Tulokset 1 - 13 / 13

Aihe: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

 1. #1

  eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  Mahtaako atomisaattori olla mennyttä kalua, vai mikä mättää, kun tuntuu ettei ilma enää kulje? ??? Höyryä tulee, ritiseekin ihan normaalisti eikä maistu palaneelta, mutta ilma ei enää kulje kunnolla läpi (korkkasin juuri uuden aton ja ero on kuin yöllä ja päivällä).

  Ato on ollut käytössä vähän reilun kuukauden ja vähintään kerran viikossa pesty kuumalla vedellä. Olen kerennyt kokeilla myös sooda+etikka -pesua sekä annoin sen lillua vuorokauden 80% vodkassa. Ilma kulkee hetken (n. 10-20 imua) pesujen jälkeen, mut sit tökkää. Ja tottakai siinä vaiheessa kun ilman kulkeminen loppuu, loppuu myös höyryt. Oisko kuivapoltosta tai uä-pesurista mitään apua tässä tilanteessa?

  Muutaman illan tässä foorumia koettanut kahlata läpi ja etsiä onko jollain toisella ollut samoja ongelmia, mut omaan silmään ei ainakaan sattunut, että tästä ois ollu jo ketjua. Joten: apuva! En raaskis vielä heittää tuota atoa mäkeenkään, mikäli se vaan on vielä "pelastettavissa".
  Jokaiseen sääntöön on olemassa poikkeus, paitsi siihen sääntöön, että jokaiseen sääntöön on poikkeus, se on sikäli poikkeava sääntö.
  -Markus Kajo-

   
   
 2. #2

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  Vastausta mulla ei sun ongelmaan, vaan kaipaan itsekin ohjeita samaan ongelmaan. Mulla menee atot jo parissa viikossa samanlaisiksi.
  Ei auttanu pesu. Ilma ei kulje, höyryä tulee vain henkäys.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari eeHman's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  132

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  Melko varmasti atossa akkupään ilmareikä mennyt tukkoon, jos putsaukset ei auta ja tankin ilmankierto kunnossa.

  Klemmarin päähän taitetulla 1-2mm L-mutkalla pystyy kaivamaan sen reiän auki. Tai sitten jollain hammaslääkärin työkalulla.

  Näiden kierteiden alla siis on yksi reikä, jonka kautta kulkee kaikki ilma.
  että semmoista...

   
   
 4. #4
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  24

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  Kiitoksia neuvosta. Mulla ainakin tämä auttoi asiaan.
  eGo-t

   
   
 5. #5
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  11/2011
  Viestit
  2

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  Mun ego-t atossa ei ole ees moista reikää : o

   
   
 6. #6

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  En ole edes tutkinut kyseistä reikää löytyykö ego-t atomisaattoreista? Sama homma mullakin oli ettei mitkään soodapesut auttaneet. Ato toimi abouth 4 päivää kunnolla"tuli pestyä joka ilta lämpimällä vedellä myös". pesujen jälkeen kyllä höyryjä tulee mutta makua ei ollenkaan jos ei tunkkaisuutta lasketa.

  Itse siirryin noihin dct- tankkeihin... http://www.nikotiiniton.fi/product/3...t-35ml...tulee halvemmaksi käyttää ja cartot tulee halvemmaksi!! Ei tarvitse nesteitten kanssa jatkuvasti räpellellä!! Eikä tule nesteitä suuhun kun käytön ja säiliön täytön oppii!! kannattaa kokeilla...koska höyrytkin ja maku on ihan toista kuin originaali ego-atoilla!!.

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari eeHman's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  132

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  Kyllä se reikä on siellä. Sen kautta kulkee kaikki ilma, eikä ison keskireiän kautta, joka on vain "tippareikä"
  Se reikä kierteiden jälkeen on aika pieni, että voi olla vaikea paikallistaa.
  Isompi klemmari ei edes mahdu koko reikään vaan joutuu viilaamaan vahän kapeammaksi.

  Itsellä toimiva eGo-T LR ato pesee kaikki muut kokeillut maussa ja höyryssä.
  Putsatkaa se reikä, niin eiköhän rupea pelittämään.
  että semmoista...

   
   
 8. #8

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  Hmm...täytyypi etsiä se reikä...on noita kertynyt tonne kaappiin käyttökelvottomia..onhan tässä jouluna aikaa!!
  Toisaalta voisi koittaa myös pihdeillä purkaa koko systeemi että pääsisi puhdistamaan villat kunnolla!! En tiedä johtuuko se sen ilmareiän tukkeutumisesta mutta kun on esim soodapesu tehty ja kunnolla huuhdeltu ja kuivattu niin kun koittaa imeä pelkästä atosta ilmaa niin huomaa sen tunkkaisen maun....varmaankin johtuu niistä teräsvillojen likaisuudesta!! ken tietää.

  Noista dct tankeista...on se vaan jotenkin noitten nesteiden kanssa pelaaminen omasta mielestä helpompaa ja kun carto on sökö niin vaan uusi tilalle!! 5 kpl 10 euroa. Mutta täytyy koittaa kumminkin pyhien aikana ekaksi ilma reikää ja jos ei tunkkaisuus lähde niin purkaa koko systeemin!! Tulis niillekin käyttöä jos sais kuntoon!! onhan tuo sylinterimallin tankki kuitenkin ihan käyttökelpoinen systeemi...se pieni"oliks se jotain päälle 1ml" tankkisysteemi on aika pelleilyä nesteitten kanssa!!

  No siinähän sitä!!

   
   
 9. #9
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  Mitkä villat? Ei eGo-T atoimisaattoreissa mitään villaa ole.

   
   
 10. #10
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  24

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  itse puhdistin sen ilmareijän antenninjohdolla josta kuorin kuparijohdon esille ja taivutin sen.
  eGo-t

   
   
 11. #11

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  Tilasin huvikseni tilasin tuosta finnvapesta nettikaupasta noita ego-c gone-base ja atomisaattoreita. Täytyypi illalla testata toimiiko ne? Jos ne toimivat niin sitten ne ovat todella halpoja käyttää!! Ainoa miinus on se että niihin käy ne pienet tankit. Huomasin jo että ato paketissa oli jo muutamasta se kuminen pää irti!! No kait se kiristyy kun siististi yrittää laittaa ne takaisin sinne minne kuuluukin ja onhan siinä systeemissä se kiristyskierre mikä pitäisi tiivistää koko systeemin!! No pitää illalla testata!! Ja koittaa ronkkia noita vanhojen ilmauksia auki!!

  Mikä villa? Niin mulla on yksi sylinterimallin ego.t- atomisaattori tässä ja kun katsoo sinne sisään minne säiliö laitetaan ja missä se piikki on kiinni siinä pellissä niin sen takana on jotakin teräsvillan tapaista!! Tosin tämä ei ole joyetecin valmiste!! Täytyy kerrankin purkaa pihdeillä koko systeemi ja katella mikä hemmetin värkki tämä on?...;-)

   
   
 12. #12

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  No nyt tuli testattua tuo ego-c cone base systeemi!!

  Kyllähän se toimii...mutta höyryn tuotto on melko pientä!! saa nähdä kuinka kauan tuo ato sitten kestääpi!! Halpojahan ne ainakin on!! Meneehän tuo vaikka päivällä pössytellessä ja illalla sitten kotisohvalla dct-tankilla!!

   
   
 13. #13

  Vs: eGo-T ja LR-aton tukkeutuminen?

  No ego- atojen keittäminen näköjään vei tunkkaiset maut pois.....pelkkä ilmareiän ronkkiminen ei pelkästään auttanut asiaan. Ei toimi ainakaan mulla tuo mikään sooda ja etikkapesu. Parempin näköjään keitellä vaan. No onpahan nyt vanhat atot toimintakuntosia nyt...ainakin se mitä tuossa kokeilin:-) Tulipahan samalla kuitenkin ronkittua tuo ilmareikäkin niistä auki!! Pieni taivutettu hakaneula oli ihan kätevä!!

  Kiitti vinkistä että siellä on tuo ilmareikä!! Illalla höyryttelee dtc-tankilla mutta päivisin nuo sylinterimalliset on ihan käteviä!!

   
   
Keskustelu eGo / eGo-T / eGo-C

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •