Nordic Vapes

NordicVapes sähkötupakka kauppa

Nordic Vapes

Nordic Vapes on Pohjolasta lähtoisin olevien viikinkien Maltalle perustama verkkokauppa. Nordic Vapesilla on varastoja useassa Euroopan maassa, joka mahdollistaa nikotiininesteiden toimitukset myös Suomeen. Yrityksen viikinkijuurien takia suomalaiset ovat erityisasemassa ja tämä on otettu huomioon mm. suomenkielisellä, nopealla asiakaspalvelulla ja nopeilla toimituksilla. Laitteiden, tarvikkeiden ja nikotiinittomien nesteiden varasto sijaitsee suomessa, joten toimitukset ovat näissä nopeita.

Verkkokaupassa maksut tapahtuvat joko kortilla, verkkopankista tai Paypal:lla. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti 2 – 3 päivän kuluessa. Suomen pykäläviidakkojen takia kuitenkin nikotiinia sisältävät nesteet toimitetaan muualta Euroopasta ja näiden osalta toimitusaika voi olla muutaman päivän pidempi.

Kaupasta löytyvät edullisesti usean eri valmistajan tuotteita. Edustettuina on mm. Sigelei, Kangertech , Vision, Nitecore ja neste puolella tällä hetkellä löytyy PinkSpot, T-Juice, Flavour Art ja Liguan nesteitä. Kaupasta löytyy mm. akkuja, DIY tarvikeita, vv/vw modeja, mekaanisia modeja, tankkeja ja RBA-atomisaattoreita. Erikoisuutena Outlet osio josta löytyy jo ”vapo” historian havinaa halvalla.

WWWhttp://www.nordicvapes.com/
MissäMalta/Suomi
Toimitusaika1 – 3 arkipäivää, nikotiininesteet 3-4 arkipäivää
PostikulutKirje/maksikirje/paketti 6€ tai ilmaiset yli 40€ tilauksiin
MaksutavatKortit, verkkopankki, Paypal
Kanta-asiakasohjelmaEi ole
KokemuksiaLue kokemuksia keskustelualueella
Kaupan arvosana1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (16 ääntä, ka. 3,94 / 5)
Ladataan...