LavaTube

LavaTube

LavaTube on ensimmäinen ja paras kiinalaisvalmisteinen budjettiluokan variable voltage eli säädettäväjännitteinen modi. Yhden 18650-kokoisen akun jännitettä on mahdollista säätää 3 – 6V välillä 0.1V välein. Laitteen kanssa on erittäin suositeltavaa käyttää tehokkaasti purkautuvaa AW IMR akkua josta on tarjolla kaksi eri versiota, 1600mAh ja 2000mAh. Tällaisella akulla höyrypääkin selviää varmasti koko päivästä tosin laitteen koon kustannuksella. Atomisaattoriksi kelpaa mikä tahansa 510-kierteillä varustettu atomisaattori, kartomisaattori tai tankki.

LavaTube on loistava valinta kun haluat kohtuulliseen hintaan lähes kaikki mahdolliset toiminnot mitä sähkötupakalta voi vain haluta. Kotikäytössä LavaTube pesee kilpailutta kaikki perusmallit (510, eGo jne.) mutta isohko koko (125mm ilman atomisaattoria) ei houkuttele ottamaan laitetta mukaan uloslähtiessä. Kannattaakin siis miettiä millaiseen käyttöön laitetta olet hankkimassa. Paras, kompromissiton ratkaisu on tietenkin hankkia oma laite koti- ja ulkokäyttöön. Katso myös LavaTube:n uusi Mini-versio.

Uusi Mini LavaTube on vaihtoehto jossa yhdistyvät hulppeat toiminnot ja kohtuu pieni koko. Tämä on kuitenkin mahdollista vain akkujen koon kustannuksella. Minissä käytetään 18350 AW IMR-akkuja joista tehoa löytyy ”vain” 700mAh. Tämä tarkoittaa siis karkeasti noin kolme kertaa huonompaa akkukestoa 18650-akkuun verrattuna.

Valmistaja L-Rider Technology Co., Ltd.
Mallinimi Lavatube
Muita nimityksiä ThunderVolt, V-Tube
Atomisaattori / tilavuus Yhteensopiva 510-atomisaattorien kanssa
Kytkin Manuaali
Pituus / paino / akku 125mm / 49g / 1600 – 2000mAh (3.0V – 6.0V)
Tyypillinen aloituspaketti 1x LavaTube
Myyjä(t)
Lisätietoa Kokemuksia ja arvioita
Laitteen arvosana 1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (60 ääntä, ka. 4,07 / 5)
Ladataan...

LavaTube sähkötupakka

Suositeltavat/mahdolliset lisävarusteet aloituspakettiin:

– 18650 AW IMR akkuja (n. 1kpl / 2kk)
– Boge 510 cartomizer (n. 5kpl / kk)
– Drip-tippejä
– Noalox voide (estää kierteiden hapettumisen)
– Laturi (esim. TrustFire monitoimilaturi)
– Valitsemasi e-nesteet (n. 50ml / kk)
– e-Neste tankki (esim. DCT, Arctic Tank tai Puff Daddy)

Vastaavanlaisia sähkötupakka-malleja:

ProVari
Mini LavaTube
Lambo (LavaTube V2)
VMax