Joye 510-T kilpailu (tulokset)

Kilpailu on päättynyt! Kilpailuun osallistuttiin useilla kymmenillä arvosteluilla ja voittajien valinta oli ilmeisen vaikeaa. Tästä syystä päätin lisätä vielä ylimääräisen Flavourart lahjakortin palkinnoksi, näinollen 2. palkinto on 40€ lahjakortti ja 3. palkinto 30€ lahjakortti. 1. palkinto pysyy ennallaan. Tässä voittajat:

  1. steamer – arvosteluina mm. eGo-T ja Peter Stuyvesant e-neste
  2. blow – arvosteluina mm. 510 atomisoijat ja e-nesteitä
  3. luuponen – arvosteluina useita e-nesteitä

Onnea voittajille! Teihin on otettu yhteyttä foorumille rekisteröimäänne sähköpostiosoitteeseen.

Voita Joye 510-T sähkötupakka ja FlavourArt lahjakortti

Kiinnostaisiko ilmainen, tuliterä ja käyttämätön Heaven-Gifts Joyetech 510 Tank sähkötupakka? Entä lahjakortti Italialaiseen FlavourArt e-neste ja makuainekauppaan? Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin rekisteröityä foorumille ja kirjoittaa arvostelu haluamastasi sähkötupakkatuotteesta käyttäjien arvostelut osioon. Myös jo aiemmin rekisteröityneet voivat tietenkin osallistua. Sähkötupakka postitetaan Suomesta ja lahjakortit toimitetaan voittajille sähköpostitse.

Ilmainen Sähkötupakka kilpailun palkinnotRaadin mielestä kaksi parasta arvostelua palkitaan:

1. Palkinto: Musta Joye 510-T aloituspaketti (2x manuaaliakku, 2x atomisoija, 5x nestetankki (tyhjiä), laturi ja ohjekirja) + nahkainen kaulanauha johon saat sähkötupakan roikkumaan + FlavourArt 30€ lahjakortti

2. Palkinto: FlavourArt 30€ lahjakortti

Vinkkinä mielestäni hyvä arvostelu on sellainen jonka perusteella voi heti tehdä ostopäätöksen (tai ostamatta jättämisen), mukana voi olla huumoria, mielenkiintoisia faktoja ja ennenkaikkea tietoa jota ei voi saada kokeilematta tuotetta. Arvostelu voi olla sähkötupakasta, modista, e-nesteestä tai lisälaitteesta. Arvostelun tulee olla ennen julkaisematon ja lähetetty kilpailun aikana. Kirjoitus- / arvostelutyyli on vapaa mutta voit käyttää halutessasi tarjoamaamme arvostelupohjaa.

Voit osallistua kisaan niin monella arvostelulla kuin haluat. Palkinnot menevät kuitenkin eri arvostelijalle eli sama henkilö voi voittaa vain toisen palkinnoista. Kilpailuaika on 24.5 – 30.6.2011. Eli kilpailuaika päättyy kesäkuun lopussa ja voittajat julkaistaan tällä sivulla heinäkuun alussa. Voitot postitetaan Suomesta tietenkin kuluitta ja voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti foorumille rekisteröityyn sähköpostiin ja yksityisviestillä. Kilpailuun osallistuvan tulee olla yli 18-vuotias. Sääntöjä voidaan täydentää tai muuttaa kilpailun aikana.