Sivu 1 / 62 123451151 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 1222

Aihe: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

 1. #1

  GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  GGTS - Telescopic Storm Stainless Steel
  Valmistaja: Imeothanasis
  Kotisivu: http://www.ggecig.com
  Ostopaikka: http://e-cigarette-gg-france.com/
  Hinta ostohetkellä: 160 EUR
  Malli: Revision 2
  Kokonaispituus: 80-105mm riippuen patterikonfiguraatiosta
  Halkaisija: 23mm
  Kytkimen tyyppi: Mekaaninen, lukittava
  Akkujen kapasiteetti: Riippuu patterikonfiguraatiosta
  Tuetut patterit: CR2 (15270), CR123 (16335), CR123 (16340), (AAA) (10440), AA (14500), 14650, 17500, 17650, 18350, 18500, 18650
  Tuetut volttimäärät: 3,7v, 6v, 6.4v, 7,2v ja 7,4v
  Pakkauksen sisältö: 1 x GGTS-SS, 2 x 901/KR808D-1 kierremuunnin
  Takuu: Ikuinen takuu  Kuvaus: Golden Greek Telescopic Storm (GGTS) on kolmiosainen, teräksestä ja messingistä valmistettu täysin mekaaninen HH (=henkilökohtainen höyryke). Käyttövoimana toimivat yleisesti saatavilla olevat ladattavat sylinterinmuotoiset patterit. Teleskooppivarren ansiosta GGTS:ään voi asentaa erilaisia patterikombinaatioita, jolloin volttimäärä voi olla esimerkiksi 7,4v. GGTS:n pohjaosassa on jäähdytysaukkoja ylikuumenemisen estämiseksi ja optiona laitteeseen on saatavilla sulake suojaus.

  Kärkiosassa olevan säädettävän ilmanottoaukon ansiosta käyttäjä voi määritellä halutunlaisen ilmanvastuksen. GGTS:ään voi kytkeä vakiona joko 801 tai 501 atomisaattorin/karton, sekä 901 atomisaattorin tai KR808D-1 karton mukana toimitettavan pienenen kierremuuntimen avulla. Optiona GGTS:ään on saatavilla useita lisä/vaihto-osia personointia varten.

  Asiakaspalvelu: GGTS on saatavilla useilta jälleenmyyjiltä. Päädyin tilaamaan laitteen saatavussyistä Ranskasta. Ranskan postilta kesti kaksiviikkoa saada GGTS Suomeen ja koko tilausprosessin ajan jouduin käyttämään ranskankieltä kommunikointiin. Jälkiviisaana voisin melkeinpä sanoa, että olisi pitänyt tilata tuote englannista (http://www.e-cigz.co.uk/) kun tuon kolmannen kotimaisen käyttö sujuu minulta luontaisemmin kuin ranska.

  GGTS:lle on oma keskustelupalsta ECF foorumilla (http://www.e-cigarette-forum.com/forum/gg/). Laitteen kehittäjä Imeothanasis on erittäin aktiivinen kommentoija ko. foorumilla ja minäkin sain häneltä muutaman selventävän vastauksen käyttöön liittyviin kysymyksiini sangen nopeasti. Lisäksi GGTS:lle löytyy omat wiki-sivut (http://www.e-cigarette-wiki.com/inde...e=Golden_Greek).

  Käyttö: Mikä tahansa karto tai ato yhdessä minkä tahansa patterin kanssa tarjoaa mainion joustavuuden ja kun tarjolla on vielä 5v läpivientioptio (tuleva kehityshanke), niin minun on hankala keksiä mitään moitteita tältä saralta. Koska GGTS on täysin mekaaninen, niin minun on vaikea uskoa sen rikkoontuvan korjauskelvottomaksi elinikäni aikana. Toki varmaan kumisia o-renkaita ja pohja-osan jousia on vaihdettava niiden kuoleutuessa, mutta muuten en keksi mitään huomioitavaa. Atot,kartot ja akut on kulutustavaraa, siinä missä muissakin e-savukkeissa, joten en laske niitä mukaan elinkaarikustannuksiin.

