No.1 Ejuice

No.1 eJuice sähkötupakka kauppa

No.1 Ejuice

Vaatimattomasti nimetty No.1 Ejuice on Englannissa majaileva, premium-enesteisiin erikoistunut sähkötupakka-kauppa. Kirjoitushetkellä tuotteita on valikoimissa yli kahdeltakymmeneltä eri nestevalmistajalta. Suurin osa valmistajista on amerikkalaisia mutta mukaan mahtuu myös muutama Englantilainen ja pari edullisempaa kiinamerkkiä. Tässä muutama esimerkki tuotemerkeistä: 4 Seasonz, Adam Bomb, Alpha Vape, Blueprint, Clutch Vapors, Cosmic Fog, Five Pawns, Gemini, Halo, Jackson Vapors, Kaizenic Labs, The Mad Alchemist, Time Bomb, Vaping Birdy ja Wolfpack. Nesteiden lisäksi valikoimaan kuuluu perus-aloituspaketit, edulliset modit, lisälaitteet ja varusteet.

Postikulut eivät ole ongelma sillä jo £45 tilauksiin saa kaupanpäälle ilmaisen perustoimituksen. Kirjatusta lähetyksestä joutuu pulittamaan £6.95 lisämaksun samoin kuin alle £45 tilauksista. Tilauksen voi maksaa joko Paypal:n kautta tai kortilla.

WWWhttp://www.no1ejuice.com/
MissäEnglanti
Toimitusaika1-2 viikkoa
PostikulutIlmainen yli £45 tilauksiin, muuten £6.95
MaksutavatPaypal, kortit
Kanta-asiakasohjelmaOstoksista kertyy 10 Rewards-pistettä / käytetty Punta. Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit muuttaa ne alennuskoodiksi ja käyttää eduksi seuraavassa tilauksessa.
KokemuksiaLue kokemuksia keskustelualueella
Kaupan arvosana1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 ääntä, ka. 4,33 / 5)
Ladataan...