Coffee

Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
Kotisivu: http://www.yndekang.com/
Hinta ostohetkellä: 3.30€ (5ml)
Ostopaikka: Kauppa on lopettanut. Katso vaihtoehtoiset ostopaikat sähkötupakka-kaupat sivulta.
Nikotiinipitoisuus: 14mg
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

Viimeisin vastaanottamani erä Dekangin e-nesteitä on nyt varustettu jo aiemmin uusitun etiketin lisäksi myös värikoodatulla korkilla. Pähkäilin pitkään mitä korkit tarkoittavat sillä yhdessä 18mg pullossa on sininen korkki ja neljässä 18mg ja 14mg pullossa on oranssi korkki, mitenkään makujen mukaan korkit eivät ainakaan mene. Lopulta Dekangin sivulta selvisi että värit osoittavat nesteen nikotiinipitoisuuden. Saamassani satsissa korkit ovat kuitenkin ihan miten sattuu. Ei tällä varsinaisesti mitään merkitystä ole mutta ajattelin mainita. Voisin myös mainita että 5ml pulloon on liimattu täysikokoinen etiketti eli osa siitä repeytyy pois korkin mukana. Ei varsinainen miinus tämäkään mutta ei näytä kovin hyvältä.

Coffee pulloa avatessa tuli heti mieleen kauan sitten kokeilemani eCigs.co.uk kahvi e-neste. Neste nimittäin tuoksuu mielestäni kemikaalimaiselta tai jopa kukkamaiselta "suklaakonvehtikahvilta". Itse maussa on kolme vikaa. Se on liian makeaa, se on liian mietoa ja se ei maistu oikealta kahvilta. Oikeastaan, parasta tässä on suuhun jäävä aika miellyttävä kahvimainen jälkimaku jossa henkosten aikana huomattava liika makeus häviää. Paljon muuta sanottavaa tästä en keksi. Jos haluat oikealta kahvilta maistuvan e-nesteen niin pysy kaukana, jos laimea sulkaakonvehtimainen kahvi käy niin kannattaa kokeilla.

Maku ei missään nimessä ole paha ja neste tulee varmasti käytettyä loppuun mutta odotuksiin nähden olen tietenkin pettynyt. Aidosti kahvilta maistuvan e-nesteen haku siis jatkuukoon.. Muuten nesteessä on kaikki kunnossa. Se on vaalean kellertävää ja täysin kirkasta. 14mg nesteestä saa hyvän kurkkutuntuman ja höyryntuotto on hyvä.

Arvosana: 6 / 10