Flavourart & Heaven Gifts skaba (tulokset)

Kilpailu on päättynyt!

1. Palkinto lähtee nimimerkille ”tonto” peräti neljästä laadukkaasta ja mielenkiintoisesta arvostelusta.

2. Palkinto lähtee nimimerkille ”apinadi”. Kilpailuun tuli useita nimiehdotuksia mutta päätin kuitenkin pitää vanhan sloganin ja palkinto arvottiin satunnaislukugeneraattorilla. Jokainen ketjuun vastannut sai ”yhden arvan”, mielestäni tämä oli reilumpi tapa kuin että jokainen nimiehdotus laskettaisiin erilliseksi osallistumiseksi.

Voittajiin on otettu yhteyttä yksityisviestillä ja sähköpostilla.

Flavourart & Heaven Gifts skaba

Flavourart Express affiliate tilille kertyi teidän lukijoiden ja kaupasta ostaneiden ansiosta mukavasti krediittejä ja päätin laittaa kiitokseksi tuotot kiertoon. Nyt on siis kenellä tahansa mahdollisuus voittaa Flavourart Express / Heaven Gifts tuotepaketti. Paketteja on jaossa kaksi ja voit voittaa toisen tai vaikka molemmat seuraavasti.

1. Kirjoita foorumille arvostelu sähkötupakasta, modista, e-nesteestä tai lisälaitteesta. Arvostelun tulee olla ennen julkaisematon ja lähetetty kilpailun aikana. Paras, perusteellisin, hauskin tai mielenkiintoisin arvostelu palkitaan. Arvostelupohja on täysin vapaavalintainen. Palkintona 7 pulloa Flavourarts (5ml) makuainetta (MTS Vape Wizard, Camtel Ultimate, Maxboro Ultimate, Peppermint, Caramel, Watermelon ja Coffee Espresso) sekä yksi Heaven Gifts:n Joye510 Low Resistance atomisoija.

FlavourArt nikotiinittomat makuaineet

2. Keksi sivustolle uusi tunnuslause. Nykyinen slogan (”Savuton vaihtoehto”) löytyy sivun ylälaidasta sivun logon alta. Slogan ei saa sisältää mitään terveellisyyteen tai terveyteen viittaavaa ja saa sisältää maksimissaan 50 merkkiä. Nykyistä vastaava tai hieman pidempi olisi ihanteellinen pituus. Jätä ehdotuksesi foorumille tähän ketjuun (vaatii rekisteröitymisen). Parhaaksi valittu slogan saatetaan ottaa myös käyttöön. Palkintona 7 pulloa Flavourarts (5ml) makuainetta (MTS Vape Wizard, Tobacco Shade, Tiramisu, Black Cherry, Peppermint, Maxboro Ultimate ja Classic Vanilla) sekä yksi Heaven Gifts:n Joye510 Low Resistance atomisoija.

Makuaineet eivät sisällä nikotiinia. Laimennus valitsemaasi e-nestepohjaan (ei mukana) tai käytä vaikka juomien ja ruokien maustamiseen.

Voit osallistua kumpaankin kisaan niin monella ehdotuksella / arvostelulla kuin haluat. Kilpailuaika on 20.5 – 30.6.2010. Eli kilpailuaika päättyy kesäkuun lopussa ja voittajat julkaistaan tällä sivulla heinäkuun alussa. Voitot postitetaan tietenkin kuluitta ja voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti foorumille rekisteröityyn sähköpostiin ja yksityisviestillä. Sääntöjä voidaan täydentää tai muuttaa kilpailun aikana.