Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Bikini Martini (Pink Spot)

 1. #1
  Banned

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  63

  Bikini Martini (Pink Spot)

  Kokeillaampa ensimmäistä kertaa arvostelua, kehittävä kritiikki otetaan vastaan:

  Bikini Martini  Valmistaja: Pink Spot Vapors (USA)
  Kotisivu: http://www.pinkspotvapors.com/
  Ostopaikka: http://www.ecigwizard.com
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  A sweet blend of Premium Orange Vodka with cranberry and a splash of citrus. This flavor could change your answer to the question "Whats the best thing you've ever had in your mouth"?

  Benn ja Sandi lupaavat Bikini Martinin muuttavan vastausta kysymykseen "Mikä on parasta mitä sinulla on ollut suussasi". Mainoslauseen ja oma mieltymys sitruspohjaisiin nesteisiin lupaa hyvää, mutta kuinkas sitten käykään.

  Maku on juuri sitä, mitä Pink Spot lupaa. Makutestiksi käy hyvin 2dl lasi, 4cl vodkaa ja loppu perinteistä jaffaa, lämpimänä. Eli maku, joka paranee sitä myöten mitä enemmän sitä juo (tai tässä tapauksessa höyryttelee, toivottavasti). Sisään hengittäessä maku on kipakan sitruunainen, mutta jättää uloshengittäessä pehmeän maun. Mutta jotain jää kuitenkin uupumaan, ja myöhemmin tuotetietoja luettuani tästä pitäisi löytyä myös karpaloa. Niinpä ProVari esiin ja voltit ylemmäs. Karpalonkin jälkimaku tästä löytyy, mutta ei aivan tule esiin perus 510 akulla. Myös mainoslauseessa luvattu makeus tulee esiin vasta isommilla volteilla.

  Kurkkutuntuma onkin kipakka kokemus. Kokemus jota lähdin tästä nesteestä hakemaan. Kurkkutuntuma ylitti odotukset reippaasti ja sopii loistavasti työpaikan nopeisiin tupakan mittaisiin höyryttelyhetkiin, mutta kotisohvan pidempiaikaisiin höyryttelyihin tämä on ehkäpä turhan tujua. Analogisten hajoittamalla kurkunpäällä ehkäpä juuri se räjäyttävä.

  Höyryä tulee tarpeeksi, mutta on melko ohutta. Sankkaa höyrypilveä katonrajaan tällä on turha haaveilla.

  Testilaitteistona toimi Dual Coil Cartomizer 510 akulla sekä ProVarilla.

  Maku:8
  Kurkkutuntuma: 10/10
  Höyry: 8/10
  Kokonaisuus: 9/10

  Itselle tämä meni työpäivien nesteeksi, jolloin kaipaan voimakasta makua ja kurkkutuntumaa, koska höyryttelyaika on tiukassa. Kotona taas kaipaan hieman pehmeämpiä makuja, koska höyryttelysessiot ovat pidempiä.

   
   
 2. #2

  Vs: Bikini Martini (Pink Spot)

  Omaan makuun kurkkutuntuma on liiankin tymäkkää, menee hyvin kyllä juuri töissä muutamalla imulla.
  Maku on tosi sitruunainen ja on kyllä ihan paikallaan.

  Aku #19 + Odysseus
  Jazz e-pipe + Penelope

   
   
 3. #3

  Vs: Bikini Martini (Pink Spot)

  Kiitos! Hieno ja asiallinen arvostelu. Plussaa eri laitteilla kokeilusta! Taitaapi mennä hankintalistalle tämä ennenpitkää.

   
   
 4. #4

  Vs: Bikini Martini (Pink Spot)

  Hyvä arvostelu ,eri laitteillakin oli testattu (ehkä ois voinut mainita millä voluumilla se alkoi provarissa oleen kohdallaan ) kieliasu oli miellyttävä kaiken muun ohella . Tuo nätti kuva alussa pehmitti jo kovastri kritiikkiä puhumattakaan keskittymiskyvyn häiriintymisestä .Eli uusia arvosteluja vain kehiin rohkeesti 8)

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •