Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Joyetech Double Mint 16mg VG

 1. #1

  Joyetech Double Mint 16mg VG

  Ja noiden Peleonista hommattujen makujen testaus jatkuu. Kyseessä on enimmäkseen VG-seos, mutta mitään tietoa ei ole missä suhteessa pohja-aineet ovat. Tökötti testattu Ego-T ja LR-atomisaattorilla.

  Tästä tiesi jo postipakettia avatessa, että nyt on poijat minttuesanssin ruuvia ruuvattu liki tappiin. Vaikka Joeytechin tuotteet ovat esimerkillisesti pakattuja, niin tämä avaamattomana muoveissa ja pahveissakin sai kaikki esineet samassa kaapissa haisemaan ja myös maistumaan mintulta. Oli nimittäin yksi avattu sipsipussi kiinni rullattuna suuaukostaan ja sitä ei enää syönyt pirukaan.

  Ja tästä johtuen oikeastaan arvasin jo ennen makutestiäkin kaiken. Minttu on teennäisen makuinen, voimakas ja pistelee jopa keuhkoissa henkosia vedellessä. Nesteen punainen väri kyllä pääsi yllättämään!

  Tuomio: Kelvannee jatkossa joidenkin huonojen makujen jatkamiseen, jos en nakkaa tuon hajun voimakkaan tarttumisen takia jo aiemmin roskiin. Mentholin ja mintun ystävänä oli karvas pettymys. En silti ihmettelisi jos tästä jotkut pitäisikin. Verrokkina ENjuicen Triple Menthol on huomattavasti laimeampaa ja luonnollisemman makuista.

  En oikein osaa tätä pisteyttää, mutta seuraan mielenkiinnolla miten muut on tätä makustelleet.

  EDIT: Yritän sisukkaasti tätä ekaa tankillista varovaisesti imutella, mutta koko ajan on tunne että tulee vedettyä vahingossa purkkiin lorahtanutta minttuesanssitiivistettä sen oikean maun sijaan.

   
   
 2. #2
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  11/2011
  Viestit
  36

  Vs: Joyetech Double Mint 16mg VG

  Omasta mielestä toimii varsin hyvin, joskaan ei tämä mikään "VG" neste ole. Yhtä luirua kuin PG neste. Omalla välineistöllä (1000mah ego + smoktekin dualcoilit) maku on varsin luonnollinen, joskin vahva. Ei edelleenkään paras menthol-minttuneste, mutta hintaansa nähden erinomainen. Liberyn XO:n spearmint on ehkä luonnollisin, maistuu käytännössä samalta kuin vihreissä pusseissa myytävä Jenkki Spearmint.

  Btw, suosittelen pitämään purkkia hetken avoinna jos maku tuntuu vahvalta. Oman kokemuksen mukaan maut laimenee jos niitä "tuulettaa" hieman.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2009
  Viestit
  160

  Vs: Joyetech Double Mint 16mg VG

  Eikö pullon kyljessä ole mitään vinkkejä pitoisuuksista? Ainakin persikkapullossa lukee kyljessä nikotiinin määrä sekä tieto että PG 60%, josta voinee päätellä VG:n osuudesta jo jotain.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •