Dekang

Dekang e-liquid logoDekang

Dekang on varmasti kaikkein tunnetuin ja laajimmin saatavilla oleva e-nestemerkki. Alkuaikoina Dekang valmisti lähes kaiken sähkötupakoissa käytettävän e-nesteen mutta nykyään vaihtoehtoja on onneksi paljon enemmän. Kuten nimestä voi päätellä, Dekang on kiinalainen yritys. Tämä jakaa mielipiteet silä osa pitää tuotteen edullisesta hinnoittelusta mutta osa taas epäilee sen laatua. Joka tapauksessa makuvalikoima on laaja ja joukossa on paljon klassikoita ja uusiakin suosikkeja.

Dekangin varmasti tunnetuin e-neste on toffeen ja tupakanlehden sekoitus RY4. RY4 (ent. Ruyan #4) pitää pintansa vuosi toisensa jälkeen ja sijoittuikin äänestyksessämme kolmanneksi parhaaksi mauksi. Muita suosittuja makuja ovat Menthol, Blueberry ja Juicy Peach jotka ovat kaikki kärkikymmenikössä. Laajasta valikoimasta löytyy kuitenkin runsaasti inhokkejakin, äänestyksemme eniten.

Huomaa että verkkokauppojen sivuilla ei aina ole ilmoitettu nesteen valmistajaa. Kiinalaiset nesteet tunnistat lähes aina kun etsit kaupan halvimman e-nestesarjan. Dekangin nestepullon tunnistaa värikoodatuista korkeista ja YNDK kohokirjaimista korkin kyljessä.

Valmistaja Changning Dekang Biotechnology Co., Ltd.
Alkuperämaa Kiina
Pohjaneste PV/VG (50/50)
Nikotiinivahvuudet 16mg, 24mg
Tupakkamakuja 7
Muita makuja 17
Pullokoot 10ml, 30ml
Myyjät euroopassa
Valmistajan arvosana1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (16 ääntä, ka. 3,06 / 5)
Ladataan...