Finnvape

Finnvape sähkötupakka kauppa

Finnvape

Finnvape on suomalainen sähkötupakkakauppa jolla on fyysinen myymälä ja varasto Espanjassa. Asiointi kaupassa käy suomeksi ja kaikki yleiset maksutavat ovat käytössä. Varaston sijainnista huolimatta paketit ovat pääsääntöisesti perillä alle viikossa ja lisämaksusta DHL Express toimitustavalla, arkipäivänä ennen klo 10 jätetty tilaus on perillä jopa seuraavana arkipäivänä.

Finnvape:n tuotevalikoima on suomen kattavimpia. Nikotiinillisia ja nikotiinittomia täyttönesteitä löytyy yli kymmeneltä eri valmistajalta joten valinnanvaraa riittää! Finnvapen edullisesta nimikkonestesarjasta löytyy suomalaisia erikoisuuksiakin kuten tervalaku, lakunaru, lakritsa ja Swedish Fish. Muita kaupasta löytyviä premium-nestemerkkejä ovat mm. Space Jam, Cosmic Fog, Ben Jonson’s Awesome Sauce, Pipe Sauce, Atmos Lab, Mr. GoodVape, Halo, Virgin Vapor, People’s Vape ja Seduce Juice.

Peruslaitteiden lisäksi pienemmällä budjetilla laitteiksi voi valita suosituista modeista kloonattuja halpaversioita. Paksumman lompakon omaava voi valita kymmenistä aidoista High End akkumodeista ja RBA-atomisaattoreista. Muita kaupasta löytyviä harvinaisempia tuotteita ovat mm. e-piiput, e-sikarit, kertakäyttöiset sähkötupakat ja e-shisha täyttönesteet.

WWWhttp://www.finnvape.com/
MissäEspanja/Suomi
Toimitusaika3 -4 arkipäivää
PostikulutKirje/maksikirje 5€, DHL Express alk. 18,95€
MaksutavatVerkkopankki, luottokortit, Visa Electron, Paypal, Joustoraha-osamaksu
Kanta-asiakasohjelmaEi ole
KokemuksiaLue kokemuksia keskustelualueella
Kaupan arvosana1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (183 ääntä, ka. 3,72 / 5)
Ladataan...