  Laatu: GGTS on erittäin laadukkaan oloinen kokonaisuus. Kaikkien osien kierteet liukuvat hyvin kiinni toisiinsa ja laitteesta huokuu sellainen vanhan-ajan käsityöläismenttaliteeti, kuin sveitsiläisistä kelloista. Lukittava mekaaninen kytkin on yksinkertainen käyttää ja 100% toimiva. Paina nappia ja höyryä alkaa muodostumaan. Vapauta nappi ja höyrynmuodostus lakkaa. Toista.

  Tietysti kiiltäväpintaisena, GGTS vaatii pientä puunausta mikäli käyttäjä haluaa säilyttää uudenkarhean ulkoasun ja kierteitäkin on hyvä aina silloin tällöin pyyhkiä sinne mahdollisesti kerääntyneestä liasta. Mielestäni molemmat mainitsemani kohdat kuuluvat vakiokäytäntöihin minkä tahansa käsinkoskesteltavan laitteen yhteydessä eivätkä näinollen sinänsä heikennä laatupisteitä.

  Vapottelu: GGTS:ään on saatavilla LR, standardeja, HR ja VHR atomisaattoreita ja useita volttivaihto-ehtoja erilaiseten patterikombinaatioiden muodossa. Lisäksi pystyin säätämään ilmavastusta portaattomasti ja saavuttamaan juuri sellaisen ato/patteri/ilma yhdistelmän, joka toimii parhaiten lempinesteideni kanssa.

  Lisävarusteet: GGTS:ään on saatavilla joukko lisä/laajennusosia. Niistä ensimmäisenä hankin "Stealth Top Cap":in jonka avulla GGTS muuntuu lähes kämmenen sisään mahtuvaksi pienoisvapottimeksi.
  Käyttöarvo: GGTS:n hankintahinta akkulatureineen, pattereineen ja optioineen kipuaa pitkälle yli 200 euron, joten ensimmäiseksi e-savukkeeksi laite tuskin soveltuu kenellekkään - kyllä se henkinen päätös tupakoinnin lopettamisesta on jo täytynyt syntyä muilla markkinoilla olevilla edullisemmilla tuotteilla. Korkeasta hinnasta huolimatta, johtuen GGTS:n kestävyydestä, joustavuudesta sekä toiminnallisuudesta, yhdistettynä erinomaiseen akkukestoon ja ato/karto kaikkiruokaisuuteen pidän käyttöarvoa hyvänä.

  Loppupäätelmä: Otan pois 0,5 pistettä kierremuuntimesta. Jos laitteeseen saisi kaikki ato/karto vaihto-ehdot vakiona, niin GGTS olisi täydellinen henkilökohtainen höyryke. Nykyisenlaisenaan se on vain erinomainen.

  Arvosana: 9,5 / 10
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 2. #2
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  628

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Monia patterimodi-videoita olen katsonut, mutta GGTS:n kauneus ja viimeistely hivelee aina vain silmää. Jos ei tulisi niin kalliiksi niin näyttäisi todella hyvältä omallakin pöydällä..

   
   
 3. #3

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Tuo on kyllä upea modi, jos sitä saisi variable voltagena niin ostaisin heti. Voisin kyllä muutenkin harkita ostoa, mutta mielestäni tuo vaatii ehdottomasti UFS:n mukaansa, tai ainakin tyylikkään stainless steel -tankin.

  UFS:
  http://www.youtube.com/watch?v=0ZONgcDg6fM
  http://www.youtube.com/watch?v=ybiGwUCkuYI

   
   
 4. #4

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Hyvä arvostelu ja todella kaunis laite. Näissä kiinteävolttisissa laitteissa ongelmana on, että niistä puuttuu 4-5.x voltin alue, joka on oman kokemukseni mukaan juuri se paras höyryttelyyn. Tämä karkoittaa ainakin minut kiinteävolttisten asiakaskunnasta. Lisäksi pinottavat akut on lievästi pelottava konsepti.

   
   
 5. #5
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Hanki boosteri ja saat käyttöön volttialueen 3.2 - 4.7 v. Kotikäyttöön erinomainen, mutta boosteri särkee tyylikkään esteettisen vaikutelman joten mukaan se ei sovi imho. Kasvaneen nestekulutuksen takia 6 v + voltit eivät kyllä muutenkaan sovi mukaan.
  KGO & Twist

   
   
 6. #6

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Lainaus Alkuperäinen postaaja HerraHuu Näytä viesti
  Lisäksi pinottavat akut on lievästi pelottava konsepti.
  Totta, omassa GGTS:ssä pohjaosan jousi painui kahdella patterilla pohjaan (en lukenut manuaalia ja ruuvasin tyhmyyksissäni GG:n liiaan tiukkaan kiinni) ja patterit jäivät jatkuvalle syötölle. Laite kuumeni sekunneissa melkoisiin lämpöihin.

  Laitoin samantien tilaukseen Fuse Protectorin Bitfumolta (ainoa kauppa jolla sitä on kirjoitushetkellä euroopassa varastossa)

  http://www.bitfumo.it/index.php?page...mart&Itemid=71

  GG is really the only one with the fuse protection. We need the fuse because no battery is really safe. Explotions have happened to protected or safe chemistry batteries and the result is a broken face and a broken GG. But fuse also protects the battery too because if a short cirquit happens then battery can send current up to 40 amperes so it will get damaged permanently.

  Every elecrical cirquit has to has a fuse, thats a rule. There is no serious device with no fuse. I just dont put it as standard on GG because people will be confused by melted springs and they will ask me all the time why GG is not working. I know its my bad but I have informed anyone that buys GG about this so many people have already buy the fuse. I recomend this to anyone.
  Imeo puhuu tuossa yleisellä tasolla räjähtäneistä pattereista. Kukaan ei ole saanut GG:tä naamalleen.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 7. #7
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  7

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Hieno arvostelu!

   
   
 8. #8

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  http://www.vapourtrails.tv/?p=2735

  Noin 25 minuutin kohdalla on yhdistetty Evolvin Kick-piiri (Darwinin käyttämä piiri) yhdistettynä GGTS:ään. Onko tässä nyt se ultimaattinen laite? Darwinin elektroniikka yhdistettynä järkevään ja kauniiseen designiin.

  Valtava elektroninen erektio vaivaa kyllä nyt

  Edit. Se erektio laski aika nopeasti, Kick on rajoitettu kymmeneen wattiin

   
   
 9. #9
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Onkos kenelläkään tarkempaa tietoa seuraavan myyntierän rantautumisesta? Odysseuksia lupailtu kuun loppupuolelle ja jotain herutusta VV-mallista ja täysin uudesta GGstä.
  KGO & Twist

   
   
 10. #10

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Se on kyllä jännä seurata näitä muutamia valmistajia, kaikki mitä ehtivät valmistamaan on jo käytännössä myyty Siinä ei muutaman tuhannen kpl:n valmistuserä montaa minuuttia vanhene kaupassa! Valmis tili kauppaan, korttitietoineen ei ole mikään tae omasta laitteesta, vaan pitää iskeä nopeammin kuin muhammed ali ja juuri oikealla hetkellä

   
   
 11. #11
  Höyrykone

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  1,996

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Uutta Odysseus erää ei tule ihan heti. Eikä myöskään GGTS:iä. Seuraava tuotanto homma on Penelope ja Proteus.

   
   
 12. #12
  Höyrykone

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  1,996

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Imeon linjaukset uudesta GG:stä eli Penelope + Proteus, lainattu ECF:ltä:


  When I was thinking of Proteus and Penelope I was thinking about something thin and small. I just wanted to make an atomizer that will smaller than the other rebuildables but at the same time to take much more liquid inside it. I manage to do that with Penelope. But because our purpose is the "small", then we can make a very small atomizer and it will still take inside what liquid other rebuildables out there can take.

  So the Penelope will take 2ml of liquid and it will be at 45mm. Its very very small as I see it. I made a 18mm mouthpiece so the total length with the mouthpiece attached will be at 63mm. Proteus will be at 93mm (if I counted the right way), so in a total of 156mm we will have:

  Venting cap like GGTS
  Engraved tube with a very deep engraving this time
  No spring anywhere inside Proteus (battery or button). Springs are what cause all the problems in any kind of electrical devices
  Adjustable front cap so battery will always make contact even without a spring
  AD control (like GGTS)
  Penelope with 2ml capacity (with AD liquid control)
  Separate electronic button (goes on and off anytime from the main tube so we dont throw out the whole unit if electronics fail)

  Button has the following functions:
  lock-unlock option
  protection if we put battery in the wrong way
  short cirquit protection
  keeps the voltage steady at 3,6 volt so no drop in performance
  Cut current if button gets pressed more than 14 seconds
  flat SS button
  14500 battery
  17mm total width
  156 total length

   
   
 13. #13
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Kirosin aluksi tuota patteria, mutta jos tuossa on tasajännite (tyyliin GLV2?) niin eipäs tuo olekaan niin paha.
  KGO & Twist

   
   
 14. #14
  Höyrykone

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  1,996

  GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Juu luvassa on regulointi ja elektroninen kytkin. Kovasti odottelen et millanen tosta tulee.

   
   
 15. #15
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Pakkotilaus, Imoen lupasi että riittää mullekin.
  KGO & Twist

   
   
 16. #16
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Selittäkääs tymälle yksi juttu. Miksi näissä käämi tehdään NR ja R- langoista esimerkiksi 0,2 kanthalin sijaan?
  KGO & Twist

   
   
 17. #17
  Höyrykone

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  1,996

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Hyvä kymysys. Siis tuo no resistance langan käyttö johtuu rakenteesta jossa virta tuodaan vastukselle hiukka kauempaa eikä suoraa "posteilta", NR on tässä tapauksessa hopeaa mieluiten ja sen tehtävä on ainoastaan tuoda virta ei lämmetä, hence no-resistance. Resistance eli R on sitten se osa joka toimii vastuksena, tähän voi käyttää juurikin .20 Kanthalia taikka vaikkapa Nichromea riippuen omista mieliteoista. Vastus on siis aivan kuten muissakin, NR vain tuo virran sille.

   
   
 18. #18

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  Onko tullut lisää tietoa saako GGTS pian taas hyllystä? Odysseus tulee ilmeisesti myyntiin huomenna...

   
   
 19. #19
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  DEAR CUSTOMERS THE ODYSSEUS & PENELOPE PRE-ORDER HAS BEEN RESCHEDULED WHILST WE MAKE SOME IMPROVEMENTS TO THE WEBSITE - CURRENT ETA IS WEDNESDAY EVENING 13/6/12. PLEASE CHECK THIS PAGE FOR UPDATES, A MAIL-OUT WILL BE SENT WITH FURTHER DETAILS. ETA FOR ODYSSEUS STOCK ARRIVING IS 18/6/12.

  GGTS PRE-ORDER IN THE SECOND HALF OF JUNE, STOCK ARRIVING TOWARD END OF MONTH, MORE DETAILS SOON AND ON UK VAPERS!!!
  KGO & Twist

   
   
 20. #20
  HöyryGuru Jalippo's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  5,380

  Vs: GGTS - Telescopic Storm - 2011 Model

  En oikeen keksinyt parempaakaan ketjua tämän kysymyksen esittämiseksi, mutta löytyykö jostain valmiina SSGGTS sigua tai jotain vastaavaa?

   
   
Sivu 1 / 62 123451151 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •