Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: Bikini Martini (Pink Spot)

 1. #1
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2009
  Viestit
  160

  Bikini Martini (Pink Spot)

  Valmistaja: Pink Spot
  Maku: Bikini Martini
  Vahvuus: 12mg
  Hinta ostohetkellä: n. £2.5/5ml

  Valmistajan kuvaus laittaa tälle suuret odotukset:
  A sweet blend of Premium Orange Vodka with cranberry and a splash of citrus. Thirs flavor could change your answer to the question "Whats the best thing you've ever had in your mouth"?

  Pullosta haistellessa tuntuu jotain lievää marjaista. Kuten edellisessäkin arvostelussani, paketissa vuotanut FlavourArt:n Lime häiritsee kaikkea haistelua. Siis, maistelemaan.

  Kalustona e-power ja LR ato dripaten.

  Ensimäisenä havaitsen sitruunan, hyvä raikas sellainen. Seassa myös hyvin marjaista makua, lähinnä tuo karpalomainen maku. Ehkä tarkkaan etsien myös tuota appelsiinia löytyy seasta. Suuhun jää miellyttävä marjainen jälkimaku pitkäksi aikaa sitruunan hävittyä. Seuraava testi laimennettuna eli 50% pg sekaan. Maku laimenee reilusti mutta säilyy, edelleen mukava eikä mauton.

  Ensivaikutelmana mieleen tulee "tämähän maistuu Pink Spot:ltä", jotain tiettyä samaa sitruunaista niissä kaikissa kokeilemissani on ollut. Myöhemmin arvostan tuota makeaa marjaista jälkimakua.

  Kurkkutuntuma on varsin hyvä, jopa 50% laimennettuna kuten yleensäkin tällä valmistajalla. Laimentamattomanakaan kurkkutuntuma ei ole liian vahva, kuten joissain mauissa on melkein ollut.

  Pisteet 9/10 Tätä on ostettava ilman muuta lisää. Maku jota kannattaa kokeilla.

  Täyttyikö valmistajan ennakkolupaus parhaasta mitä olen maistanut? Vaikea sanoa. Tällä ollaan kuitenkin asteikon ehdottomassa yläpäässä. Täyttä kymppiä en ole vielä antanut millekään ja tämä taitaa olla ensimäinen 9. Arvostelussani painaa paljon nimenomaan tuo maku, joka on kieltämättä hyvä.

  Edit: Kokeiltu myös kartotankissa. Maku LR-karton kanssa on huomattavasti sitruunaisempi, missä sitruuna on jopa hieman liian hallitseva. Tällä yhdistelmällä pudottaisin pisteitä ehkä yhdellä, kun nuo muut maut vaimenevat hieman. Ei huonoa silti.

   
   
 2. #2
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  13

  Vs: Bikini Martini (Pink Spot)

  Mulle tää toi mieleen ihan k-kaupan lonkeron.Höyrynä hyvä ja juomana karsea. 4/5

   
   
 3. #3

  Vs: Bikini Martini (Pink Spot)

  Omien kokemusteni perusteella tämä on siitä erikoinen hedelmä/drinkkineste, että tämä kestää surutta, iloisesti ja herkullisuutensa säilyttäen Mega Dual Coilin (1.5 ohmia) eGo-akulla. PSV:n myöskin loistava Black Mamba kuuluu "kestävyydeltään" nippa nappa samaan osastoon, mutta esimerkiksi Jane's Wild Juices ja Jamaican Me Crazy tykkäävät jo tosi kyttyrää Mega DC:stä. Kaksi jälkimmäistä nestettä eivät kyllä muutenkaan kipua omaan kärkikymmenikkööni.

   
   
 4. #4

  Vs: Bikini Martini (Pink Spot)

  Tää olis tällä hetkellä itelläni kärkikolmikossa . Loistava neste pitkäänkin yhtäjaksoiseen käyttöön. En ole vielä kyllästyn 60ml jälkeen ja lisää on taas tilauksessa 8)

   
   
 5. #5
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  2

  Bikini Martini (Pink Spot)

  En tiedä, että tuliko itelle huono erä vai mikä on, mutta mun mielestä tässä ei ole oikeen kunnolla makua ja th on vähän liiankin kova / kitkerä. Muut PSV:n maut on ollu aivan loistavia, mutta tää oli pieni pettymys. Egon akku + pari ohminen boge.
  Edit: 18mg versio, jota olen joutunut blandaamaan pvg:llä melkein kymppiin TH:n vuoksi.

   
   
 6. #6
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227

  Vs: Bikini Martini (Pink Spot)

  Tässä on kyllä hillitön th, mikä vie jo nautittavuutta tästä nesteestä.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •