Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: London (16mg / Vapor Station)

 1. #1

  London (16mg / Vapor Station)

  London

  Valmistaja: Vapor Station (UK)
  Kotisivu: http://www.vaporstation.co.uk/
  Hinta ostohetkellä: 3.90€ (10ml)
  Ostopaikka: http://www.vaporstation.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 16mg
  PG / VG: PG
  Pakkaus: Lasipullo
  Muita nimiä:

  Vaporstation on hiljattain avannut nettikaupan myös Englantiin. Aiemmin varasto sijaitsi vain USA:ssa. Vaporstationin e-nesteistä tekee erikoisen se että ne on valmistettu Kiinan sijasta Intiassa. VS tarjoaa tällä hetkellä 26 eri makua ja vahvuudet ovat 5mg, 10mg, 16mg ja 24mg. Millilitrahinta 10ml pullossa on 0.40€ ja 30ml pullossa vaivaiset 0.34€. Tämän halvempaa e-nestettä en ole Euroopasta vielä löytänyt. Nesteet toimitetaan lasipullossa ja jostain syystä mukana ei tule minkäänlaista annosteluvälinettä. Nesteet on siis pakko siirtää tippapulloon tai joudut itse hankkimaan jostain pipetin. Korkin alla on lisäosa josta nestettä saa ulos tipoittain mutta pulloa täytyy pitää ylösalaisin n. 10 sekuntia ennen kuin läpi alkaa tulla mitään joten tämä ei oikeastaan ole vaihtoehto. Etiketti on yksinkertainen ja selkeä, ainesosalista ja varoitukset löytyvät.

  VS London e-neste on väriltään vaaleankellertävää ja tuoksuu mielestäni vähän liimamaiselta ja pähkinäiseltä tupakanlehdeltä. Makua kuvaillaan nettisivulla näin:

  VS London holds a striking similarity to that of the standard analog, but without the smoky, ashen inconvenience. A very pleasant, but gruff texture with a sweet, nostalgic fragrance. I would highly recommend this juice to anyone, especially those newest to vaping who are not quite sure which flavor to choose! Highly Recommended.

  Jo muutaman imaisun jälkeen nesteen voi laittaa karkkitupakka-kategoriaan. Tupakan makua nimittäin ei juurikaan pysty erottamaan. Itseasiassa makua on todella vaikea edes yrittää kuvailla. Miedon tupakka-aromin lisäksi maussa on mielestäni jotain hedelmäistä tai jopa sitrusmaista sekä aavistus pähkinää ja toffeeta. Maistamistani e-nesteistä eniten Londonia muistuttaa Puresmokerin (eCigs.co.uk) Riskee Yuice. Londonin mausta onneksi puuttuu outo liimamaisuus joka Riskee Yuicessa minua häiritsi. Londonista jää kuitenkin suuhun saippuamainen maku jollaisen viimeksi muistan havainneeni kun vasta aloittelin höyryttelyä. Tämä ei oikeastaan häiritse kuin vasta pidemmän höyryttelysession jälkeen ja on ainut huono puoli jonka nesteestä löysin. Joka tapauksessa maku on ehdottomasti lähempänä karkkimaista RY4:ää kuin tosissaan väännettyä tupakka-imitaatiota. Neste on melko makeaa ja en tätä oikealta tupakalta maistuvaa nestettä hakevalle suosittelisi, kaikille muille ehdottomasti kokeilemisen arvoinen maku.

  Höyryä neste tuottaa hyvin, kurkkutuntuma on keskitasoa 16mg nesteelle.

  Arvosana: 7 / 10


   
   
 2. #2

  Vs: London (16mg / Vapor Station)

  Itsellä tuolta nyt London ja Defender. Londonia en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta Defender on todella hyvä. Ripaus tupakin ja ripaus pähkinäistä makua. Nikotiinpitoisuus on 16mg ja kurkkutatsi on just sopiva...vähän sama kun lightröökiä vetelis. Veikkaisin, että maku on aika pitkälle Londonin kaltainen. Seuraavaksi otan VS:ltä testiin Imperial nesteen.

   
   
 3. #3

  Vs: London (16mg / Vapor Station)

  Kiitos hyvästä arvostelusta. Itse voisin tuohon vielä lisätä mausta, että se on jotenkin hattaramainen. Etenkin tuoksu muistuttaa hattaraa.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •