Heaven Gifts

Heaven Gifts sähkötupakka kauppa

Heaven Gifts

Heaven-Gifts:llä eli entisellä Ruyandirect:llä on todella iso valikoima eri malleja kaikista kokoluokista, usb-passthrough johtoja, DIY-osia ja muutama kiinalaisvalmisteinen modi. Kaikki alkuperäistuotteita ”suoraan tehtaalta”. E-nesteitä on tarjolla Dekangilta ja kaupan omaa merkkiä. Postitus on joskus jopa halvempaa kuin englannista ja maksutapana käy mm. Paypal. Tavara tulee hyvin pakattuna ja nopeasti kun ottaa huomioon lähtömaan. Hintataso todella edullinen ja kun rekisteröidyt linkistämme, keräät ostoksistasi pisteitä joilla saat lisää alennusta.

Koska kauppa on ETA-alueen ulkopuolella, et voit tilata täältä nikotiinia sisältäviä tuotteita. Heaven-Gifts sopiikin mainiosti edulliseksi varaosakaupaksi.

WWWhttp://www.heaven-gifts.com/
MissäKiina
Toimitusaikan. 2 viikkoa
PostikulutPainon mukaan, alkaen $3 (n. 2€). Vaihtoehtoina lentoposti tai nopeampi ja kalliimpi EMS Express.
MaksutavatPaypal, Western Union, Moneybookers
Kanta-asiakasohjelmaKun rekisteröidyt yllä olevasta linkistämme niin alat heti ensimmäisestä ostoksestasi lähtien keräämään pisteitä mm. ostoksistasi ja tuotearvosteluista. Kun ylität tietyn pistemäärän, saat jatkossa kaikista ostoksistasi prosenttimääräisen alennuksen (>1000 pistettä = -5%, >2000 pistettä = -8% ja >3000 pistettä = -10%). Pisteitä on myös mahdollista vaihtaa esim. kertakäyttöisiin alennuskuponkeihin.
Alennuskoodi Aesavuke (-10%)
KokemuksiaLue kokemuksia keskustelualueella
Kaupan arvosana1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 ääntä, ka. 3,57 / 5)
Ladataan...