Sivu 1 / 6 12345 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 119

Aihe: Pipeline PRO 18650

 1. #1
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227

  Pipeline PRO 18650

  Pipeline Pro  Malli: 18650
  Hinta: 184 EUR + 10 EUR postit (3 arkipäivää)
  Ostopaikka: e-Zigaretten Shop - Besser als Rauchen - PIPELINE

  Pääominaisuuksia:
  • 22mm halkaisija
  • 5-20 wattia 0.5 watin portain
  • Ohmien mittaus
  • Akun jännitteen näyttö kuormassa ja ilman
  • Näytön kirkkauden säätö
  • Automaattinen laitteen sammuminen (1-90min)
  • Hyötysuhde 95% (10 watilla)
  • Matalin sallittu vastus 0.4 ohm (suositeltu 0.7ohm)
  • Saatavissa 18500 (95mm) ja 18650 (111mm) koossa.


  Aika aktiivisesti on tullut taas käytettyä provari, kun noita pumpulitankkeja on tullut käytettyä. Provarin ominaisuudet on kuitenkin jonkin verran vanhentuneet ja pidemmän aikaa ollut etsinnässä se provarin korvaaja. DNA20 on ollut tässä tarkoituksessaan aika no-go, koska akkukesto on todella paljon huonompi kuin provarilla.

  Vastaan sitten tuli Scott:n revikassa tämä Dicodessin suunnittelema Pipeline Pro (myydään myös ilman brändäystä nimellä Dani). Hieman Provaria pienempi, 5-20W tehosäädöllä ja flätticäpillä, kaikki ne ominaisuudet, jotka olen provarissa toivonut olevan.

  Toimitus Pipeline Storesta Saksasta oli suhteellisen nopea ja tulikin kolmessa arkipäivässä suoraan kotiovelle. Tässä arvostelua laitteesta, joka tehty pitkälti vertauksena Provarille.

  Yleisilme

  Ensimmäisenä silmiin pistää laadukkuus. Modi oli pakattu kätevään muovikoteloon ja mukana tuli kattavat ohjeet, tosin ohjekirja oli vain osittain käännetty englanniksi. Itse modi on täydellisyyttä hipova, ei naarmuja, ei sormenjälkiä tai muutakaan sinne kuulumatonta. Kierteet toimii loistavasti ja kaikinpuolin työstölaatu on jopa parempaa kuin itse Provarissa. Laser -merkintöjä on putkessa melko paljon, mutta ne on silti tehty hillityn haaleasti ja tarkasti, Viimeistely on lievä harjaus, joka tekee aavistuksen mattamaisen pinnan, josta ei ihan pienemmät rasvamähmät näy. Modi on lyhkäisempi kuin odotin, ja on itseasiassa vain aavistuksen normaalia provari (18490) pidempi.

  Kytkin

  Kytkin on mielestäni sijoitettu hyvin. Se on pyritty tuomaan mahdollisimman ylös putkessa, jolloin pituus ei tunnu niin suurelta, koska modista menee suurin osa kämmenen sisään. Kytkin on melko pieni, rosterinen, eikä sisällä valoa. Tuntuma on melko tactilemainen, nähtäväksi jää kuinka hyvin tuo kestää. Kytkin on hyvin vähän koholla putken pinnasta, mikä ainakin pienen käytön jälkeen edelleen hankala löytää, mutta vastakkaisella puolella oleva näyttö helpottaa etsimistä.  Näyttö

  Laitteen näyttö on Provarista poiketen hieman upotettu, jolloin se tuskin naarmuuntuu niin herkästi kuin Provarin näyttö. Upotuksessa on myös äärimmäisen hyvä pitää sormea höyrytellessä ja luo mukavaa grippiä muuten niin sleekkiin ulkomuotoon. Upotus helpottaa löytämään kytkimen myös helpommin, koska se on täysin vastakkaisella puolella. Näyttö on vastaava kaksi numeroinen kuin itse Provarissa. Väri on oranssi ja sen kirkkautta pystyy säätämään 5 pykälän voimin.  Pohjakorkki

  Akkuputken pohjakorkki on melko samanlainen kuin Provarissa, eli keskellä on vent hole ja pieni jäykkä jousi. Pohjakorkin pohja on jätetty melko paksuksi, mikä kyllä helpottaa sen ruuvaamista paikoillee, mutta olisiko tässä kenties voinut nimistää pituudesta vielä 5-10mm?  Topcap

  Topcäp on vastaavanlaisesti kiinteä kuin Provarissakin, mutta ei sisällä kavennoksia, vaan on 22mm halkaisijalla, mikä pitäisi olla välttämättömyys kyllä kaikissa massoille tarkoitetuissa modeissa. Yläpäässä on neljä leveää ilmauraa, joten en usko tämän kyllä aiheuttavan ilmankulkuongelmia minkään aton kanssa. Mutta sitten. Jos jossain on otettu mallia provarista, on se tuo liittimen keskinapa, joka on Provarin tapaan kiinteä. Harmin paikka vain, että se on kopioitu huonosti, sillä se on jätetty aavistuksen liian pitkäksi. Tämä tekee sen, että ilman modauksia lähes kaikkien tankkien kanssa topcapin ja tankin väliin jää millin osien rako. Tämä nyt ei ole paha itse korjata, mutta harmittaa, eikö nykyään pitäisi olla jo säädettävät navat.  Kokonaisuus

  Kaikenkaikkiaan modi on kyllä laadukkaan tuntuinen kädessä ja käytössä. Säätövaraa löytyy niin näytön kirkkauden säätöön kuin klikkausten määrään eri toimintoihin. Kerranhan nuo säätää kohdalleen ja sen jälkeen unohtaa, mutta ehdottoman mukava, että nämä toiminnot on tarjottu. Piiri tuntuu antavan sen mitä lupaa, mutta vaatii akulta vähintään sen 5A virtaa päästäkseen siihen. "Valikkohelvetti" voi olla alkuun hankala varsinkin, jos Provarista ei ole kokemuksia, mutta tuon perusvalikon kyllä ummikkokin oppii nopeasti, tuota erillistä asetusvalikkoa mun mielestä edes tarvitse osata. Softan kiva lisä verrattuna provariin on se, että se muistaa mihin valikkoon olet viimeksi jäänyt. Esimerkiksi provarissa kun haluat tsekata vaikka aton ohmit, joudut clickkailemaan sinne aina sen 3 + 3 painallusta, kun taas tässä jos olet viimeksi tsekannut ohmit niin tuo valikon osa on heti ensimmäisenä.

  Automaattisella 2 vuoden takuulla (Provarilla 1 vuosi) topcäpistä huolimatta on mielestä todella vaikea enää perustella Provarin ostoa tämän sijaan, mikäli ei vain kammoksu metallista ulkomuotoa. Pipeline Pro pitää sisällään kaikki ne ominaisuudet ja päivitykset, mitä Provarilta on odotettu kahdesta kolmeen vuoteen, mutta ilmeisesti rahaa on vielä mällätä Washingtonin yössä, kun päivityksiä ei ole kuulunut.
  Vielä kun pakettiin lisätään todella hyvä akkukesto, joka muodostuu hyvästä 95% hyötysuhteesta ja siitä, että modilla pystyt itse säätämään kuinka alas akun jännite saa mennä, en voi kuin suositella modia kaikille, jotka etsivät provarille korvaajaa tai suunnittelevat provarin ostoa. Itse sain Panasonicin akun ilman kuormaa 3.1 voltiin, joka on mielestäni esimerkillinen suoritus

  Plussat ja miinukset
  + Pituus
  + Työstölaatu
  + Kytkimen sijoittelu
  + Näytön upotus
  + Kierteet
  + 22mm
  - 510-liittimen keskinasta
  - Pituus (voisi olla vieläkin lyhyempi)

  Kokonaisarvosana 9/10

  Itsellä flunssan takia jää video tekemättä, mutta tässä vielä se mainitsemani Scott:n arvostelu


   
   
 2. #2
  Tämähän on kaiken järjen mukaan sama kuin Dicodesin Dani extreme? Joita saa/sai myös 18350 kokoisena, eli S, M ja L koot. Näytön värejä oli neljä. Eli punainen, vihreä, oranssi ja
  sininen.
  Dani "L" = 18650 = 111mm
  Dani "M "=18500 = 95mm
  Dani "S" =18350 = 79mm

  Muttamutta, kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen vempele

  Dani Extremen käyttöohjekirja varmaan kelpaa tällekin, 11sivua. Eikä varmaan lennä roskiin, jos semmoinen mukana tulee Vai osittain käännetty?

  Tämä varmaan on sitten kokonaan käännetty?


  http://m.dicodes.de/upload/dicodes_b...eme_manual.pdf
  Viimeksi muokannut Esa vuke; 05.02.14 kello 02:26.

   
   
 3. #3
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Joo kuten tuossa ihan ylhäällä mainitsin, toiselta nimeltään Dani, joka on kyllä jäänyt ihan liian pienelle huomiolle

   
   
 4. #4
  Tässä muuten sen basic mallin(5-15W) käyttis
  http://m.dicodes.de/upload/dicodes_b...W%20manual.pdf

  Näkyy maksavan 139€ hmmm, prkl Kimppa?

   
   
 5. #5
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Mä voin noita manuaaleja sulle painaa ihan ilmasiksi, ei tarvii 139e maksaa

   
   
 6. #6
  Kjäh kjäh Tuon voi näköjään säätää "sammumaan" itsestään, käykö se ilman erillistä virrankatkaisua ns tyhjäkäyntiä?

   
   
 7. #7
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Kai se nyt ainakin atoa checkkailee ja jotain kun on ns. valmiustilassa, mutta tuo on tosiaan kiva ominaisuus ja kun sen säätää sitten vielä niin, että asettaa ton herätyksen nollaan klikkiin, niin vaikka on kokonaan sammuksissa niin senkus painaa nappia ja taas tulittaa.

   
   
 8. #8
  On ja syystäkin hyvä ominaisuus! Tuohan vie enemmän kuin Provari standby tilassa

  Dani aus/Timeout < 0,001mA
  L-Rider Lambo6 0,04 mA
  eVic FW1.1 “off” 0,10 mA
  Zmax V2 RMS 0,11 mA
  Innokin Itaste SVD 0,12 mA
  Semovar v3 Nivel 0,14 mA
  eVic FW1.1 “Sleep” 0,14 mA
  Vamo VV/VW 0,15 mA
  YoungJune Tesla 0,20 mA
  Volcano Lavatube v2 0,25 mA
  Anyvape CVI 0,26 mA
  Provari 0,96 mA
  Dani “Standby” 13,46mA

  Tuo on siis mitattu jollain sarjanumeron 400 korvilla olevalla Dani extremellä(johon tuli päivitys tuon jälkeen), pipelinen dicodes piirit voivat olla ties missä versiossa(varmaan kuitenkin sama V3?)
  Tässä koko testi.

  http://www.mountainprophet.de/2013/1...eines-dilemma/
  Viimeksi muokannut Esa vuke; 05.02.14 kello 03:20.

   
   
 9. #9
  Höyrykone m3iss3li's Avatar

  Liittynyt
  05/2012
  Sijainti
  ƐﻜƤΩΩ
  Viestit
  1,328
  Dicodes Dani S EXTREME korvas itellä Provari Minin noin 4kk sitten, eikä paljo moitittavaa löydy. Omasta mielestä paremman näkönen, akku kestää pidempään, kytkin parempi (kun tottuu), softassa muutamia fiksuja juttuja. Miinusta tuosta 510-liittimestä, mut esim. kaiffaria jos modaa ihan hitusen saa flushina istumaan (joku vois linkata kuvalliset ohjeet, jos sattuu tulemaan vastaan, en löydä). Tän laitteen viimeistelyyn kyllä rakastuu heti kun saa kätösiinsä.

  Eikö tuota S-mallia enää saa?


  >> Virta | Wolf SX350
  >> Atot | Storm Rider 2.1 Ti, SubTank Mini x 2
  >> Top nesteet | Andromeda, Alpha Heist, NBB Lush
  >> Cumin' up | SQ By BB Mods (2016)

   
   
 10. #10
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132
  Kiitoksia ERITTÄIN kattavasta arvostelusta, eipä jäänyt jatkokysymyksille tarvetta, mukavaa vaihtelua.
  Itsekin tätä miettinyt, brändäämättömänä tosin, reguloiduksi putkeksi.
  Tuo keskinapa tosin VOI muodostua ongelmaksi, mutta kun käyttöön tulee ato, jonka saa istumaan joka Zorbakseen ilman rakoa, niin ongelmia tuskin tulisi.
  Danin näkisi mielellään korvaavan Provarin kotimaisten kauppojen HE-reguloituna, tosin molempina sarjoina.
  Eivätköhän kreikkalaiset tähänkin sorvaa pohjapaloja eri akuille piakkoin.
  KGO & Twist

   
   
 11. #11
  HöyryGuru smami's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Lapua
  Viestit
  4,286
  Jollain saksalaisella sivustolla oli myynnissä "speissereitä" tohon. Muistaakseni paksuudet oli 0,1 0,2 ja0,3mm että 0,6mm gapin sai näillä säädettyä piiloon.

   
   
 12. #12
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Etelä-Karjala
  Viestit
  105
  Kaiffarin modaus How to shorten the Kayfun Lite centre pin

  Ja jos ei halua modata, sopivan paksuinen aluslevy väliin. http://www.pb-dampfer.de/shop/produc...oducts_id=3040
  Viimeksi muokannut Jalmar; 05.02.14 kello 10:46.

   
   
 13. #13
  Onko järkeä hommata 18500 koossa vai onko akku kesto aivan onneton, saatikka 18350?
  <---- Jaa että säästetty noin paljon euroja ja paskanmarjat !!
  eGO-CE4

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Etelä-Karjala
  Viestit
  105
  ^ Itellä nuo kumpikin koko ja Kaiffarin kanssa käytössä. Akun kestoon oon ainakin ite ollu tyytyväinen. Jopa tossa 18350-koossa

   
   
 15. #15
  Kovasti nuo kehuvat akunkestoa? Täytyy katsoa jos löytyy Dani versiona, niin vois tuon basic(15W) mallin S poistaa tai sitten M Extremen. Saatavuus on heikohkoa, tälle kuulle näkyi johonkin tulevan täydennystä(johonkin)

   
   
 16. #16
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Jalmar Näytä viesti
  ^ Itellä nuo kumpikin koko ja Kaiffarin kanssa käytössä. Akun kestoon oon ainakin ite ollu tyytyväinen. Jopa tossa 18350-koossa
  Ukolle tuli kiire sulkea myynti-ilmo

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Etelä-Karjala
  Viestit
  105
  Joo Ei raaski luopua

  edit: Eipä kyl ollu halukkaita ostajiakaan. Porukat ostaa vaan Provaria
  Viimeksi muokannut Jalmar; 05.02.14 kello 11:43.

   
   
 18. #18
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Mä pistin Dicodessille viestiä, että saisko näitä edes muutamia tänne meille myymälään.

   
   
 19. #19
  Höyrykone humppis's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  1,216
  Pitäisköhän tää tilata? DNA20/30 on ollu mielessä mut jotenkin rupes himottamaan...

   
   
 20. #20
  Tilasin viime torstaina dicodes dani m mallin.kohta pitäis postiin kolahtaa

   
   
Sivu 1 / 6 12345 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •