Tulokset 1 - 9 / 9

Aihe: ovale elips

 1. #1

  ovale elips

  hauska pikku laite, paketti siisti, sisältää 2x atomisoijaa 2x 350 tai 360 mah akkua o-tiivisterenkaita muutaman tank säiliöitä 5kpl+suukappaleen kumisuojia 5kpl ja tietty verkkovirta laturi. höyrytin on todella pieni ja mukava käsitellä höyryn tuotto jopa yllättävän hyvä säiliö vetää varmaan jotain 1,5ml nestettä eikä ole ainakaan vielä kertaakaan pissinyt, atomisoijat ovat aika erillaisia mihin olen aikaisemmin törmännyt se napsautetaan vaan akun perään paikalleen ilman kierteitä..en ole vielä selvittänyt mitä uudet attyt maksaa, jahka tarvetta tulee..akun kesto on minulla n 3-5h suht kovaa höyrytystä mitähän tästä muuta? tämä on ehkä hyvä vaihtoehto ihmiselle joka haluaa siirtyä normi 510 tai 901 astetta järeämpään versioon.. laite on tyylikäs ovaalin mallinen "patukka" kevyt ja varmatoimisen oloinen eikä napin toiminnassakaan ole moittimista 3 napsautusta ja akku sammuu ja 3 napsautusta virrat takaisin päällä..palaneen makua ei näistä attyistä irtoa vaan aika hienovaraiset höyryt irtoaa jos sinulla on jo esim ego tornado tjms et varmastikkaantarvitse tätä laitetta muussa kuin tutkimus mielessä, tilasin laitteen muistaakseni ocean vaporista ja maksoi sielä abaut 45eur.

   
   
 2. #2

  Vs: ovale elips

  Itsekkin katsellut tuota ovalea ja mikäs mesta tuo ocean vapor on? Hinta ainakin kohdillaan tuolla

  EDIT: Eiku perkule tuohan onkin joku uus veriso elipsin ovalesta... Näyttäisi olevan ~36$ posteineen vaporhawk.com:lla

   
   
 3. #3
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: ovale elips

  Ja tässä oma unboxing video aiheesta yms: http://www.youtube.com/watch?v=G6GIOSS5DNs

   
   
 4. #4

  Vs: ovale elips

  Enköhän tilaa kokeiluun itsekkin

  SiBillä ei varmaan lopu laturit ainakaan kesken Iso kiitos SiB77 kun jaksat tehdä videoita, kaikki katsonut läpi ja muutama ostan/en osta päätöskin tullut niiden pohjalta tehtyä

   
   
 5. #5

  Vs: ovale elips

  tulipa ostettua ovale olen nyt testanut laitetta 3 päivää. varsin hyvät sauhut siitä saa mutta tankin kiinitys on aika heppoinen atomisoijaan. itselläni on jonkin verran vuotoja en oikein tiedä mistä se voisi johtua itselläni kesti tankki höyrytellä noin 8-9 normi tupakan verrran eli jos lähtee paarikierokselle niin kannattaa ottaa toinen valmiiksi ladattu ovale mukaan jos on tottunut polttamaan 20 savuketta illan aikana . laite on kyllä tyylikäs ja kätevä pitää mukana ja siitä saa hyvän otteen kumimaisen pinnan vuoksi. tankin täyttö on hieman hankala varsinkin silikooni korkin paikalleen asettaminen tahtoo aina lipsahtaa pois. vois olla että ruiskulla täyttäs ei tarviis ottaa korkkia pois suu kappaleen ja atomisoijan liitos on aika tiukka elikkä kannattaa ollla varovainen kun ottaa suu kappaletta pois että ei jää tankki suukapaleeseen kiinni . kaikis näistä pikku puutteista huolimatta voin suositella laitetta .

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2012
  Viestit
  316

  Vs: ovale elips

  Kuinka nämä Ovale elipsit on toimineet, onko ollu ongelmia?
  Jotain pientä kevyttä taskuun sopivaa laitetta olisi aikomus hankkia ProVarin rinnalle.

   
   
 7. #7

  Vs: ovale elips

  Todella hyvin toimi itselläni sen aikaa kun toimi... Vaporhawkilta (Zainy) tilaamassani setissä oli toinen akku DOA, mutta toinen toimi loistavasti Ei vuoda, kompakti, hyvät höyryt ja toimi moitteetta.

  P.S. Tuota ei kannata ladata nokian pienipäisellä, vaikka se samanlainen onkin kuin mukana tuleva laturi, minun akkuni toimi huomattavasti heikommin kyseisen latauksen jälkeen: Nappula ei toimi ja laite haisee hassulle. Epäilen toimimattomuuden johtuvan siitä että vehje suli lätäköksi latauksessa ollessaan, vaikka enhän minä mikään insinööri ole....

   
   
 8. #8
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2012
  Viestit
  316

  Vs: ovale elips


   
   
 9. #9
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2012
  Viestit
  316

  Vs: ovale elips

  No niin tänään tuli sunnuntaina pink-mulelta tilattu Ovale, odotukset ei kovin korkealla ollu ihmeen hyvät höyryt tästä irtoaa.
  Pituus suurinpiirtein sama Provari ilman tankkiviritelmää, painossa eroa sitten löytyykin Ovale painaa tankattuna 28g ProVari 170g.


   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •