Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Mountain oak vapor nesteet

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  34

  Mountain oak vapor nesteet

  Tuli tossa postissa vaporfreak.de:ltä tilatut nesteet tänään ja maistettuani ensinmäistä joka on mov:n Red drop niin voin sanoa että on kyllä yksi parhaimman makuisista ikinä. Se on limen ja vadelman makuinen neste jossa on ehkä paras limen maku jota olen tähän mennessä kokeillut. Maultaan muistuttaa hartsporttia tai jaffan palmaa, mikäli on limen ystävä niin tämä on kyllä hyvää. Maussa ei ole yhtään "saippuamaisuutta" ja makeuskin on täydellinen sekä essanssisuus loistaa poissaolollaan. Vadelma ei juurikaan maistu mutta luulen että juuri se tekee taustalla töitä tuomalla sitä hedelmäisyyttä ja makeutta mikä tekee tästä erittäin tasapainoisen höyryttely kokemuksen.
  Toinen mov:n neste on sitten nimeltään shangrilaa en ole vielä kerennyt maistaa mutta tuoksu enteilee hyvää. Siinä pitäisi olla persikkaa ja litsiä ja tuoksu muistuttaa psv:n toplessbeachiä joka kuuluu suosikkeihin, joten pitää kirjoittaa arvostelu kunhan pääsee maistamaan.

  Nesteet maksoivat 7,95e/15ml lasipullossa pipettikorkilla ja kauppahan oli vaporfreak.de toimitus oli alle viikossa ja postit oli suht tyyriit n.10e mutta heiltä saa mm bobaa ja pipesoosseja yms.. Suosittelen.

  Kouluarvosanat:

  Mountain oak vapor: Red Drop 9/10 18mg
  Mountain oak vapor: Shang-rila ?/? 18mg

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  335
  Itellä Nirvanaa odottamassa hyllyssä, otin 0mg ja sekotin hieman MnM niksaa joukkoon. Tuoksuu ja värikin vaikuttaa aika herkulliselta.

   
   
Keskustelu Täyttönesteet (e-Neste)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •