ROK Star mountain menthol flavour e liquid (medium 1.1%) 10ml

Internet: http://www.rokuniversal.co.uk/ROK-Star-E-liquid/
Hinta ostohetkellä: £ 8,99
Ostopaikka: ROK / Iso-Britannia
Nikotiinipitoisuus: 1,1% eli noin 11mg/ml
PG/VG: PG
Pakkaus: 10 ml muovinen tippapullo erikoisohuella tiputusnokalla
Arvostelulaite: ROK Star


Arvostelu:

Jos pidät mentholista, kannattaa hetkeksi pysähtyä tämän nesteen kohdalla. Sen lisäksi että kauppias vakuuttaa nesteidensä ehdotonta puhtautta ja länsimaisuutta, on myös maku loistava.

Maku on hyvin selkeä kahden aromin tanssi. Keskeisenä makuna on tietenkin mentholi ja juuri sopivan vahvuisena. Raikas mentholi todella avaa huokoset, mutta säästää täysin raastavalta tunteelta, jonka hitusenkin vahvempi aromi voisi tuottaa. Mentholi kantaa loppuun asti, mutta hieman ennen puoltaväliä rinnalle nousee minttu, joka sitten sekoittuu kokonaisuuteen sitä enemmän mitä lähemmäs loppumakua mennään. Aivan ensimmäisillä höyryillä minttu ei kuitenkaan tullut heti esiin, tai sitten en aistinut sitä oikein.

Aluksi maistui vain mentholi ja jokin hyvin teollisen tuntuinen maku, miltei tuottaen pettymyksen tylsyydellään. Sitten kuitenkin ikäänkuin aloin ymmärtää makua ja tajusin sen olevan kaunis mintun versio. Sen koomin en ole tätä teollista makua huomannut, joten se varmaankin oli alun pitäenkin tämä minttu. En vain tajunnut sitä. Atomisaattori oli sisäänajettu puhtaalla PG:llä, joten en usko "varastorasvojenkaan" olleen syynä ilmiöön.

Kurkkutuntuma on 11mg nesteelle tyypillinen, eli melko rento.

Hetken mielijohteesta kokeilin maun ominaisuuksia espanjalaisen brandyn (juoma, ei sen makuinen e-neste) kanssa. Ällistyksekseni yhdistelmä ei ollut lainkaan huono, päinvastoin miltei herkullinen. Mentholin raikkaus tavallaan kuori brandyn olemattomiin mutta jätti jäljelle jotain vahvaa hedelmäistä sävyä, kuin makeaa rusinaa.

Kokonaisuutena täydellisyyttä hipova mentholi e-neste.

Arvosana 9+/10