • IP-osoite: Tunnistamaan käyttäjä väärinkäytöstilanteissa.
  • Sähköpostiosoite: Todentamaan että kyseessä on luonnollinen henkilö (lähetämme osoitteeseen rekisteröitymisen vahvistuslinkin) sekä jäsenprofiilin hallinnoinnin apuna (esimerkiksi salasanan vaihto). Sähköpostiosoitetta saatetaan käyttää myös satunnnaisten, keskustelualuetta koskevien tiedotteiden lähetykseen.
  • Salasana: Salasanalla vahvistetaan vierailijan käyttöoikeus käyttäjätunnukseen
  • Syntymäaika: Rekisteröityvän iän tarkistamiseen. Keskustelualueella on ylläpidon toimeenpanema 18 vuoden ikäraja.

Ainoastaan keskustelualueen ylläpidolla eli järjestelmänvalvojalla ja moderaattoreilla on pääsy henkilötietoja sisältäviin rekistereihin. Kaikkia henkilötietoja voidaan käyttää keskustelualueen sisäisiin, ylläpidollisiin tarkoituksiin.

Yhteydenottolomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta voidaan käyttää suoraan yhteydenpitoon kyseistä yhteydenottoa koskien.

Kuinka pitkään tietoja säilytetään

Yhteydenottolomakkeella kerättyjä tietoja säilytetään toistaiseksi. Tietojen säilyttäminen on välttämätöntä yhteyttä ottavalle vastaamiseksi.

Keskustelualueella kerättyjä henkilötietoja säilytetään toistaiseksi. Tietojen säilyttäminen on välttämätöntä jäsentilin toiminnan kannalta.

Käyttäjän oikeudet

Sinulla on käytettävissäsi seuraavat oikeudet. Oikeuksia koskevat pyynnöt voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen tietosuoja@e-savuke.com

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli tietomme ovat virheellisiä, voit pyytää tietojen korjausta tai täydentämistä. Pyyntöjen tulee ehdottomasti tulla samasta sähköpostiosoitteesta kuin keskustelualueelle on rekisteröity.

Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä jos mielestäsi olemme käsitelleet  tietoja lainvastaisesti tai meillä ei ole oikeutta käsitellä jotain henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto

Emme käytä, emmekä tule käyttämään tietojasi koskaan suoramarkkinointitarkoituksiin. Kieltoa ei ole siis tarpeellista erikseen pyytää.

Poisto-oikeus

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan sinusta keräämiämme henkilötietoja. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme pyytämäsi tiedot tai kerromme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voi tai ole tarpeellista poistaa.

Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Valitusoikeus

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle jos mielestäsi käsittelemme henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön vastaisesti.

Säännönmukaiset tiedonlähteet

Keräämämme henkilötiedot saadaan käyttäjän suostumuksella, rekisteröitymis- tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Säännönmukaiset luovutukset

Tietojasi ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille mitään tarkoitusta varten.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietojesi säilytyspaikkana toimii Iso-Britanniassa sijaitseva palvelinkeskus. Tietoja ei koskaan säilytetä EU- tai ETA-alueen ulkopuolella.

Rekisterin suojaus

Keräämämme tiedot suojataan seuraavin menetelmin

  • Kaikki saamamme tiedot kerätään salatun yhteyden (https://) välityksellä
  • Tietoja säilyttää kolmas osapuoli joka hoitaa tietoturvan asianmukaisella vakavuudella.
  • Tietojärjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on suojattu myös muiden teknisten toteutusten avulla (kuten palomuuri).
  • Järjestelmään tallennettuihin henkilötietoihin pääsevät ja ovat oikeutettuja käyttämään vain ennalta määrätyt johtohenkilöt.
  • Rekisteri sijaitsee palvelimella johon fyysinen pääsy on asiattomilta rajattu.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeet toimivat siten että sivusto lähettää vierailijan selaimelle pienen tekstitiedoston eli evästeen (cookie, keksi) joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle. Eväste voi olla käyttötarkoituksesta riippuen joko väliaikainen tai pysyvä. Evästeet mahdollistavat tiedon

Evästeiden avulla voidaan tunnistaa käyttäjän selain niin että tieto ei ole yhteydessä henkilötietoihin. e-Savuke.com käyttää omia evästeitä käyttäjän sisäänkirjautumisen ylläpitoon eli käyttäjä on valmiiksi sisäänkirjautuneena keskustelualueelle palatessaan.

Evästeitä voi sivustollamme tallentaa myös kolmansien osapuolien palvelut. Alla mainituilla palveluilla ei kuitenkaan ole pääsyä keräämiimme henkilötietoihin.

Evästeitä käytetään kävijästatistiikan tallentamiseen. Evästeiden avulla voidaan mm. seurata kävijämääriä ja kävijöiden käyttäytymistä. Näitä tietoja voidaan käyttää palvelun kehittämiseen. Nämä tiedot kerätään Google Analytics -palveluun.

Käytämme mainosevästeitä näytettävien mainosten valintaan, mainonnan tehokkuuden seurantaan sekä välittäjän (asiakkaan verkkokauppaan ohjannut taho) tunnistamiseen ostotapahtuman yhteydessä. Mainoskumppaninamme toimii Tradetracker Suomi.

Olemme integroineet sivustollemme sosiaalisen median palveluita (Twitter, Facebook) jotka saattavat käyttää evästeitä.

Evästeet ovat useimmissa internet-selaimissa oletuksena sallittuja. Voit halutessasi kieltää evästeiden käytön selaimesi asetuksista. Tarkemmat ohjeet löydät käyttämäsi selaimen ohjeistuksesta.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.