Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Seduce Juice -nesteet Finnvapelta

 1. #1
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227

  Seduce Juice -nesteet Finnvapelta  Finnvape on jälleen tuonut Euroopan markkinoille uuden nestelinjaston. Tällä kertaa kyseessä on*Yhdysvaltain Pohjois-Carolinassa valmistetut Seduce -nesteet.

  Seduce Juicen tavaramerkki on useimmista heidän nesteistään löytyvä kermainen pohjamaku, johon on taitavasti yhdistelty raikkaita hedelmämakuja.

  Sain Finnvapelta joululahjaksi testiin heillä myytävän linjaston, joten tässä hieman arvostelua ja mielipiteitä nesteistä. Makuasiat ovat aina henkilökohtaisia, eikä niistä voida kiistellä. Osa mauista on makuja, joista minä en pidä, mutta saattaa osua toisen suussa juuri siihen ytimeen, jota kaipaa. Olen pyrkinyt kuitenkin arvostelemaan nesteet niin, että niistä saisi silti käsityksen, miltä ne maistuvat.

  LUE ARVOSTELU VAPERS.FI SIVUSTOLTA

  Ps. Pitkästä aikaa kunnon revikkaa, niin riisuja ja ruusuja oetaan mieluusti vastaan

   
   
 2. #2
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,517
  Seduce Juice on mielestäni tehnyt paljon mielenkiintoisia nesteitä, vaikka niitä olen aika vähän vielä päässyt kokeilemaan. Syynä ehkä lähinnä myynnissä olevat makuvaihtoehdot, jotka ei ihan kaikki kolahda. Ne mitä olen kuitenkin testannut, on ollut aika pirun hyviä. Snake oil ehkä lemppari ja inhokki samaan aikaan. Välillä se maistuu ihan pirun hyvälle ja välillä ei sitten millekään. No kun kuulin että Finnvape tuo valikoimiin saman valmistajan sivuhaaran People’s Vape sarjan niin pakkohan se oli laittaa kokeiluun.

  People’s Vape: Cosmonaut
  Litsiteetä Taiwanista sekoitettuna kookosmaitoon ja banaaniin. Lisämakeutta antamassa granaattiomenaa...
  Kookosmaito ja Banaani kuulostaa eittämättä hyvältä yhdistelmältä, litsitkin on ihan ok, mutta litsitee on ainakin itselleni vieras. Granaattiomenatkin on hyviä, vaikka onhan tuossa palljon komponentteja. Tämä oli neljän sarjasta ehdottomasto se neste jolle latasin eniten odotuksia.

  Suoraan postiloorasta maistettuna litsi on liian voimakkaasti läsnä, peittäen kaiken muun alleen. En ole litsiä kyllä aikoihin maistanut, joten muistin varassa mennään jokatapauksessa.

  Reilun viikon kypsyttelyn jälkeen litsin terävyys on vaimentunut, mutta täytyy kyllä ihan rehellisisesti todeta, ettei baanaanilaiva ole kyllä vieläkään löytänyt perille. Onhan tuo maku eksoottisen raikas, mutta eipä voi sanoa että tuolta litsin lisäksi paljoa muuta nousisi esiin. Ehkä tuo sitten vaatii vielä pidemmän kypsyttelyn, sillä ei nuo pullot FinnVapella ehtinyt päivää pidempää makoilla. Ehkä raportoin jos maku muuttuu tuosta. Odotukset oli kovat ja korkealla, mutta rytinällä ne tuli alas. Pulloa on jäljellä vielä reilusti, joten voi olla että käy niin kuin monen muunkin nesteen kanssa, eli mieli muuttuu. Testattu dripperillä (pumpuli) ja Genesiksellä (meshillä)

  People’s Vape: Kremlin
  Pistaasijäätelöä kanelikiekuralla, päällä kermavaahtoa ja keksinmuruja
  Kuvaukseen on kyllä käytetty mielikuvitusta, ei siinä mitään. Tullaanko tuo makuelämys kokemaan jää nähtäväksi, joskin hieman epäilen. Jokatapauksessa Pappagallon pistaasijäätelö kuuluu ehdottomiin suosikkeihin, joten ei muuta kuin testiin. Keksinmuruista viis.

  Taas ensitesti suoraan postin jäljiltä. Maku on kyllä hyvä, mutta ei kyllä vastaa kuvausta. Kaikki jotka on syönyt edellä mainittua jätskiä tietää sen pienen karvaan mauni, joka siellä makean taustalla on. Sellainen kyllä löytyy tästäkin ajoittain, eli oletan että pistaasin maku voimistuu. Muuten maku on hyvin toffeinen. Pullo siis kypsymään ja katsotaan reilun viikon jälkeen.

  Pistaasin häivähdys on kyllä kypsymisen jälkeen lähes kokonaan pois, eikä nuo muutkaan komponentit perille ole löytäny. Jäätelössä kun on sitä kinuskikastiketta sellaisina viivoina, jokainen on varmaan kaivanut lusikalla pelkkää kastiketta siitä jädestä. Pelkän kastikkeen pyydystäminen on kuitenkin vaikeaa ja siihen tulee väksisin sitä jätskiä antamaan sitä pehmeyttä. Sille maistuu Kremlin.
  Jälkikaneettina ihmetyttää miksi edes yritetään tehdä jäätelön makuista eNestettä? Jäde on kermaista kastiketta joka on jäähdytetty, eli idea on että se on kylmää. Höyry ei ole kylmää, joten jäljelle jää kermainen lämmin kastike. Toiseksi ymmärrän kyllä mielikuvituksekkaita makukuvauksia, mutta kun ei oikein mikään maku ole paikallaan, niin laittaa vähän ihmetyttämään. Älkää käsittäkö väärin, Kremlin on pirun hyvää, mutta ei pistaasijäätelöä kanelikierukalla, kermavaahdolla ja keksinmuruilla. Maku ei juuri muuttunut reilun viikon kypsyttelyn aikana, joten en usko että se tuosta muuttuu jatkossakaan. Tätä on tosin kokeiltu ainoastaan Genesiksellä (meshillä)

  People’s Vape: Manifesto
  Vietnamista tuotua kahvia keitettynä maitoon. Hieno kahvin aromi, jossa vivahteita mausteista ja karamellista.
  Tämä oli se neste jossa odotuksia ei juurikaan ollut. Kyllä, tykkään kahvista, joten miksipä ei.
  Tämä neste jäi suoraan kypsymään, joten vaikea sanoa muuttuiko maku sen aikana. Kypsyttelyn jälkeen se jokatapauksessa edellisistä poiketen vastaa melko täydellisesti myyntikuvaustaan. Makea maitokahviesanssi on jokseenkin lähellä oikeaa kuvausta. Jos joku on syönyt kahvin makuisia Chupa Chups tikkareita, niin aika lähellä ollaan. En tiedä mitä nuo maustevivahteet voisivat olla, mutta minä en niitä löytänyt, joku muu ehkä löytää. Lyhyesti ja ytimekkäästi hyvänmakuinen neste tämäkin on, ei ehkä niin hyvä kuin Kremlin, mutta ainakin on sitä mitä luvataan. Tämäkin neste on ammuttu vain Genesis mesh yhdistelmällä, joten ehkä voi maistua erilaiselle toisella laitteella.


  Mitä jäi loppupeleissä käteen. Pettymys siihen että nesteet ei vastanneet Manifestoa lukuunottamatta kuvauksiaan, lähes lainkaan. Siitä huolimatta ainakin kaksi hyvää nestettä, jotka nyt ei mene välttämättä oman listan kärkeen, mutta todennäköisesti vielä joskus uudelleenkin ostoskoriin. Yksi neste odottaa vielä lopullista tuomiotaan, josko ne loputkin maut sieltä nousisi esiin.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •