Sivu 1 / 18 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 353

Aihe: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

 1. #1

  Täydellistä tupakkamakua etsimässä  Oli synkkä ja myrskyinen yö ja minä tajusin tupakoineeni 25 vuotta vähintään askin päivässä, ilman merkittäviä taukoja. Ymmärsin olevani piintynyt tupakoitsija, joka nauttii suunnattomasti savukkeen tarjoamista hetkistä; irtiotoista, sosiaalisesta kanssakäymisestä tai eristäytymisestä, nopeista tupakkatauoista töissä ja hävyttömästä ketjupolttamisesta ravintolassa - tai myöhemmin sen edessä. Tupakasta aamiaisen jälkeen, tupakasta bussipysäkillä, tupakasta nakkikioskilla, tupakasta rakastelun jälkeen vuoteen reunalla, tupakasta yön sydämessä omalla terassilla. Hetkistä jotka eivät unohdu ja joihin tupakan suloisenkarvas maku ja sen tarjoama mielihyvä ovat painaneet polttomerkkinsä ja nostaneet ne arjen yläpuolelle.

  Mutta tupakka tappaa, enkä minä ole valmis kuolemaan. Oli pakko keksiä jotain.

  Aluksi jänkytin nikotiinipurukumia, mutta se ei tarjonnut vastinetta ja tyydytystä tupakointitavalle - ja siitä seurasi massiivinen närästys. Lisäksi nikotiinipurukumikaudellani repsahtelin jatkuvasti polttamaan milloin milläkin syyllä, jotka olivat kaikki hyviä.

  Sitten löysin höyryttelyn, joka tyydyttää tupakointitapaa ja tarjoaa kohtuullisen korvikkeen tupakoinnin aistielämykselle - ja on lisäksi aivan oma maailmansa makuineen ja laitteineen, maailma johon tupakointi ei yllä. Sen jälkeen en ole kaivannut tupakointia hetkeäkään. Repsahdukset ovat olleet etanolin innoittamia kokeiluja jotka ovat saaneet minut nopeasti palaamaan takaisin sähköpötkylän höyrypilven huomaan.

  Aloittaessani uskoin monien konkarien sanaan, kuinka höyrymaailmassa on hienoa luopua tunkkaisesta tupakasta ja saada tilalle puhtaita, hedelmäisiä ja muita herkullisen raikkaita makuja. Niin minäkin höyryttelin omenaa, kirsikkaa, omenakirsikkaa, mustaviinimarjaa ja muita kukkia ja mehiläisiä, mutta en tuntenut oloani tyytyväiseksi. Oli aivan kuin aivojeni tupakkaan tottuneet reseptorit olisivat huutaneet päästäni, että suu voi nauttia kookoksesta, mutta me vaadimme savuketta.

  Kokeilin hienompia finessejä, Pink Spotin arvostettuja makeita drinkkejä ja FSUSAn kuuluisaa Jägerbombia, mutta tunsin itseni idiootiksi vetäessäni Red Bullia keuhkoon (sivumennen sanoen Jägerbomb on jo drinkkinä naurettava saati sitten höyrynä, jossa ei ole Jägermeisterista sitäkään vähää makujäämää. Kuka herranterttu sotkee hienoon, hallittuun yrttijuomaan pipopäidenkusetuslimsaa anyway?) .

  Aloin maistelemaan tupakkamakuja ja löysin vihdoin sieluni höyryttelijänä. Vaikka tupakkaa ei pystytä nesteenä imitoimaan kovinkaan hyvin, vetoavat tupakkanesteet samoihin reseptoreihin kuin savukkeet, kutittelevat miellyttäviä muistijäämiä, rauhoittavat levottomia aivosoluja, sanalla sanoen tyydyttävät vanhaa tupakoitsijaa tavalla, johon banaanin hengittelemisellä ei pääse.

  Tälläkin palstalla on usein toistettu väittämää siitä, kuinka tupakka on alunperinkin pahanmakuista ja tupakkanesteiden höyrytteleminen on tyhmää, voihan maistella paljon parempiakin makuja. Totesin väittämän yhtä päteväksi, kuin toteaisi karvaan punaviinin nauttimisen olevan tyhmää kun voi juoda miellyttävää mansikkasiideriä.

  Tämä kaikki koskee tietysti vain itseäni.

  Ja minä höyryttelen tupakkamakuja.

  Avaan tähän nyt kirjoitussarjan, johon lisään lyhyitä luonnehdintoja kokeilemistani tupakkanesteistä. Tarkoitus on pitää pientä makupäiväkirjaa itselleni iloksi ja ehkä jollekulle muullekin hyödyksi. En aio kirjoittaa laajoja arvosteluja vaan pikemminkin muutamien lauseiden vaikutelmia. Koitan selvittää itselleni mistä pidän ja muistuttaa pahimmista ohilyönneistä. Tähän mennessä olen kokeillut noin viittäkymmentä tupakkanestettä laajahkolta kirjolta valmistajia/jälleenmyyjiä - ainakin Liberty Flightsin omista sarjoista, Dekangilta, Hangsenilta, Totally Wickedin Kiina- ja Jenkkisarjoista, Halolta, Vermillion Riveriltä, Decadent Vapoursilta, FSUSAlta, Paradise Vapesilta ja Vapensteinilta. Koitan ajan myötä saada näistä kaikista jonkinlaisen muistijäljen aikaan.

  Pidätän oikeuden päivittää tätä avausta ja myöhempiä kirjauksia mieleni mukaan. Koitan myös pisteyttää kokeilemani nesteet ja laatia jonkinlaista listaa niistä. Kommentit, ehdotukset ja suositukset ovat erittäin tervetulleita. Toivoisin kuitenkin, että tähän ketjuun ei lisättäisi omia arvosteluja.

  Ja eiku tupak.. höyryttelemään.  Kurantti ranking (Nimi, pohjaneste jos tarjolla eri vaihtoehtoja, nikotiinipitoisuus, valmistaja/jälleenmyyjä):

  Boba's Bounty, 24mg (Alien Visions/Toscana Mall) 10-
  Honey Cured Tobacco, 24mg (Pink Spot Vapors/Liberty Flights) 9,5
  Captain Jack, 24mg (Halo Purity/2smok) 9,5
  Bella Valente, 24mg (Halo Purity/Toscana Mall) 9,5
  Cigarillos Naturales, 18mg (House of Liquid/House of Liquid) 9+
  Tobacco Americanno, 18mg (TW Patriot Range/Totally Wicked) 9+
  HS Delight, 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 9+
  Kentucky Blend No 7, 25mg (Vermillion River/Liberty Flights) 9+
  Prime 15, 18mg (Halo Purity/Toscana Mall) 9-
  ----
  M/borough/American Red Tobacco, 18MG (TW Patriot Range/Totally Wicked) 8,5
  Kentucky Premium Blend, 25mg (Vermillion River/Liberty Flights) 8,5
  Torque 56, 24mg (Halo Purity/2Smok) 8,5
  Kentucky Applewood, 25mg (Vermillion River/Liberty Flights) 8+
  Freedom Juice, 18mg (Halo Purity/Toscana Mall) 8+
  Virginia, 18mg (Dekang/Peleon) 8+
  Midnight Apple, 18mg (Halo Purity/eSmoker-inc) 8+
  American Red Tobacco, 18mg (Decadent Vapours for TW Black Label/Totally Wicked) 8+
  Tobacco, 18 mg (TW Patriot Range/Totally Wicked) 8
  USA Red mix, 18mg (Dekang/Peleon) 8
  XO Pipe Aromatique, VG/PG 18mg (Liberty Flights/Liberty Flights) 8-
  Kentucky Maplewood, 17,5mg (Vermillion River/Liberty Flights) 8-
  American Red Tobacco, 18mg (TW Red Label/Totally Wicked) 8-
  ----
  Premier USA Mix, PG 24mg (Decadent Vapours/Liberty Flights) 7,5
  Usa mix, 24mg (Dekang for Peleon/Peleon) 7,5
  DK TAB, 18 mg (Dekang/Peleon) 7,5
  XO Tobacco Café, PG 14mg (Liberty Flights/Liberty Flights) 7,5
  Wyatt Earp, 21mg (Freedom Smoke USA/EcigWizard) 7,5
  HS Impulse, 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 7-
  ----
  Vapenstein Blend Louisville, 18mg (want2vape/MondoSvapo) 6,5
  French Pipe, 18mg (TW Red Label/Totally Wicked) 6,5
  XO (Suprême), PG 14mg (Liberty Flights/Liberty Flights) 6+
  Tobacco Liberté, PG 18mg (Liberty Flights/Liberty Flights) 6+
  XO L'esprit de la Liberté #2, VG 18mg (Liberty Flights/Liberty Flights) 6+
  XO L'esprit de la Liberté #6, VG 14mg (Liberty Flights/Liberty Flights) 6+
  Vapenstein Blend Stockholm 18mg (want2vape/MondoSvapo) 6
  ----
  Stuyvesant, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 5+
  Cigar, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 5-
  Turk & USA Blend, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 5-
  Highway, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 5-
  USA Mix, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 5-
  Winston, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 5-
  Chester Blend, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 5-
  Virginia Blend, VG 18mg (Hangsen/Liberty Flights) 5-
  ----
  Flue Cured Tobacco, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 4,5
  Classic Blend, 25 mg (Vermillion River/Liberty Flights) 3+
  HS Storm, 24mg (Hangsen/Liberty Flights) 3
  Hotel VG 18mg (Hangsen/Liberty Flights) 3
  Gold & Silver PG 14mg (Hangsen/Liberty Flights) 2
  Desert Ship, 18mg (Dekang for Peleon/Peleon) 2
  Clove Black PG 18mg (Hangsen/Liberty Flights) 1

  ----

  Ei pisteitä (virhe-erä/pilaantunut/susipaska tuote):

  RY4, 18mg (Janty Elixir/iVapour)
  Amber Leaf Double Flavor, 18mg (OkSmokey/OkSmokey)
  Drum Double Flavor, 18mg (OkSmokey/OkSmokey)

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Lahti kaupunki
  Viestit
  271

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Hieno alustus ja idea, joka kiinnostaa varmaan monia. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan jatkoa!
  Kerro alkuun myös mitä tupakkaa poltit, ja minkä vahvuisena jotta on mihin verrata? Itse poltin viimeiset vuodet savukehylsy sätkiä. Niistä sai mielestäni enemmän makuvivahteita verrattuna (Virosta tuotuun) perus LM:n ja ero oli selkeä.

  EDIT: Koen myös yhtäläisyyttä kokemuksiisi, karkkimaut on periaatteessa hyviä, mutta itsekin 30v polttaneena se jokin "reseptori" niistä puuttuu. Tänään minulla ensi kokemus Libertyn RY4:sta ja aluksi maistui karkkimakujen jälkeen hirveälle, mutta nyt alkaa huomaamaan että se kuitenkin jollain tavalla vastaa sitä mitä syvimmässään kaipaa. Eihän se röökin maku hyvä ole, mutta kun sen on vuosikymmeniä tottunut tiettyihin asioihin yhdistämään, niin tuota vastaavan kokemuksen löytäminen, ja siihen tottuminen on kynnys sinänsä.

  Lopetan ketjusi sotkemisen tähän.
  eGo / Lavatube / Buzz Pro (army #558)

   
   
 3. #3

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Uussavuton Näytä viesti
  Hieno alustus ja idea, joka kiinnostaa varmaan monia. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan jatkoa!
  Kerro alkuun myös mitä tupakkaa poltit, ja minkä vahvuisena jotta on mihin verrata? Itse poltin viimeiset vuodet savukehylsy sätkiä. Niistä sai mielestäni enemmän makuvivahteita verrattuna (Virosta tuotuun) perus LM:n ja ero oli selkeä.

  Lopetan ketjusi sotkemisen tähän.
  Ethän toki sotke ketjua, päinvastoin, kommentit ovat oikein tervetulleita. Ajatukseni oli vain, että en toivoisi tästä yleistä tupakkamakuarvosteluiden ketjua.

  Minä en koskaan ole ollut gourmet-tupakoitsija, enkä ole myöskään gourmethöyryttäjä. Lisäksi kärsin kroonisesti tukkoisesta nenästä, joten maku- tai hajuaistinikaan ei ole mallia tryffelisika.

  Tupakointihistoriani on aika yksioikoinen, aloitin mentholilla, vaihdoin kevytsavukkeisiin, välillä poltin sätkää ja siitä takaisin kevytsavukkeisiin. Viimeiset vuodet mentiin sinisellä Chesterfieldillä ja LM:llä.

  Myöskin höyryttelijänä olen suoraviivainen ja arvostan yksinkertaisia, melko voimakkaita kuivia tupakkamakuja (18-24mg vahvuudella), joista kuitenkin parhaissa on jokin persoonallinen, tunnistettava vivahde.

   
   
 4. #4

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Lainaus Alkuperäinen postaaja HerraHuu Näytä viesti
  Oli synkkä ja myrskyinen yö ja minä tajusin tupakoineeni 25 vuotta vähintään askin päivässä, ilman merkittäviä taukoja. Tajusin olevani piintynyt tupakoitsija, joka nauttii suunnattomasti savukkeen tarjoamista hetkistä; irtiotoista, sosiaalisesta kanssakäymisestä tai eristäytymisestä, nopeista tupakkatauoista töissä ja hävyttömästä ketjupolttamisesta ravintolassa - tai myöhemmin sen edessä. Tupakasta aamiaisen jälkeen, tupakasta bussipysäkillä, tupakasta nakkikioskilla, tupakasta rakastelun jälkeen vuoteen reunalla, tupakasta yön sydämessä omalla terassilla. Hetkistä jotka eivät unohdu ja joihin tupakan suloisenkarvas maku ja sen tarjoama mielihyvä ovat painaneet polttomerkkinsä ja nostaneet ne arjen yläpuolelle.

  Mutta tupakka tappaa, enkä minä ole valmis kuolemaan. Oli pakko keksiä jotain.

  Aluksi jänkytin nikotiinipurukumia, mutta se ei tarjonnut vastinetta ja tyydytystä tupakointitavalle - ja siitä seurasi massiivinen närästys. Lisäksi nikotiinipurukumikaudellani repsahtelin jatkuvasti polttamaan milloin milläkin syyllä, jotka olivat kaikki hyviä.

  Sitten löysin höyryttelyn, joka tyydyttää tupakointitapaa ja tarjoaa kohtuullisen korvikkeen tupakoinnin aistielämykselle - ja on lisäksi aivan oma maailmansa makuineen ja laitteineen, maailma johon tupakointi ei yllä. Sen jälkeen en ole kaivannut tupakointia hetkeäkään. Repsahdukset ovat olleet etanolin innoittamia kokeiluja jotka ovat saaneet minut nopeasti palaamaan takaisin sähköpötkylän höyrypilven huomaan.

  Aloittaessani uskoin monien konkarien sanaan, kuinka höyrymaailmassa on hienoa luopua tunkkaisesta tupakasta ja saada tilalle puhtaita, hedelmäisiä ja muita herkullisen raikkaita makuja. Niin minäkin höyryttelin omenaa, kirsikkaa, omenakirsikkaa, mustaviinimarjaa ja muita kukkia ja mehiläisiä, mutta en tuntenut oloani tyytyväiseksi. Oli aivan kuin aivojeni tupakkaan tottuneet reseptorit olisivat huutaneet päästäni, että suu voi nauttia kookoksesta, mutta me vaadimme savuketta.

  Kokeilin hienompia finessejä, Pink Spotin arvostettuja makeita drinkkejä ja FSUSAn kuuluisaa Jägerbombia, mutta tunsin itseni idiootiksi vetäessäni Red Bullia keuhkoon (sivumennen sanoen Jägerbomb on jo drinkkinä naurettava saati sitten höyrynä, jossa ei ole Jägermeisterista sitäkään vähää makujäämää. Kuka herranterttu sotkee hienoon, hallittuun yrttijuomaan pipopäidenkusetuslimsaa anyway?) .

  Aloin maistelemaan tupakkamakuja ja löysin vihdoin sieluni höyryttelijänä. Vaikka tupakkaa ei pystytä nesteenä imitoimaan kovinkaan hyvin, vetoavat tupakkanesteet samoihin reseptoreihin kuin savukkeet, kutittelevat miellyttäviä muistijäämiä, rauhoittavat levottomia aivosoluja, sanalla sanoen tyydyttävät vanhaa tupakoitsijaa tavalla, johon banaanin hengittelemisellä ei pääse.

  Tälläkin palstalla on usein toistettu väittämää siitä, kuinka tupakka on alunperinkin pahanmakuista ja tupakkanesteiden höyrytteleminen on tyhmää, voihan maistella paljon parempiakin makuja. Totesin väittämän yhtä päteväksi, kuin toteaisi karvaan punaviinin nauttimisen olevan tyhmää kun voi juoda miellyttävää mansikkasiideriä.

  Tämä kaikki koskee tietysti vain itseäni.

  Ja minä höyryttelen tupakkamakuja.

  Avaan tähän nyt kirjoitussarjan, johon lisään lyhyitä luonnehdintoja kokeilemistani tupakkanesteistä. Tarkoitus on pitää pientä makupäiväkirjaa itselleni iloksi ja ehkä jollekulle muullekin hyödyksi. En aio kirjoittaa laajoja arvosteluja vaan pikemminkin muutamien lauseiden vaikutelmia. Koitan selvittää itselleni mistä pidän ja muistuttaa pahimmista ohilyönneistä. Tähän mennessä olen kokeillut noin viittäkymmentä tupakkanestettä laajahkolta kirjolta valmistajia/jälleenmyyjiä - ainakin Liberty Flightsin omista sarjoista, Dekangilta, Hangsenilta, Totally Wickedin Kiina- ja Jenkkisarjoista, Halolta, Vermillion Riveriltä, Decadent Vapoursilta, FSUSAlta, Paradise Vapesilta ja Vapensteinilta. Koitan ajan myötä saada näistä kaikista jonkinlaisen muistijäljen aikaan.

  Pidätän oikeuden päivittää tätä avausta ja myöhempiä kirjauksia mieleni mukaan. Koitan myös pisteyttää kokeilemani nesteet ja laatia jonkinlaista listaa niistä. Kommentit, ehdotukset ja suositukset ovat erittäin tervetulleita. Toivoisin kuitenkin, että tähän ketjuun ei lisättäisi omia arvosteluja.

  Ja eiku tupak.. höyryttelemään.
  no jos tupakan makua etsit ni saattaa olla että et löydä....paitsi lm,camel eli ei näistä höyryistä ole tupakan korvaajaksi makunsa puolesta.nikotiinin tarpeen täyttäjäksi on
  2x Darwin 3 tulos uudella näytöllä.2x ego 1100

   
   
 5. #5
  Höyrypää mangroovie's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  514

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Mukavaa huomata, että jollekin muullekin on mehukatti/fairy yhdistelmät jääneet marginaaliin. Onhan nuo pirteämmät nesteet joskus hyviä, mutta kyllä ainakin oma thalamus nahistuu, mikäli ei mitään karumpaa saa keuhkoihinsa.
  Tässä lisäksi eräs linja jonka liemiä himoitsen: http://www.epipemods.com/ ja sieltä Pipe sauce.

  EA-Mod+Nebula,Cube + Kick + Arctic Tank+ Boge
  Paras A-Ryhmä: El Toro Grande, Cigarillos Naturales, Eden, Moondrop Straight Up

   
   
 6. #6

  French Connection

  Gauloisesin maistelemisesta on sen verran aikaa, että en muista millaista se oli enkä tiedä mikä ranskalaiselle tupakkalaadulle on ominaista, muuta kuin että se on maineeltaan karua tavaraa.  Stuyvesant, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights) on Hangseniksi yllättävän voimakas maku. Ilmeisesti tässä on tavoiteltu jonkinlaista makeutta, mutta omaan suuhuni Stuyvesantissa on voimakas, eh, etikkainen, lievästi alkoholiin taittava sivumaku, joka toisaalta on vastenmielinen, mutta toisaalta oudolla tavalla tyydyttävä. En ole vielä oikein päässyt sinuiksi tämän makuvivahteen kanssa, mutta jotain lupaavaa siinä on.
  5+/10

  Flue Cured Tobacco, PG 24mg (Hangsen/Liberty Flights). Flue cured viittaa tupakan kuivatusprosessiin, jossa käsittääkseni tupakka kuivataan jonkinlaisessa lämmitettävässä putkessa ilman suoraa avotulta ja savua. Prosessin jäljiltä tupakkassa pitäisi olla huomattavaa makeutta. Hangsenin tupakkamakuja on oikeastaan aika turhaa arvostella, koska omaan suuhuni nämä tuntuvat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta laimeilta ja vain pieniä makuvivahde-eroja on havaittavissa. Flue Cured tobacco ei varsinaisesti kuuluisi ranskalaisryhmään, paitsi että siinä on sama etikkainen makuvivahde kuin Stuyvesantissa - jonka epäilen pyrkivän jonkinlaiseen makeaan. Siinä missä maku jokseenkin toimii Stuyvesantissa, tässä se on turhaa. Muuten FC tobacco on tårta på tårta samasta miedosta perustupakkatuubista kuin muutkin Hangsenit. Aloin jo epäillä, että Hangsenin pohja on pilaantunutta etikkalientä, kunnes...
  4,5/10

  French Pipe, 18mg (Totally Wicked Red Label) paukautti makunystyrät kerralla soirolleen. Suhtauduin aluksi epäillen Totally Wickediin (heh heh) - se naurettava paholaishemmo voi vedota kaksitoistavuotiaisiin, mutta hei oikeasti, Tosi Paha HöyryPaholainen - ja erityisesti TW:n kiinalaisvalmisteiseen Red Label -perussarjaan. Vaan katso, tämä sarja näyttää vahvasti nousevan kaikkien gourmetvalmistajien rinnalle hyvällä, maukkaalla valikoimallaan. Totally Wickediltä (heh heh) ei tietenkään viitsi ostaa mitään normaalihinnalla, mutta parhaillaankin käynnissä olevasta yo-yo - alennuslotosta voi Totally Wickedin (heh heh) mehuja saada hyvinkin edullisesti. Niin, se French Pipe... Kyseessä on erittäin voimakas, jopa päällekäyvä piipputupakka, jossa on muistumia jopa sikarista - ainakin höyrysikarista. Päällimmäisenä elementtinä on kuitenkin edellisissä mainittu etikka-brandyn kaltainen hyvin erikoinen maku, joka toisaalta varmistaa, että tätä voi nauttia vain harvoin ja hallitusti, toisaalta varmistaa, että tätä saattaa hyvinkin haluta nauttia harvoin ja hallitusti. Maku ei nouse suosikkieni joukkoon liiallisen päällekäyvyyden vuoksi, mutta tunnistan hyvän yrityksen kun sellaista maistan.
  6,5/10

   
   
 7. #7

  Pahnan pohjilta

  Joskus täytyy kokea jotain todella pahaa, jotta tietäisi, mikä on todella hyvää. Seuraavat perustuvat muutaman kuukauden takaisiin muistoihin, mutta herään edelleen lakanat märkänä ajatellen näitä.  Hotel VG 18mg (Hangsen/Liberty Flights)
  Syrjäinen motelli Yhdysvaltain sydänmailla. Motellin vieressä rinteellä seisoo vanha ränsistynyt talo, jonka ikkunasta äiti tarkkailee herkeämättä ympäristöä - mikään ei jää äidiltä näkemättä. Lunastat avaimen respan mukavan näköiseltä nuorelta mieheltä ja avaat huoneesi oven. Sisältä tulvahtaa tuhansien tupakointituntien ja harvoin, mutta huonosti siivotun huoneiston aromi. Päätät mennä suihkuun, mutta sitä ennen jostain syystä raotat huoneen kokolattiamaton kulmaa, otat sen suuhusi ja imeskelet: ulkona sojottavalle valotaululle syttyvät rätisten kirjaimet Hangsen Hotel.
  3/10  Gold & Silver PG 14mg (Hangsen/Liberty Flights)
  Kun yritin lopettaa tupakointia vakavissani ensimmäistä kertaa, hankin tueksi koko Nicoretten arsenaalin: laastarit, purkkaa ja inhalaattorin. Inhalaattorin oli tarkoitus olla tukena ravintolareissuilla, jossa tarve tupakointikokemukseen on suurimmillaan. No, eihän se onnistunut, kertaakaan. Muistan silti ikuisesti typerryttävän lääkenikotiinin maun joka kiemurteli suussa kuin paratiisin käärme kehoittaen hylkäämään typerät muovitutit ja siirtymään takaisin aitoon ja analogiseen. Ja tältä lääkenikotiinilta, hyvät naiset ja herrat, maistuu Hangsenin Gold & Silver.
  2/10  Clove Black PG 18mg (Hangsen/Liberty Flights)
  Näin joulun alla on hyvä muistella meihin vuoden aikana vaikuttaneita asioita. Ja mikä sopisikaan joulumuisteloihin paremmin kuin neilikkainen Clove Black tobacco. Onko sinulle koskaan käynyt niin, että jokaisesta ruumiinaukostasi truutataan paineella sisään neilikkaa? Minulle on. Tai ainakin olen höyrytellyt Hangsenin Clove Blackia, jonka neilikan maku on niin päällekäyvä, että se on jo rikospoliisiasia. Clove Black on niin hirvittävää, että sen nauttimisen jälkeen oli pakko hävittää välineet jolla sitä oli käytetty, purkaa talo jonka sisällä sitä oli poltettu ja julistaa tontin ilmatila lentokieltoalueeksi seuraavan sadan vuoden ajaksi.
  1/10

   
   
 8. #8
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Red Labelista ei pahemmin tupakkaisia makuja löydy MUTTA Black Label tyhjentää sitten pajatson. Kannattaa myös huomata, että Toscana myy Black Labelia kilpailukykyiseen hintaan.
  KGO & Twist

   
   
 9. #9

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Troll from behind Näytä viesti
  Red Labelista ei pahemmin tupakkaisia makuja löydy MUTTA Black Label tyhjentää sitten pajatson. Kannattaa myös huomata, että Toscana myy Black Labelia kilpailukykyiseen hintaan.
  Itse pidän kovasti muutamista Red Labelin tupakkamauista - vaikk'eivät ne kaikkein "likaisimpia" olekaan. Tuo Black Label on vielä testaamatta, Redit ja Patriootit on kokeiltu. Black Labelhan on Decadent Vapoursin tavaraa, joten odotukset siinä suhteessa eivät tupakkamaun suhteen ole kovin korkealla. Huoh, katsotaan, jos yo-yo plumpsahtaa tarpeeksi koville prosenteille, voisi noita yhden erän tilata.

  Mielestäni Toscanan 10€/10ml ei ole kilpailukykyinen yhtään minkään kanssa. Mielummin imailen vaikka kaarnaa kuin maksan nesteestä 1€/ml.

   
   
 10. #10
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  30

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Loistavia arvosteluja. Itselläkin vähän etsinnän alla joku hyvä tupakkamaku. Odotan innolla jatkoa.

   
   
 11. #11
  Höyrypää mangroovie's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  514

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Loistotekstiä, jota on ilo lukea oli se arvostelun kohde kuinka pahaa tahansa. Odotan Huulta mielenkiinnolla niiden osuvampien körssimakujen arvosteluja.
  VR/Halot on arvosteltu toki, mutta mielellään lukisi, millaisia mielleyhtymiä itse pitämieni litkujen nautiskelu muille aiheuttaa.
  P.S. Footerista löytyy laatua, sanoi entinen Erkki.

  EA-Mod+Nebula,Cube + Kick + Arctic Tank+ Boge
  Paras A-Ryhmä: El Toro Grande, Cigarillos Naturales, Eden, Moondrop Straight Up

   
   
 12. #12

  Kapteenin kajuutassa

  - Äiti, isä, minä olen rakastunut!!!
  - No sehän on mukavaa kuulla poika, kuka on tämä onnellinen morsian?
  -Jack.
  -JACK?!?!
  - Niin isä, minä lähden nyt Jackin matkaan!
  - Kukas helvetti se tämmöinen Jack on?
  - Jack on kapteeni, oikein kunnon merikarhu! Jack on vahva mutta pehmeä; aromikas, antelias ja tyydyttävä. Kapteeni Jack on parasta, mikä on kuunaan hyväillyt huuliani.
  -Poika perkele, vain kuolleen ruumiini yli!!!
  - Adios papa, hejssan mamma, tämä poika lähtee kyntämään merelle...eikun merta!
  Tarkoitukseni oli ottaa viisi Halon makua kommentointiin samalla kertaa, mutta perjantaina posti kolautti kuukauden maailmalla seilanneen Captain Jack-paketin postiin ja se oli rakkautta ensi hönkäyksellä, enkä voi enää vaieta.
  Captain Jack, 24mg (Halo Purity/2smok) on Halon piipputupakkatyyppinen maku, joka on näillä palstoillakin arvosteltu jo moneen kertaan. Omaan suuhuni Captain Jack on kuivakkaa French Pipe - koulukuntaa, jossa on häivähdys TW Red Labelin French Pipesta ja ranskalaistyyppisistä savukehöyryistä tuttua "etikkaisuutta", joka jonkun mielestä on varmaankin rommia tai muuta merirosvorekvisiittaa. Captain Jackista puuttuu monista muista Halon mauista tuttu lievä synteettisyys ja se vetääkin kölin alta muut sinänsä mainion Halon sarjan maut ja vielä irvistää päälle, sylkäisee lattialle ja sanoo "ARRRRRrrr". Captain Jackissa makuvivahteet ovat täydellisessä balanssissa, sanalla sanoen se on herkullista. Captain Jack on voimakasta, mutta ei päällekäyvää. Se tuntuu tupakalta omaamatta tupakan makua. Captain Jack on ylivoimaisesti paras ja vanhaa tervakeuhkoa tyydyttävin e-neste, mitä olen kuunaan kokeillut. Kapun kanssa tuntuu aivan kuin olisi tullut kotiin...
  9,5/10


  Calico Jack-vainaakin sanoo "AYE!". Miksipä emme uskoisi häntä.


   
   
 13. #13
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Pohjanmaa nyt ja kesällä taas Norja
  Viestit
  985

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Onkos Halo:n nesteet PG vai VG.PG nesteet ei käy todennäköisesti minulle.

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  270

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Onneks tuota kapteeni jaakkoa o sellanen pottu kaapissa ettei lopu :P

   
   
 15. #15

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Ketjupolttaja Näytä viesti
  Onkos Halo:n nesteet PG vai VG.PG nesteet ei käy todennäköisesti minulle.
  Pullon mukaan molempia, suhdetta ei ilmoiteta. Koostumuksesta veikkaisin perinteistä 70PG/30VG.

   
   
 16. #16
  Höyrypää mangroovie's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  514

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Ketjupolttaja Näytä viesti
  Onkos Halo:n nesteet PG vai VG.PG nesteet ei käy todennäköisesti minulle.
  PG/VG sekoitus ja sekoitussuhde on liikesalaisuus.

  EA-Mod+Nebula,Cube + Kick + Arctic Tank+ Boge
  Paras A-Ryhmä: El Toro Grande, Cigarillos Naturales, Eden, Moondrop Straight Up

   
   
 17. #17

  Rai rai ruohoa

  Arvostan kovasti amerikkalaista Dr. Vapensteinia (www.vapenstein.com) ja hänen arvosteluitaan, jotka ovat paitsi taidokkaasti laadittuja, tuntuvat resonoivan omien makumieltymysteni kanssa. Sen lisäksi Vapensteinin forumkirjoitus "Addo scientia" on läpeensä hieno teksti ja tupakkamakuja arvostaville pakkolukemistoa. Siksi vapisin innosta, kun tajusin, että Vapensteinin omia want2vape-nesteitä löytyy myös euroopasta.  Vapenstein Blend Stockholm, 18mg (want2vape/MondoSvapo) on Vapensteinin pyrkimys jäljitellä ruotsalaista huulinuuskaa. Ja kyllä, nuuskan maku on havaittavissa. Paljon paremmin VB Stockholmia kuvaisi kuitenkin nimi Amsterdam, siksi hallitsevana makuna nesteessä on ns. jazztupakka. Viranomaisille ja muille moralisteille tiedoksi, että en tietenkään ole koskaan maistanut "ruohoa", kaverit ovat vain kertoneet siitä ja jos olenkin, en ainakaan vetänyt henkeen. Yhtä kaikki, Stockholm Blend on niin kovasti marijuanan makuista, että tätä ei kehtaa vetää julkisella paikalla, koska pelkää tulevansa pidätetyksi. Kuten olen sanonut, en tykkää höyrystellä viinanmakuista nestettä, koska siitä ei kuitenkaan tule känniin ja tähän pätee sama. Hupiyrtti ilman hupia on vähän sellaista... korvikehommaa.
  6/10  Vapenstein Blend Louisville, 18mg (want2vape/MondoSvapo) on Vapensteinin näkemys amerikkalaisesta Burley-tupakasta. Louisvilleä voi kutsua jo hyväksi yritykseksi. Se on maultaan varsin savuinen ja likainen, lähes sikarimainen, mukana myös aimo annos tuhkakuppia (=hyvä), joskin aromit ovat hyvin mietoja. Louisvillen alla maistuu myös Stockholm Blendistä tuttu huumaava luonnontuote - tämä Vapenstein taitaa olla sellainen pössyttelijämies. Louisville on koostumukseltaan niin paksua (70PG/30VG), että se ei meinaa mennä läpi tankin reiästä, joten palaneen makua tulee herkästi mukaan muustakin kuin nesteestä. Louisville saattaisi päästä makunsa puolesta listallani jopa melko korkealle, mutta siinä ei ole juuri minkäänlaista kurkkutuntumaa. Aivan kuin nesteestä olisi unohtunut nikotiini - mikä saattaa toki olla mahdollista, mutta epätodennäköistä, sillä myös Stockholm Blendiä vaivaa kurkkutuntuman puute. Koska tämä ei tahdo mennä läpi karton reiästä, sekoitin joukkoon TW Red Label tobaccoa, joka on aika puhdas ja harmiton, tuntumaltaan hyvä tupakkamaku ja sekoituksesta tuli aivan mukiinmenevää. Pakko kuitenkin myöntää, että ensikosketukseni Vapensteinin nesteisiin on ollut suuren suuri pettymys, niin laimeita makuja nämä molemmat ovat - suutarin lapsella ei ole kenkiä. Ei ihme, että mies itsekin myöntää tussauttelevansa mielummin Halon nesteitä.
  6,5/10

  edit: Louisville Blend tuntuu tukkivan Bogen karton kertatäytöllä. En suosittele kokeilemaan tankissa/kartoilla.

   
   
 18. #18

  Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Nyt on pakko kommentoida että upeaa tekstiä. Ihmettelen ihmisiä jotka sanovat tupakan makua pahaksi. Sehän maistuu perhana hyvälle. Nautintoaineena sitä olen pitänyt ja vaikken höyryttelyn tieltä horjahda enää pois, niin makua jään ja olen jäänyt kaipaamaan. Olkoon kuinka klisee tahansa niin kupillinen espressoa ja pikkusikari raikkaalla sherryllä höystettynä tai sikari skottiviskin kanssa on makuelämys vailla vertaansa. Kyllähän nämä mehutkin on hyviä, mutta omalla tavallansa. Keep writing!

   
   
 19. #19

  Samaa paskaa, eri paketti

  Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka vannovat yhden kotimaisen peruslitkulager-oluen nimeen halveksien muita: "Koff on NIIN paljon parempaa kuin Lapin Kulta". Minä vain ihailen heidän kehittyneitä makuhermojaan ja aistinelintensä sivistyneen hienovaraista vivahteentajua. Valitettavasti itseltäni ei löydy niin korkeatasoisia reseptoreita, joten elämäni on juuri sen verran kurjempaa, tylsempää ja mauttomampaa.
  Cigar, PG 24mg
  Turk & USA Blend, PG 24mg
  Highway, PG 24mg
  USA Mix, PG 24mg
  Winston, PG 24mg
  Chester Blend, PG 24mg
  Virginia Blend, VG 18mg
  (Hangsen/Liberty Flights)

  Tarkoitukseni oli arvioida kaikkia kokeilemiani tupakkamakuja yksitellen, mutta Liberty Flightsin Original-sarjan Hangseneiden edessä joudun nostamaan kädet pystyyn: nämä ovat samasta putkesta puristettuja laimeita, persoonattomia tupakkamakuja, jotka eivät suuremmin häiritse, mutta joissa ei ole mitään, mikä erityisesti oikeuttaisi niiden olemassaolon - edes hinta. Toki joku hieman korkeamman tason tobacconista voi huomauttaa USA Mixin lievän makeasta toffeemaisuudesta verrattuna Winstonin maanläheiseen piippumaisuuteen, mutta c'mon, nämä ovat niin mietoja ja onnettomia yrityksiä vivahde-eroavaisuuksiksi, että ei maksa vaivaa, kaikki maistuvat samalta ei miltään. Jos on koskaan maistanut parempia nesteitä ei todellakaan halua olla näiden kanssa missään tekemisissä. Päätän omalta osaltani Hangsenin makujen arvioinnin ja lupaan, että en enää koskaan tilaa näitä vaikka niitä saisi pennillä ja kunniakirjan päälle. Vain French Pipen säästän myöhempään kokeiluun. Ja tuota perkeleen sikaria en ole vielä edes maistanut, mutta arvaan täsmälleen mitä se on, joten uskallan sisällyttää sen tähän.
  5-/10

   
   
 20. #20
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  kymenlaakso
  Viestit
  238

  Vs: Täydellistä tupakkamakua etsimässä

  Hieman sivuten arvostelujasi, niin kertoisitko mitä kauppoja ja mitä merkkejä suosit, itse olen tilaillut sieltä täältä ja yli puolet on kyllä mennyt sinne sukkahikiosastolle. Muutkin toki voisivat suosituksiaan viljellä niin hinnan kuin toimitusajankin suhteen. Tämä sian säkissä ostaminen ei oikeen kannata, tulee noita huteja liikaa, pitäisi löytyä tasaisuutta enemmän.

   
   
Sivu 1 / 18 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •