Näytä äänestyksen tulokset: Mihin kategoriaan pääasialliset laitteesi kuuluvat?

Äänestäneet
150. Sinä et voi antaa ääntä tässä äänestyksessä
 • Pienet ja keveät

  0 0%
 • Ego-tyyppiset

  8 5.33%
 • Halvemmat modit, mekaaniset/säädettävät

  68 45.33%
 • Higher end-modit, mekaaniset/säädettävät

  74 49.33%
Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 56

Aihe: Mihin laitekategoriaan käyttäjien hankinnat keskittyvät?

 1. #1
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059

  Mihin laitekategoriaan käyttäjien hankinnat keskittyvät?

  Eli tässä teille pieni kysely. Armas avovaivani on päättänyt tehdä kouluaan varten pienen "markkinatutkimuksen" tästä meille rakkaasta aiheesta, ja siihen kuuluu olennaisena osana selvittää mihin hintaluokkaan käyttäjien laitteet kuuluvat. Sikälimikäli kommentoit, sitoudut siihen että ainakin kyseinen luokka tulee mahdollisesti vastauksen nimimerkkeineen näkemään suorana lainauksena, joten siistiä kielenkäyttöä kiitos.

  Käytätkö vanhoja, ennen niin suosittuja 510-tikkuja? Nykyajan vastinetta eRollia? Egoja, modeja, kiinanpirkkaa vai kreikan jumalputkia? Jenkkilän pomminkestäviä modeja? Miksi ja miten olet päätynyt nykyiseen laitteistoosi, mistä olet aloittanut ja minne luulet päätyväsi. Kiitämme jo etukäteen vastauksista!
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 2. #2
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  Mä odottelen zombien vallankumousta niin valinta on tietenkin suomalainen Mister x3.

  e: Jaksa muuta pälättää. Jos muuten tekee tutkimusta niin olis kiva jos sen tekis omalla nimellä/nimimerkillä.

   
   
 3. #3
  Höyrypää Mokwai's Avatar

  Liittynyt
  11/2013
  Sijainti
  Hyvinkää
  Viestit
  631
  Nykyään käytössä vain suomalaiset modit ja atot: Diablo One, G-tube ja Somnium Novum. Miksi ? Koska ne ovat laadultaan parasta luokkaa ja on myös kivempi tukea suomalaista modaamista/yrittäjyyttä kun kiinan massatuotantoa. Tähän on kyllä päädytty kiinan laitteista (evod jne) kreikkalaisien modien kautta: Kaikennäköisiä tuli kokeiltua kunnes löyty oikeat. Vahva usko on pysyä suomalaisissa tuotoksissa, vain laajentaa hieman mm. dna30 puolelle.


  G-tube, Tumppi, W-box, Diablo One, Somnium Novum, Quasar <3

   
   
 4. #4
  Höyrykone m3iss3li's Avatar

  Liittynyt
  05/2012
  Sijainti
  ƐﻜƤΩΩ
  Viestit
  1,328
  Kaikki kategoriat testattu kahen vuoden aikana


  >> Virta | Wolf SX350
  >> Atot | Storm Rider 2.1 Ti, SubTank Mini x 2
  >> Top nesteet | Andromeda, Alpha Heist, NBB Lush
  >> Cumin' up | SQ By BB Mods (2016)

   
   
 5. #5
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059
  Eiköhän meistä monet oo suurimman osan näistä käyny läpi, jos unohdetaan kalliimmat. Tärkein tieto on se vallitseva tilanne.
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 6. #6
  Höyrykone terokum's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Riihimäki
  Viestit
  3,506
  Egoilla alotettu.siirrytty pirkka modeihin ja siitä sitten karkas harrastus ihan lapasesta
  Son vaan rahaa

  Nesteet: CumVapes:Mom's sweet boobs
  CumVapes: Stroker´s delight
  CumVapes:Cameltoe
  CumVapes: Creme Brulee

   
   
 7. #7
  Höyrähtänyt KirjaSusi's Avatar

  Liittynyt
  02/2014
  Sijainti
  Keski-Suomi
  Viestit
  15
  510 ja T4 tuli postissa ensin, samaan aikaan odottelin jo 600mAh eGo akkua ja C4 clearoa, eipä kuin viikko niin ostin eGo Vision 1300 mAh twisterin ja siihen Aspire BDC:n , sitten Smokin 1100mAh twisterin ja siihen Kanger Evodin josta on tullut suosikkini. Eipä aikaakaan kun tuli halpa Gripperi, siis ensimmäinen modi. Sitten tupsahti Lavatube ja Kanger Protank mini2 samaan aikaan tilauksessa jo Vamo V2 ja Protank 2, nyt tuli ensimmäinen rakenneltava Smok RDA. Tämä on ihmeellinen harrastus, jossa aina haluaa vain lisää, ja laitteet ei todellakaan lopu kesken. Höyryttelynesteet sekoittelen itse, eikä tälle höyrähtämiselle näy loppua tähän vaiheeseen olen reilun kuukauden höyrytellyt. Luultavasti päädyn ostamaan jossain vaiheessa DNA 30 modin eli yhä ylemmäs yrittää hän Niin ja se 27 vuotta kestänyt tupakan poltto on tämän reilun kuukauden aikana pikkuhiljaa ihan huomaamatta loppunut kokonaan, vaikka alunperin oli tarkoitus vain tutustua sähkötupakointiin.
  Yöllä susikin syö ja kalat ui...

   
   
 8. #8
  Höyrykone tuittu's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Uleåborg
  Viestit
  11,238
  Keskihintainen modi, vaihdoin eRollista tähän isompien höyryjen toivossa ja laitteen valinnassa tärkein kriteeri oli väri. En usko että etenen kalliimpiin laitteisiin koska en ole tästä harrastusta tekemässä vaan tää on vain vaihtoehto tupakalle, ja edullisemmatkin laitteet riittää pitämään tupakasta erossa.

   
   
 9. #9
  Höyrykone symbol's Avatar

  Liittynyt
  07/2013
  Sijainti
  Helsinki, Finland
  Viestit
  1,110
  HE HE
  Graphic designer
  www.ahjopalo.com

   
   
 10. #10
  HE-vehkeeseen päädyin itseasiassa aika pian, koska tajusin etten halua kokeilla kaikkea mitä rahalla saa ennen sitä. Tiesin että näin tulee käymään, joten oikaisin. En ole katunut, tuskin tulen vaihtamaankaan, koska olen tosi tyytyväinen ja ..mites sitä sanotaan, köyhän ei kannata ostaa halpaa.
  Tiedän myös, että saan täältä forkalta tai itse kauppiaalta jeesiä, koska tuote on suomalainen. Se merkkaa itseasiassa aika paljon.


  "Mitäs vattua. Mrs Darcy on mun mielikuvissa n. 50v rouvashenkilö"

   
   
 11. #11
  Höyrypää lassesamuli's Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Vaasa
  Viestit
  642
  HE
  Spoileri!   
   
 12. #12
  Höyrypää aatsi's Avatar

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  839
  HE tulee pitkässä juoksussa halvemmaksi. Kunhan ei vaan lähde lapasesta.

   
   
 13. #13
  Banned

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Jyväskylä / Espoo
  Viestit
  1,239
  HE, tai "HE", miten nyt elitistit asian ajattelee. Tasan yksi kiinankloonin talossa ollut, ja se lähtee mäkeen heti huomenna jos itella on suonut paketin kantaa kotiovelle. Laitteena yleisesti käytössä tosiaan nemesis+kfl, mister v3 ja piakkoin ambassadeur+nimbus+keg sekä versan (luxemods kai se nykyään on) dribberihybridi.

   
   
 14. #14
  Kaikki kategoriat esitysjärjestyksessä testattu. Pirkkamies ei montaa HE vekotusta osta, mutta Sompun tänään kuitenkin. Ehkä vielä yksi kotimainen putki tai DNA boksi.

   
   
 15. #15
  Höyrypää FinTab's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  532
  3 kpl pomminvarmoja kotimaisia Mistereitä löytyy täältäkin. Täytyy silti myöntää, että pirkkaakin on ja varmaan tulee lisääkin. Yllättävän hyvä hinta/laatusuhde osassa kiinanlaitteitakin on. Tuskin nuo Misteritkään silti viimeisiksi kotimaisiksi jää...

   
   
 16. #16
  Tuskinpa tulee muuta kuin high endiä enää ostettua. Lähinnä siksi, ettei vaan ei sytytä taikka jää käyttöön mikään halvempi rompe. Toki saattaa tulla poikkeus sellaisessa laitteessa, jonka ei ole edes tarkoitus jäädä pidempään käyttöön. Esimerkkinä vaikka mekaaninen putki pulssitteluun taikka dripperi satunnaista maistelua varten.

   
   
 17. #17
  Höyrykone wiitis's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  rauma
  Viestit
  1,396
  Mihkähän kategoriaan tää nyt sitten menee? No joo..

  HE-laitteita sitte kait. Helvetin ärsyttävä sana muuten "HighEnd" tai HiEnd tai high end tai miten vaan.
  Miksi en sitten osta FT/tms klooniroinaa, kun kerran halvalla saa? Tahallaanko leikin "elitististä" mulkkua ostamalla kalliimmalla alkuperäiset tuotteet? Siis kun mun mielestä HE-kikkareesta suoraan kloonattu sonta ei todellakaan ole HE-kikkare, vaan pelkkä kikkare.

  En ota kloonia koska:

  +Arvostan liikaa modaajien ajankäyttöä. Nämä tyypit uurastavat järjettömät tuntimäärät, että me kiittämättömät nillittäjät saamme oikeasti hyviä laitteita käsiimme (tai uuden nillittämisen aiheen.)
  Kauanko kukaan kehittäisi uusia, oikeasti toimivia juttuja markkinoille, jos kukaan ei ostaisi niitä vaan kympin klooneja? Miksi hakata aikaa jonkun putken tai aton tuottamiseen, koska FT/tms nussii sen kuitenkin? Ei olisi paljon klooneja sitten nii.. Tämä on ääreistetty ja olettamuksellinen, mutta huomioonotettava pointti, joka esitetään aina tuoteväärennöksiä vastaan argumentoidessa. Tuoteväärennöksiä on tehty iät ja ajat ja onko rayban tai rolex kaatunut siihen? Ei ole ei, enkä aloita edes alatyylistä "muttakun ne on niiiiin isoja ja tunnettuja valmistajia" -väittelyä, muttakun ajatus ärsyttää. Katsokaa myyntipalstaa, tehkää havaintoja, jos ei ärsytä - ostakaa klooni.

  +Haluan tietää onko tuote alunperinkään ollut hyvä. Klooni on kuitenkin aina klooni, vaikka ne hassunhauskat apinat siellä mainostaa, että 1:1 klooni on kyseessä. En usko. Älkää tekään.

  +Yritys, joka varastaa pienen ihmisen kovalla vaivalla kehittelemän tuotteen (jonka kehittämiseen on siis mennyt nuo mainitsemani "järjettömät tuntimäärät") ja vie valmiin tuotteen halvan työvoiman luo, jotta voi myydä sen puoli-ilmaiseksi, on mielestäni kusipäinen eikä ansaitse senttiäkään minulta. Tai keltään.

  +Tai sitten olen ihan OIKEASTI elitistinen mulkku.. tai mulkku ainakin.

  Älä sinäkään ota kloonia. Ne on paskoja.

  Egot sun muut halvemmat ratkaisut on asia erikseen. Niitä en moiti, vaan on itsekin tullut pitkin vapouraa käytettyä jos/kun tilanne on sitä vaatinut.

  Niin että sen takia mä meen näillä mitä on  Fighting the CLONEWARS since 2013

   
   
 18. #18
  Höyrykonkari vihu's Avatar

  Liittynyt
  11/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  208
  Lainaus Alkuperäinen postaaja wiitis Näytä viesti
  "kloonattu sonta ei todellakaan ole HE-kikkare, vaan pelkkä kikkare."
  itte iha samaa mieltä, yhden klooni setin omistan (jurrisetti) ja voin sanoo, et aika kurapaskaa viimeistelyjälki ainakin näissä vehjeksissä on.
  Aito maksaa mut sen huomaa
  Spoileri!   
   
 19. #19
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  Kohta alkaa taas kloonisota

   
   
 20. #20
  Kauppias gixxxer's Avatar

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  Klaukkala
  Viestit
  2,852
  Muutaman ego-akun ostin alkuun mutta sen jälkeen pelkkää HE-tavaraa ja ei ole suunnitelmissa alkaa tilata Kiinasta mitään.
  www.diablomods.net
  www.diabloliquid.net - Home of the premium US made e-liquids

   
   
Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Laitteet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •