Tulokset 1 - 14 / 14

Aihe: Riva 510 ja palaneen maku

 1. #1

  Riva 510 ja palaneen maku

  Tervehdys foorumille! Vihdoin ja viimein sain eilen käsiini Riva 510-sähkötupakan. Aluksi olin laitteeseen erittäin tyytyväinen ja todella yllättynyt kuinka hyvin tämä toimii. Hain laitteen postista eilen kymmeneltä aamulla, enkä ole sen jälkeen polttanut ainuttakaan oikeaa savuketta. Normaalisti poltan askin päivässä.

  Myöhään eilen illalla ja tänään aamulla ilmeni kuitenkin ensimmäiset ongelmat. Välillä henkoset maistuvat palaneelle ja höyryä ei juuri tule. Ongelma on pahentunut entisestään, nyt suurin osa henkosista maistuu todella vastenmieliselle. Olen kokeillut molempia mukana tulleita atomisaattoreita, sekä vaihdellut patruunoita ja nesteitä. Yksi patruuna oli selvästi sulanut, ilmeisesti atomisaattori käynyt liian kuumana? Muut patruunat ja niiden sisältämä villa ovat kuitenkin päällisin puolin ehjiä. Atomisaattoreissa en huomaa mitään normaalista poikkeavaa. Ei kai atomisaattorit näin nopeasti voi hajota?

  Ajattelisin, että ongelma voi liittyä nesteen loppumiseen. Kuitenkin aina tarkistaessani nestettä on ollut patruunassa runsaasti, mutta ei ihan piripintaan asti. Savuke tuntuu toimivan parhaiten juuri silloin kun nestettä on ihan patruunan reunoille asti.

  Tuleeko kellään mitään korjausehdotuksia mieleen, mitiä en ole vielä kokeillut?

   
   
 2. #2
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2010
  Viestit
  41

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Tuo palaneen maku johtuu, juurikin liian kuivana käyvästä atomisoijasta. Kannattaa kokeilla dripaamista, eli tiputtelet nestettä suoraan atomisoijaan n. 3 tippaa kerralla. Huomattavasti helpompaa kuin patruunoiden kanssa pelaaminen. Aika nopeasti alkaa oppimaan milloin on tarpeen tiputella lisää. Heitä ne villat pois siitä patruunasta, jos ei ole tähän hätään drip tippiä.
  (Haittaohjelman sisältävä linkki poistettu)

   
   
 3. #3

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Itse olen ollut 901:n kanssa liian pihi hankkiakseni driptippiä , joten olen käyttänyt 901:n litteäpäistä patruunaa josta olen poistanut pumpulit ja leikannut alareunaa hieman lyhyemmäksi, toimii kuin bueno kun en oikein tykkää noista pyöreistäpäistä mitä on normaalisti driptipeissä.

  Onkos muuten olemassa litteällä suulakkeella varustettuja driptippejä? Ja kummat ovat parempia, muoviset vai metalliset?

  Edit: Siis tarkoitin onko olemassa driptippejä joissa nesteen voisi tiputtaa sivulta ei suulakkeen kohdalta?

   
   
 4. #4

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Kiitos vastauksista. Pitää kokeilla tuota driptipiä. Ilmeisesti patruunaa käytettäessä nesteen hyötyaste jää todella pieneksi, kun patruunan pitää olla koko ajan ääriään myöten täynnä? Tilasin eilen cartomizereita, mutta nämä ilmeisesti nopean googlettelun perusteella ovat eri asia kuin driptip? Mites tuon driptipin käyttöhelppous? Jos säilyttää savuketta taskussa tai muussa vastaavassa, eikö neste pääse valumaan suuaukosta ulos?

  Edit. Jos nyt tilaan ton diptipin, tarviiko noita yhtä enempää, eikö esim. noiden metallisten pitäisi kestää mitä vaan?

   
   
 5. #5
  Höyryttelijä 525's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Viestit
  94

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Lainaus Alkuperäinen postaaja vanttila Näytä viesti
  Ilmeisesti patruunaa käytettäessä nesteen hyötyaste jää todella pieneksi, kun patruunan pitää olla koko ajan ääriään myöten täynnä?
  Ei tarvitse olla täynnä jatkuvasti, jotain muuta vikaa tuossa nyt on. Sitten vasta (pitäisi) alkaa maistua palaneelta kun neste loppuu.

  Tilasin eilen cartomizereita, mutta nämä ilmeisesti nopean googlettelun perusteella ovat eri asia kuin driptip? Mites tuon driptipin käyttöhelppous? Jos säilyttää savuketta taskussa tai muussa vastaavassa, eikö neste pääse valumaan suuaukosta ulos?
  Cartomizerissa on yhdessä paketissa atomisoija ja nestesäiliö, driptip tarkoittaa säiliön tilalle laitettavaa "suulaketta" jonka läpi saa tiputettua nestettä suoraan atomisoijaan, mutta sitä siis vain muutama tippa kerrallaa, ja saa sitten taas lisätä kun se loppuu. Käytännössä nestettä on siinä niin vähän että se ei vuoda taskuun, ja taskuunkin se kannattaa laittaa käytön jälkeen, ei sen jälkeen kun on juuri tiputtanut atomisoijaan nestettä. Kantsii googlata noita eri malleja/laitteita, niistä on aika kattavasti esittelyvideoita Youtubessa tms. joissa selitetään miten eri systeemit toimii. Tuolla sanastossa on myös hyviä ohjeita: http://www.e-savuke.com/sanasto.htm

  Jos nyt tilaan ton diptipin, tarviiko noita yhtä enempää, eikö esim. noiden metallisten pitäisi kestää mitä vaan?
  Metallisten ja muovisten ero on hiukka makuasia mielestäni, talvella ulkona tosin metalliset ei ole kovin mukavia. Yhdelläkin pärjää, se kun ei varsinaisesti ole kuluva osa.

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Noista drip tipeistä sen verran et pari kannattaa tilata, koska ensimmäinen saattaa hukkua. Ja muovisista sen verran et onnistuin nyt sulattamaan kaksi samalla reissulla, kun oli cartomizerin päässä ja nappi pohjassa taskussa. Tunsin kyllä lämpimän henkäyksen munaskuissa, mutta oli pahasti vauvan perseen pesu just kesken enkä voinu oikeen mitään
  Joten suosittelen myös hankkimaan sellaisen nappisuojan jos ego/tornado mallia käyttelet. Sopii varmaan rivaankin. Maksaa terveysmökissä parikyt senttiä

  Tuollainen metallinenkin drip tip on hyvä olla olemassa, mutta erehdyinkin sellaisenkin taskusta laittamaan pilkkireissulla suuhun ja pelästyin aika helvetisti et sisätiloissa ja kesällä mielummin

  Drip tipit on hyviä myös cartomizereissa, niin ei pääse huulet kuumenemaan. Kannattaa ottaa sellaisia joista oikeasti voi dripata eli aukko on sopivan suuri et keskelle osuu. Sellainen huulille jäänyt neste on ensi imaisulla suussa

  Tämä malli on mun oma suosikki:

  http://www.cloud9vaping.co.uk/epages...roducts/B70-20

  Sama löytyy myös metallisena. Ei ole liian lyhyt ja aukko on sopiva. gotvapes myy myös parempia nestesäiliöitä jos sellaisia haluaa käyttää. Ne aloituspakkausten mukana tulevat pyöreät ovat todella syvältä ja maistuvatkin muovilta:

  http://www.gotvapes.com/index.php?ma...roducts_id=328


   
   
 7. #7

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Kiitos taas vastanneille!

  Pitääpä kokeeksi tilata muutama drip tip, eipä nuo mitään näköjään maksa. Lähinnä tuossa mietityttää, se jatkuva tiputtelun aiheuttama säätö. Pitää kokeilla.

  Nyt ei eilesen illan jälkeen ole palaneen makua esiintynyt, vaikka käyttötavat ei ole muuttuneet. Ehkä liittyi uusiin atomisaattoreihin ja niiden "sisäänajoon"?

   
   
 8. #8
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Lainaus Alkuperäinen postaaja vanttila Näytä viesti

  Nyt ei eilesen illan jälkeen ole palaneen makua esiintynyt, vaikka käyttötavat ei ole muuttuneet. Ehkä liittyi uusiin atomisaattoreihin ja niiden "sisäänajoon"?
  Mistä tulikin mieleen, et muistakaa aina puhallella ne säilytysöljyt pois niistä atomisaattoreista ennen käyttöä.

   
   
 9. #9
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Uudet 510 atomisaattorit on olen putsannut lähinnä 5ml injektioneulalla. Eli ruiskusta mäntä ulos, atomisaattori sisään, ruutalla imeny isopropalkoholia ruutaan ja ravistellut noin 5 minuuttia. Sitten alkot pois ja kunnon kuivaus serlaan ravistelemalla ja paineilmalla. Suosiolla oon jättänyt noi kuivumaan pitemmäksi aikaa, tulee heti päänsärkyä jos edes haju jää tohon.

  Puhasta tulee. Tosin mentholi on sellainen maku mitä ei saa pois kuin höyrystelemällä tarpeeksi jotain muuta. Oikeastaan kartomizerin vois "pyhittää" metholille, taidanpa tehdä näin.

   
   
 10. #10

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Noissa Joye 510 atomisoijissakin on jo valmiina jotain villaa tms kauhtanaa siellä sisällä, et kannattaako se poistaa vai kuuluko sen ollakki siellä? sehän siellä varmaan käryää kans

   
   
 11. #11
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Saattaa siellä joku haiven olla. Sehän on siinä teräsvillassa vaan. Sen alla vasta on höyrystin. Nypi pois jos nätisti lähtee, kyllä se vanuun tarttuu parin kerran jälkeen.


   
   
 12. #12

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Joo googletin tuossa, ni kyllä ne jotku sen fiberin siitä atomiserista suosittelee ottaan pois. Tommosia säikeitä sieltä lähti aika paljo jotka oli jo palanukkin näköjään.

   
   
 13. #13
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2010
  Viestit
  41

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Ite oon päinvastoin suosinut tuota fiberiä. Sen tarkoitus on nimenomaan kuljettaa bridgestä eli siitä teräsvillan näkösestä, nestettä vastuslankaan. Ilman tuota fiberiä vastuslanka kuivaa helposti ja antaa järkyttävän maun kuumetessaan. Jos fiberi on palanut, voi attya vielä tekohengittää tunkemalla ce2 cartoista otettua "sydänlankaa" bridgen ja coilin väliin. Näin ainakin omien kokemusten mukaan LR-atomisoijilla.

  (Haittaohjelman sisältävä linkki poistettu)

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Riva 510 ja palaneen maku

  Blown kanssa samoilla linjoilla. En nyppisi pois vastuslangan sisällä olevaa kuitupalaa. Se antaa mielestäni tasaisemmin höyryä ja antaa hieman ennakoida kuivumisellaan koska on aika lisätä nestettä esim suoratiputuksessa.
  Tämän olen muuten itsekin vaihtanut noissa lr 306 atomisaattoreissa cartomizereissa oleviin naruihin. Uusissa fluxomeisereissa on vielä entistä paksumpana tuota. Se myös likastuessaan tarpeeksi erimakuisista nesteistä on se joka saa atomisaattorin maistumaan pahalta tai ei ainakaan puhtaalta. Niinpä uuden vaihtaminen (jos onnistuu) tavallaan puhdistaa koko atomisaattorin. Vähän kuin vaihtaisi likaisen tiskirätin uuteen

  Monetg ottavat myös metallisen ulkokuoren pois, mutta en välttämättä lähtis sitäkään ainakaan ihan uusille atomisaattoreille tekemään. Roiskii nestettä helpommin kun ei mikään ole hidastamassa sitä sisään eikä ulos päin.

   
   
Keskustelu eGo / eGo-T / eGo-C

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •