Banana

Valmistaja: Totally Wicked
Kotisivu: http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/
Hinta ostohetkellä: 4.40€ (5ml)
Ostopaikka: http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/
Alennuskoodi: BFC81 (-7.5%)
Nikotiinipitoisuus: 18mg (High)
PG / VG: PG
Pakkaus: Lasipullo + erillinen pipetti

Ainakin lasipipetissä neste näyttää mielestäni pinkiltä, punertava e-neste ei ole mitään ennennäkemätöntä mutta Banaani-nesteeltä en sitä olisi odottanut. Tuoksu taas on juuri sitä mitä voisi odottaakin. Neste tuoksuu ylimakealta, keinotekoiselta banaanilta. Ihan hyvä tuoksu itseasiassa mutta sopiiko se höyryteltäväksi?

Maussakaan ei ole mitään yllätyksiä. Lisää karkkibanaania. Maku on varsin pehmeä mutta yllättävän voimakas. Maun kyllä tietää olevan banaania mutta en kyllä ensimmäisenä tuoreen banaanin makuun vertaisi. Itselleni mieleen tulee banaanilimonadi jota ainakin vähän aikaa sitten myytiin. Myös useimmat banaanin makuiset karkit ja jäätelöt maistuvat hyvin samanlaiselta. Minulle tämä on maku jota voi käyttää vaihteluna kun tupakan ja mentolin makuiset e-nesteet alkavat kyllästyttää mutta en missään nimessä voisi jatkuvasti käyttää.

Höyrytellessä nikotiinin tuntee kihelmöivänä suussa ja kurkunperällä mutta jostain syystä kurkkutuntuma jää tavallista (18mg) vaisummaksi. Nikotiini tekee mausta myös melko kuivan, pienemmällä nikotiinipitoisuudella maku on varmasti makeampi ja raikkaampi. Höyryntuotossa ei ole mitään mainittavaa suuntaan tai toiseen, keskitasoa.

Aika vaikea maku pisteyttää. Toisaalta juuri tällaista makua odotin mutta sitten taas, ei se ihan oikealta banaanilta maistu. Useimmille tämä on varmasti satunnaisesti käytettynä sopiva maku mutta en usko että monikaan käyttäisi päivittäin. Jos pidät karkkibanaanista niin kannattaa kokeilla.

Arvosana: 7 / 10