Joye 510

Joye 510

Joye 510 (ja sen tankkiversio) on tämän hetken ylivoimaisesti suosituin perusmallinen sähkötupakka. Suosiosta kertonee sekin että lähes joka valmistajalla on oma versionsa tästä tuotteesta. Alkuperäinen suunnittelija ja valmistaja on kuitenkin JoyeTech ja heidän versiotaan pidetään yleisesti laadukkaimpana. Kopioillakin toki pärjää ja ne ovat yleensä edullisempia.

Pienestä koostaan huolimatta 510 tuottaa runsaasti höyryä varsinkin matalavastusatomisaattorilla. Kahdesta kytkintyypistä kannattaa valita manuaali (napilla käynnistyvä) joka on huomattavasti varmatoimisempi ja tehokkaampi kuin automaatti (imaisulla käynnistyvä). Jos et ole varma valinnasta niin kannattaa lisätä aloituspakettiin yksi akku toista vaihtoehtoa jolloin voit edullisesti kokeilla molempia vaihtoehtoja. Laitteen selkeästi heikoin ominaisuus on akkukesto. Runsaasti höyryttelevä käyttää yhden akun loppuun 3-4 tunnissa. Kevyemmillä höyryillä päivästä selviää parilla akulla. Tarjolla on myös isompi, 280mAh mega-akku jolla akkukestoa voi koon kustannuksella parantaa. Aloituspaketin atomisaattorien lisäksi kannattaa myös kokeilla kartomisaattoreita (yhdistetty atomisaattori ja nestesäiliö) jotka ovat useimpien mielestä luotettavampia ja helppokäyttöisempiä.

Myöhemmin päivitys isompaan laitteeseen on helppoa sillä 510-atomisaattorit ja cartot ovat yhteensopivia lähes kaikkien modien kanssa. Hyvä valinta aloittelijalle tai kokeneemman käyttäjän matkalaitteeksi.

ValmistajaShenzhen Joye Technology Co., Ltd.
Mallinimi510
Muita nimityksiäDura, Yeti, Zenith, Gorilla, Titan, Magma
Atomisaattori / tilavuus2-osainen (vanutäyte) / 0.55ml
KytkinAutomaatti tai manuaali
Pituus / paino / akku112mm tai 137mm / 14g tai 19g / 150mAh tai 280mAh (~3.7V)
Tyypillinen aloituspaketti2x Atomisaattori, 2x Akku, 5x Patruuna, 1 Laturi
Myyjä(t)
LisätietoaArvostelu
Laitteen arvosana1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (36 ääntä, ka. 3,14 / 5)
Ladataan...

Joye 510 sähkötupakka

Suositeltavat/mahdolliset lisäosat aloituspakettiin:

– Boge 510 cartomizer (n. 5kpl / kk)
– Drip-tippejä
– PCC Personal Charging Case (mukanakulkeva laturiaski)
– Valitsemasi e-nesteet (n. 50ml / kk)

Vastaavanlaisia malleja

Joye 510-T
DSE-901