Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Cappucino Smooth (FSUSA)

 1. #1
  Banned

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  63

  Cappucino Smooth (FSUSA)

  FSUSA Cappucino Smooth  Valmistaja: Freedom Smoke USA (USA)
  Kotisivu: http://freedomsmokeusa.com/
  Ostopaikka: http://www.ecigwizard.com
  Nikotiinipitoisuus: 24mg

  Just Like a great coffee, we came up with the pure cappuccino smoke that is smooth and totally enjoyable. try it, we promise you a pure enjoyable coffee experience!

  Welholla asioidessa tulee aina kurkattua nestepuolikin, olisiko siellä tällä kertaa varastossa jotain nestettä, mitä ei ole aikaisemmin tullut maistettua. Tällä kertaa pakettiin eksyi tämä yksilö.

  Tuotekuvaus lupaa pehmeetä cappuccinoa. Testilaitteistoksi valikoitui pitkän arvonnan jälkeen eGo:n akku ja tähän tyylikkäästi sonnustautuva Mega Dual Coil Cartomizer. Aloitin uuden maun testaamisen täysin samalla kaavalla kuin lähes kaikkien makujen kanssa. Illalla neste kartoon, annetaan muhia, aamulla pari tippaa lisää ja annetaan muhia vielä työpäivän ajan. Tämä on varsin toimivaksi todettu menetelmä, sillä monissa nesteissä on ensimmäisillä kerroilla joko saippuainen maku tai sitten jokin outo kemikaalin maku. Lähes kaikista nesteistä tämän maun saa kunnolla hauduttamalla pois.

  Työpäivä lusittu, kahvi tippumaan, sohvalle vaaka-asentoon jalat kohti kattoa ja karto kiinni laturista juuri otettuun akkuun. Pitkä henkäys ja olen valmis päiväunille.

  Miten tähän nesteeeseen onkin saatu näin pehmeä maku. Suussa tuntuma on sama kuin joisi lievästi vaahtoutunutta täyskermaa. Olen otettu, tämä FSUSA:n neste kipuaa tikkaita kohti iltapäivän vapotteluparatiisia. Sisäänhengittäessä suuhun pyörii todella pehmeä kermainen ja lievästi suklainen maku. Uloshengittäessä höyryä tulee riittävästi ja jälkimauksi jää täyteläinen kahvi, eli cappuccino. Kurkkutuntuma on omaan mieltymykseen yksi parhaita. Se on pehmeä, mutta samalla voimakas.

  Monissa kerman tai maidon makua imitoivissa nesteissä on pilaantuneen maidon maku, mutta Freedom Smoke USA on onnistunut luomaan tähän nesteeseen täyteläisen kerman maun, ilman pilaantunutta makua.

  Maku:9
  Kurkkutuntuma: 10/10
  Höyry: 9/10
  Kokonaisuus: 9.5/10


  Kurkkutuntumasta täysi kymppi! Tämä kannattaa ottaa varauksella, sillä en missään nimessä tarkoita, että tässä olisi ehdottoman kova kurkkutuntuma, vaan sitä, miltä se tuntuu kurkussa. Tämä neste kipusi suoraan rauhallisten koti-iltojen suosikiksi. Ehdoton suosikki rauhoittamaan mieltä rankan työpäivän jälkeen. Voin ehdottomasti suositella tätä nestettä kaikille kahvin ystäville!

  Testilaitteisto: eGo 650mAh, Smoktech eGo Dual Coil Cartomizer

   
   
 2. #2
  Höyrypää mangroovie's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  514

  Vs: Cappucino Smooth (FSUSA)

  Hyvä arvostelu. Pitääpä pamauttaa seuraavaan tilaukseen mukaan tuollainen.

  EA-Mod+Nebula,Cube + Kick + Arctic Tank+ Boge
  Paras A-Ryhmä: El Toro Grande, Cigarillos Naturales, Eden, Moondrop Straight Up

   
   
 3. #3
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  30

  Vs: Cappucino Smooth (FSUSA)

  Hmm.. Jotenkin itseä hirvittää ajatus maidon/kerman mausta höyryssä. Pitää silti varmaan laittaa joku 10ml tätä tilaukseen. Suurena kahvin ystävänä/kuluttajana on tuo "täydellinen" kahvimehu edelleen hakusessa. Jotenkin kaikki kahvit vaan tuntuu liian makeilta tai keinotekoisilta.

   
   
 4. #4

  Vs: Cappucino Smooth (FSUSA)

  Minä höyryttelen Dekangin (Peleonin ) Mocha Coffeeta. Ei ole toistaiseksi parempaa löytynyt ja taidanpa etsiskelyt lopettaakin.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •