Caramel

Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
Kotisivu: http://www.yndekang.com/
Hinta ostohetkellä: 3.30€ (5ml)
Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
Alennuskoodi: e-savuke.com (-15%)
Nikotiinipitoisuus: 8mg
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

Caramel eli karamelli/kinuski e-neste on tummahkoa, hieman punertavan oranssia. Tuoksua on aika vaikea kuvailla mutta ei se hirveästi mielestäni karamellilta tai paahdetulta sokerilta tuoksu. Mielestäni tuoksu on enemmänkin hedelmäinen ja vasta tämän alta saattaa aavistuksen toffeeta haistaa.

Höyryssä on jokin pieni samankaltaisuus RY4 e-nesteen kanssa - joka on yksi omia suosikkimakujani - mutta kaikki muu meneekin sitten metsään. Maussa on selvästi ananasta (?!), jotain kukkaismaista, pohjaan palaneen makua ja kermaisista e-nesteistä tuttua ällöttävää pilaantuneen ja lämpimän maidon makua. Maku on todella pehmeä ja heikko. Makeutta ei ole hirveästi vaikka tällaiseen makuun sopisi kai enempikin. 6V laitteella maku oli hieman parempi kun RY4:mäisyys tuli enemmän esille ja hedelmäisyys jäi taustalle. Siltikään en pidä mausta, enkä voi suositella kenellekään edes kokeiltavaksi.

Kurkkutuntuma on olematon 8mg e-nesteellä jopa 6V:lla. Vahvuuden jouduin valitsemaan varastotilanteen mukaan. Höyryä neste tuottaa kuten muutkin PG-Dekangit eli hyvin.

Arvosana: 3 / 10