100k Valokuvauskisa

100k Valokuvauskisa

Kisa on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

Valokuvia kisaan osallistui reilut kahdeksankymmentä joten voittajien valinta todella kirjavasta valikoimasta ei todellakaan ollut helppoa. Pitkän pohtimisen jälkeen neljä parasta saatiin kuitenkin järjestykseen.

1. Huijarin voittopotretista löytyy tyyliä, tunnelmaa ja viestikin on selvä. Onnittelut!

2. Flounderin kekseliäästä kuvasta löytyy sitä kaivattua huumoria kakkostilan arvoisesti.

3. Marcuz:n kuvassa idea ja toteutus onnistuneet kolmostilan arvoisesti. Tunnelma on mielestäni kuin suoraan 80-luvun karskeista toimintapätkistä joka sopii vallan mainiosti aiheeseen.

4. Jakve:n otos kelpaisi varmasti julkaistavaksi missä tahansa mainoskuvana. Silmiähivelevän tyylikäs värimaailma menee täydellisesti yhteen laitteen kanssa ja tekninen toteutus on omassa luokassaan.

Kunniamainintoja voisi jakaa suurimmalle osalle osallistuneista mutta tässä aivan kalkkiviivoilla pudonneita: JRissa, iisi, MM81, zigi, MikaMM, Hanus

[hr]

Hieman myöhässä sadantuhannen foorumiviestin kunniaksi pyöräytetään käyntiin e-Savuke.com:n historian suurin skaba. Idea on yksinkertaisesti ottaa sähkötupakointiin liittyvä valokuva ja lähettää se keskustelualueen kisaketjuun. Neljä parasta kuvaa palkitaan ja julkaistaan pääsivulla.

Kisan säännöt
– Kuvan pitää liittyä jotenkin sähkötupakkaan tai e-Savuke.com:iin
– Kuvan voi ottaa haluamallaan laitteistolla (pokkari, järkkäri, kännykkä…)
– Kuvanmuokkaus/parantelu sallittua mutta alkuperäisen valokuvan tulee olla selkeästi pääosassa
– Kuvan tulee olla otettu kilpailun alkamisen jälkeen sen henkilön toimesta joka kuvan täällä julkaisee eikä sitä saa julkaista muualla.
– Kuva osallistuu kisaan vain jos se on kilpailuajan (21.7 – 31.8.12) puitteissa lisätty (img-tagein) tai liitteenä tähän foorumiketjuun.
– Klikattavan linkin takana oleva kuva tai kuva joka ei jostain syystä arviointihetkellä ole katsottavissa ei osallistu kisaan.
– Voit osallistua kisaan yhdellä tai useammalla kuvalla mutta korkeintaan 1 kuva / osallistuja palkitaan
– Osallistuessasi kilpailuun luovutat samalla oikeuden käyttää kuvaa tällä sivustolla ja julkaista e-Savuke.com:n Facebook sivulla.
– Kilpailuun voivat osallistua vain täysi-ikäiset, tupakoivat/höyryttelevät henkilöt.

Palkinnot:
Palkittu kuva voi olla hauska, omaperäinen, kekseliäs, teknisesti näyttävä tai muuten joukosta erottuva. Neljä parasta kuvaa laitetaan ylläpidon toimesta järjestykseen ja palkinnot ovat seuraavat:

1. Apex Alpha UltraMax + RES aloituspaketti
2. Mini Copper modi + 1 akku
3. JoyeTech eGo-C aloituspaketti + 5kpl Boge cartoja
4. JoyeTech 510-T aloituspaketti + 5kpl Boge cartoja

palkintolaitteet

Alpha ja eGo-C voittajan pitää valitettavasti hankkia itse USA->EU pistokeadapteri. Palkintotuotteiden mukana ei toimiteta nikotiinia tai muitakaan e-nesteitä. Tuotteet ovat käytännössä uusia mutta Alpha ja Copper modeja on testailtu muutamaan otteeseen.

Vastausaikaa on reilusti eli kilpailuaika päättyy Elokuun 31. päivä. Palkinnot toimitetaan kuluitta voittajakuvien valinnan ja yhteystietojen saamisen jälkeen.

Oikeus sääntömuutoksiin pidetään.