Tulokset 1 - 12 / 12

Aihe: Helsinki mitti vol 2 kyselyä

 1. #1
  Höyrypää conii's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  524

  Helsinki mitti vol 2 kyselyä

  Hei kaikki pk seudulla asuvat ja muutkin jotka tänne haluaa tulla...

  Tuossa tämän päivän miittissä oli puhetta että otetaan uusiksi mittiä helsinkin päässä.

  Nyt laitankin tähän muutaman kysymyksen niin kartoitetaan ihmisten toiveita ja haluja miittien suhteen tällä seudulla...

  Kysymys 1
  Kuinka usein miitille olisi halukkuutta? Miitissä oli puhetta kuukaudne välein tai jopa kahden kuukauden välein järjestettävästä.
  Huhupuheita kun kuuntelee niin espoon miitti ilmeisesti järjestetään noin kahden kuukauden välein joten olisiko helsinkin osuus kahden kuukauden välein niin ettei mene samalle kuukaudelle espoon miittien kanssa?

  Kysymys 2 joka nousi miitin aikana myös esille oli kellon aika jolloin miittiä kannattaapi aloittaa?
  Toki tässäkin kaksi puolta, aikasin kun aloittaa kerkee porukka omiin menoihin vielä iltassella mutta saako myöhempi aika vähän ujommatkin ajettua kiven koloistaan ulos kun voi samalla muutaman huurteisen ottaa?

  Kysymys 3 Aika ja paikka seuraavalle miitille? Eli jos jollakin jotain hyvää ideaa ajasta/paikasta jolloin olisi hyvä miitata niin saa esittää niin koostelen niistä listaa ja pistän sitten erinäisiä äänestyksiä niiden pohjalta.

  Paikkana 3 kaisaa oli loistava pienelle väelle mutta jos ja kun joskus saadaan isompikin porukka mukaan pitää paikkaa miettiä ihmismäärän mukaan.

  Aihe tulee nopeasti miitin jälkeen mutta annetaan aikaa ihmisille miettiä ja ehdotella asioita.

  Jos miitissä olleet keksii jotain muuta mitä tähän lisätä (toki muutkin saa osallistua keskusteluun) niin ihmeessä ne kertokaa niin lisäilen niitä tänne ja muokkailen ilmoitusta...

  Kiitos kaikille edellisestä ja toivottavasti saataisiin uusi tapa helsinkiin luotua...

   
   
 2. #2
  Höyrypää conii's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  524
  Olikohan liian aikaista laittaa liikkeelle tämä viesti kun lukujakin lanka on saanut mutta hieman hiljainen on tuo vastaus prosentti

  Eli laittakaa ihmiset jotain edes niin tiedän kannattaako järjestää mitään edes.. aikaa ei tarvitse miettiä vielä jos edes muihin kysymyksiin saataisiin vastauksia niin helpompi sen pohjalta miettiä sitä ajankohtaakin sitten

   
   
 3. #3
  Höyrykone pdz4's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  1,078
  Kerran 2kuussa olis hyvä ja ei päälekkäin espoon kanssa. Tuo aika on ihan ok (vaikka en nyt päässyt paikalle) Ja paikkana vois olla tuo 3kaisaa jos kerran toimi hyvin.


  VAPETALES FROM THE EASTSIDE

  ** CLZ Mods **
  ** Squape rs **

  ** IPV D2 **
  ** Vapor giant mini V2.5 nano edition **

  Tulossa


   
   
 4. #4
  Höyrykonkari Paronen's Avatar

  Liittynyt
  01/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  189
  Joo kiinnostusta löytyy kyllä.. Meni nuo viime miitit krapula päissään vähän ohi. jos ens kerralla ottas otteään niskasta kiinni eikä niin kovin marinois etukäteen..

   
   
 5. #5
  Höyrypää conii's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  524
  Paronen mielipiteitä kysymyksiin?

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari Paronen's Avatar

  Liittynyt
  01/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  189
  Kerran kk/kahessa. Ja mielestäni vähän myöhemmin voisi olla kiva aloittelu.. (17.00)? Ja paikalla ei minulle ole mitään väliä.

   
   
 7. #7
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  02/2012
  Viestit
  47
  kerran 2kuussa ei päälekkäin espoon miitin kanssa.Kolmekaissa vaikutaa hyvältä paikalta.Meni ihan ohi tää miitti oisin kyllä mielelään tullu paikalle jos ois sopinu aikatauluihin...Tietääkö kukaan missä Espoo miitti nykyään pidtään?Ooon ollu viimeks Vitissä jäähyväis miitissä

   
   
 8. #8
  Höyrypää conii's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  524
  Huhu puheiden mukaan espoon miitti sman omistajan uudessa paikassa... eiköhän siitä ilmoiteta sitten lähemmin.

   
   
 9. #9
  Höyrykonkari vihu's Avatar

  Liittynyt
  11/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  208
  mitä useemmi sitä parempi, itel on nii hassusti työvuorot ku vaihtelee aina yöstä aamuu nii jos sitä joskus pääsis paikalle
  Spoileri!   
   
 10. #10
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  542
  Olishan tuollaisessa HKI-miitissä kiva piipahtaa niin näkis samalla mitä jannuja nimimerkkien takana oikein luuraa.. Kerran pari kuussa vois olla hyvä "taajuus". Paikka sinänsä mulle se ja sama, vaikka Paino-baarin terassi kun kelit vähän lämpenee. Sielähän saa siälläkin höyrytä mut ei varmaan isolla porukalla, siitä voi jo joku nihilisti-asiakas älähtää.

   
   
 11. #11
  Katos hitto. Empä vastannutkaan tähän aiemmin, vaikka luulin näin tehneeni. Aluksikin harmittelut ja pahoittelut etten tuohon vol.1 miittiin osallistunut, vaikka paljon sinne uhosin tulevani. Yllättävä meno perjantaina johti yllättävään krapulaan, yllättävässä paikassa, jonka takia simahdin sohvalle kun olisi miittiin pitänyt lähteä.

  Mutta siis kannatetaan ehdotusta pitää vuoro kuukausin espoon kanssa. Olisiko joku klo 16-17 alkamis aikana hyvä? Useimmat iltariennot taitavat alkaa myöhemmin ja aamuriennoistakin ehtii mukaan. Samoin kuin tuo on niin myöhäinen että jokainen uskaltaa ottaa häppää jos siltä tuntuu.

   
   
 12. #12
  Höyrypää conii's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  524
  Vaikkakin vastauksia on vasta vähän on näistä jo hyvä päätellä että hyvä miitti aikataulu olisi miitti joka toinen kuukausi ja espoon kanssa ristiin
  Eli pitäiskö sitä kohta alotella uusi lanka kohta jossa ruvetaan miettimän seuraavan miitin ajankhtaa noin huhtikuun loppuun tai toukokuun puolelle?
  Olia sitten ainakin ihmisillä aikaa järjestellä kalentereita ja yms.

  Mietin kyllä tossa että pitäiskö vaikka mun heittää muutama ehdotus alkuun ja sitten katsoa onko niihin tulijoita ja sitä kautta sitten rukata päivää paremmaksi?

  Vastauksia odotetaan edelleen ja itelle helpottamiseksi vastauksien lukemiseen tein exelin johon kerään vastauksia ja sitä mukaan kun saadaan uutta lankaa miitistä kasaan niin listaa mahdollisista osallistujista niin saa hahmotettua kuinka paljon porukkaa sinne olisi tulossa ja kattoo paikkaa sitten sen mukaan.

   
   
Keskustelu Sosiaaliset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •