Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 36

Aihe: Lopettajan kokemuksia..

 1. #1

  Lopettajan kokemuksia..

  Sain ensimmäisen höyryttimeni viikko sitten ja otin sen käyttöön aamulla 12.12.2013. eRoll, halusin tupakan kaltaisen laitteen enkä "halkoa". Miinuksena tankin koko, 5 kertaa voi vapottaa ilman täyttöä.

  Olen 42-vuotias ja polttanut 29 vuotta. Lopetusyrityksissä on laastaria ollut koko kehon laajuudelta paitsi sierainten ja silmien päällä. Ja siihen päälle valkoinen "tampooninasetin" jossa nikopatruuna sisällä. Ei auta. Tupakanpoltto on liian kivaa ja miellyttävää lopetettavaksi vaikka tiedän siihen kuolevani.

  2 päivää on tänään, 14.12.2013 kulunut. Huolimatta siitä, että "punainen mallu" maistuu dieselille, olen jo tottunut siihen. Parempien höyryjen toivossa olen aamulla tehnyt tilauksen Halon Tribecasta ja RYnelosesta. Vaikka tuo mallu onkin parantunut "hauduttaessa" kuten termi ilmeisesti kuuluu? Tilasin myös toisen aloituspakkauksen, en halua olla riippuvainen rikkoutuneesta PCC:stä tai kissan poikki puremasta latauskaapelista.

  29 vuotta. Aamulla menin "oikealle" tupakalle. Maku oli kamala. Tervaa kieleen ja häkää vereen, puolivälissä tuli oksennus suuhun ja viimeistään siinä vaiheessa päätös tavasta nauttia nikotiinia oli selvä.

  Tupakkaa ei ole OIKEASTI tehnyt mieli kertaakaan kahden päivän aikana.

  Sähkötupakka. Höyry, kurkkutuntuma, nautintatapa. Kaikki. Kaikki on yhdessä paketissa.

  Terveempää elämää minulle! Ja teille myös!

  Skankman

  Viimeksi muokannut Skankman; 20.12.13 kello 16:50.

   
   
 2. #2
  Viimeksi muokannut Skankman; 14.12.13 kello 11:17.

   
   
 3. #3
  Höyrykone Leggins's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  2,005
  Tsemppiä. Siitä se lähtee.

   
   
 4. #4
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126
  Selvästi oikealla tiellä. Hyviä höyryjä!

   
   
 5. #5
  Höyryttelijä Don MC's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Raisio/Turku
  Viestit
  93
  Hyvähyvä. Suurinpiirtein samanlainen elämä on ittellänikin ollut. Nyt jo melkein 2kk ilman röökiä höyryttimen avulla. Otin kuitenkin suosiolla eRollia hieman isomman eGo-K -aloituspakkauksen. Siihen olen pikkuhiljaa ostellut lisää akkuja ja clearoja ym. Nytkin on tossa rivissä 5 kpl clearoja eri nesteillä ja vaihtelen niitä aina fiiliksen mukaan.

   
   
 6. #6
  Höyrypää aatsi's Avatar

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  839
  Hienoa ! Siitä se lähtee.

   
   
 7. #7
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  11/2013
  Sijainti
  Pori
  Viestit
  23
  Itse kans maistoin tänään piruuttani analoogista, täytyy kyllä myöntää että maistui aika paskalle

   
   
 8. #8
  Viikko on mennyt mukavasti, tuota analogista on tullut tupruteltua muutama aski koska sitä edelleen on piirongin laatikossa. Se on hirveän makuista. Jouluaattoon mennessä poltan pois tai hävitän. eRollin osien haaliminen on mielenkiintoista puuhaa, jotain sieltä, toista täältä. Asioitu jo Puffissa, SauhutOnissa ja Finnvapessa. Edelleen odottelen uusia liemiäni Fuengirolan auringon alta.

  Todella hieno ja positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan, vaimokin on tyytyväinen ja kannustaa. Onnistui itse lopettamaan viitisen vuotta sitten laastareilla ja muulle minulle hyödyttömäksi osoittautuneella schaiballa.

  Skankman

   
   
 9. #9
  Yksi analoginen jäljellä.. Sitten loppuu. Hirveätä p*****. Tosin mietin jo valmiiksi miten Lapin kalakeikka näillä eRoll laitteilla ensi vuonna hoituu? Ei varmaan hoidu joten suosituksia kotikäyttöön ja erämajalle pliis!

  Tänä vuonna olimme 6 päivää kalassa Saariselällä. 2 miestä, yhteensä 25 rautua, 5 harjusta ja 2 haukea. Ei yhtään lohta tahi taimenta.

  Rauduista pidimme jotain 10 (+700g), loput irroitimme pihdeillä veden alla jotta pintalima ei kärsi. Harjuksista yhden (+1kg). Hauet, no, tapoimme. Ne syövät arvokaloja.

  Tämä ei ole kalakokemuspalsta joten anteeksi mutta oli pakko vähän kehua. 2012 emme saaneet yhtään kalaa 5 päivän aikana. Nyt viimeiselle röökille! kerron viikon kuluttua miten meni.

  Skankman.

   
   
 10. #10
  Höyrykone m3iss3li's Avatar

  Liittynyt
  05/2012
  Sijainti
  ƐﻜƤΩΩ
  Viestit
  1,328
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Skankman Näytä viesti
  Yksi analoginen jäljellä.. Sitten loppuu. Hirveätä p*****. Tosin mietin jo valmiiksi miten Lapin kalakeikka näillä eRoll laitteilla ensi vuonna hoituu? Ei varmaan hoidu joten suosituksia kotikäyttöön ja erämajalle pliis!

  Skankman.
  Ens vuonna tiedät jo varmaan parhaiten ite, mikä on se "oikea" laite kalareissulle, jos tästä harrastusta meinaat. Ite pitelen kotona muutamaa High End -laitetta korjattavalla atomisoijalla. Jos lähden johonki reissuun ja haluan että höyryttely on mahdollisimman vaivatonta eikä siihen tarvi kiinnittää huomiota, niin otan jonkun ison akun syövän VV/VW-laitteen matkaan ja siihen nokkaan joku huoleton tankkiclearo/karto-systeemi joka syö mahd. paljon nestettä. Täyttö- ja huoltokerrat minimiin.


  >> Virta | Wolf SX350
  >> Atot | Storm Rider 2.1 Ti, SubTank Mini x 2
  >> Top nesteet | Andromeda, Alpha Heist, NBB Lush
  >> Cumin' up | SQ By BB Mods (2016)

   
   
 11. #11
  HöyryGuru smami's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Lapua
  Viestit
  4,286
  Onnistuu se erollillakin ostat jostain powerbankin millä sitten saat latailtua erollin koteloa, vähän isompi neulakärki pullo matkaan ja hyvin menee

   
   
 12. #12
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kempele
  Viestit
  368
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Skankman Näytä viesti
  ...Hauet, no, tapoimme. Ne syövät arvokaloja...
  Tähän on pakko tarttua. Ei niitä haukia kannata tappaa, ne pitävät kannat tasapainossa. Ei lajit kääpiöidy yms Mutta itellä kans sama tilanne ens kesänä, nyt viikko takana digitaalisia, ja ens kesän Norjan reissua mietin, et miten selviää, kun ei sähköä juuri ole käytössä. Vara-akkuja tarpeeksi niin eiköhän se sillä...

   
   
 13. #13
  Reissuhavaintoja:
  -Powerbank / vastaava / pari PCC:tä eRollille (riippuu reissun pituudesta, tilasin itse tuollaisen aurinkokennolla toimivan vähän aikaa sitten)
  -Akut säilyy kylmässä mutta luovuttaa virtaa paremmin lämpöisenä. Voi kuljettaa repussa mutta kehoa vastaan ennen kuin käyttää.
  -Vedenpitävä suojapussi (kännykkä, sähköröökit, tulentekovehkeet...)

  Oikeasti, kellään meistä ei ollut ongelmaa pakata kartonkia reppuun viikon reissua varten. Miksi nyt olisi ongelmia. Pienempään tilaan nämä menee.

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Kittilä
  Viestit
  100
  kyllä son näin että hauki rannalle tai kohta ei muita kaloja olekhan. niitä on oikeasti niin paljon että ei tosikhan. ittellä on tuommosella viikon pilkkireissulla ollu pieni akku mukana. vaikka ruohonleikkurista näppäät mukaan. biltemasta siihen tupakansytkä adapteri joka tullee hauenleuoilla akunnapoihin kiinni. siihen saaki sitte kiinni mitä tarvii. huilaa vaikka repussa mutta jos kauemmaksi kulkineesta tai majapaikasta niin sitte pari powerbankkia taskuun ja pärjää.

   
   
 15. #15
  Höyrypää jani86's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  rajamäki
  Viestit
  430
  itel noi viikon vaellukset menny boltilla läjällä akkuja ja kahdella kartotankilla, parit kartot esitäytettynä, että saa vaihdettua kun alkaa maistuu paskalle.

   
   
 16. #16
  Tervehdys!

  10 päivää lähes mennyt (tunti jäljellä). Näin ensimmäisen tupakkapainajaiseni viime viikonloppuna, korjasin autoa analoginen huulessa ja jo uneni keskellä kysyin: Mitä? Miksi? Enhän minä polta tupakkaa!!

  Uutenavuotena pudotin eRollini kyläillessä lattialla ja tankki paskaksi. Sitä pystyi vielä höyryttämään mutta pummasin isännältä 3 röökiä. Seuraavan aamun morkkis oli kamala, miksi poltin ja mitä menin tekemään?

  Eivät nuo savukkeet mitään ylimääräistä tarjonneet, eivät olleet hyviä tai huonoja. Isännällä oli sitten lisäksi noita Paul Saar eröökejä muutama, mutta kurkkuhitti oli niin huono ja maku heikko, että rupesin epäilemään onko niissä nikotiinia ollenkaan? Hän maisteli Tribecaani innokkaasti ja sanoi hankkivansa oikean höyryttimen. Se olisi hänelle tosin kovin loogista koska tupakoi ainoastaan päissään ja varsin usein olen silloin itsekin paikalla.

  Tupakkaa tekee välillä mieli todella paljon mutta eipä tuo historiani huomioon ottaen mikään suuri ihme ole. Pahin kaipuu hoituu kertatankillisella joka eRollissa on kokonaiset 0,2ml!

  Nikotiinitahrat ovat hävinneet sormistani ja kieleni on taas terveen vaaleanpunainen osittaisen ruskean sijaan! Ja juuri tein tilauksen kahdesta uudesta nesteestä. Tää on hieno laji!

  Hyvää uutta vuotta 2014 kaikille!

  Skankman

   
   
 17. #17
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  01/2014
  Sijainti
  Raisio
  Viestit
  12
  Oletko ollut tyytyväinen eGo-K: hon? Mä tilasin juuri sellaisen, melko summamutikassa, myönnetään :P Ensimmäisen laitteeni. Jännittää.

   
   
 18. #18
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  01/2014
  Viestit
  2
  Ajattelin tässä kirjoittaa aloittelijan kokemuksia siitä kun sähköt sain; sähkötupakkaan.

  Polttellut tommosen erittäin kohtuullisen määrän eli n. 10 sinistä per päivä viimeiset 10-15v; muutaman kerran lopettaneena ja nuuskannut alussa myös.Alussa oli jakso vuoroin nuuskaa vuosi sitten tupakkia vuoroin. Nyttemmin ollut tuo 10-15v putki tupakkia takana. Hinnat tupakilla nousseet vuosi vuodelta, samaten kunto laskenut vastaavasti niin ajattelin kokeilla lopettaa pysyvästi. Lopetellu olen toki viimeiset 5 vuotta; nicotinellin imeskelytabletit sopineet parhaiten mutta vaikka joka toisen röökin korvaa käytännössä; parhaimmillaan päässyt sinne 3/päivä (aamuin, päivällä/illoin tupakki) -on tulos loppujen lopuksi +- nolla jos ajatuksena on polttamisen absoluuttinen lopettaminen. Pari kertaa tässä onnistuin joskus alku aikoina; en ole varma oliko nuuskalla osuutta asiaan vai ei (vrt edellä) mutta nyky nicorettella/nicotinellillä homma ei taatusti onnistu, sen verran käyttänyt noita tuotteita. Jos nicorettea voisi imeskellä sauhun kera tupakan muotoisesta putkilosta (!), voisi ehkä onnistua; suuret määrät nikotiiniä itsessään ei tunnu toimivan alkuunkaan vaikka riippuvuus on vahvasti nikotiiniin kallellaan.

  Ostin eRoll :in viikkoa ennen joulua ja nesteen sain postitse aaton attona. Siitä hetkestä pystynyt ongelmitta olemaan ilman tupakkia.

  Ensi kokemuksia eRoll :ista/vapetuksesta: Maistui ensin risiiniöljylle siirapilla höystettynä aivan hirveää. Parin päivän jälkeen maistui jo ok ja tottunut makuun sittemmin ihan jees. Ensin imutin liian vähän kun tottunut tupakkiin josta savut tulevat ihan itsestään, tällä tarvitsee ja pitempään. Seuraavaksi imuttelin liian voimakkaasti ja pitkään ja putkeen tuloksena palanut vastus parin viikon jälkeen; kärventynyt maku ja lopuksi ei savua eli tod näk atomisaattori entinen ja uutta putkeen. Näyttäisi toimivan kunhan ei lämmitä vehjettä liikaa imutellen sopivasti ja taukoja välissä jotta vehje jäähtyy. Jäähtyneenä aina selkeästi parempi toiminta eikä liian pitkiä imuja!

  Luin jostain että jos karstoittuu herkästi, voi vika olla liian paksussa nesteessä jolloin voi ohentaa tislatulla vedellä. Kokemuksia vain tästä finnvapen punaisesta, tulossa justiin Liberty Flightsilta USA MIX gold. Kannattaako heti alkuunsa laittaa pari tippaa tislattua purkkiin jotten polta vastusta/höyheniä jatkossa yhtä herkästi vai oliko toi vain törkeä etikettivirhe josta sain/saan maksaa oppirahat?

   
   
 19. #19
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  En usko, että tuolla tislatun veden lisäämisellä saat muuta aikaiseksi kuin mähmäset kädet, kun neste tulee atomisoijan läpi. Aton loppuun kuluminen 2-3 viikossa on täysin normaalia, tietty tupakkanesteet ovat yleisestikkin hyvin karstoittavaa sorttia, paksuus ei siihen viakuta.

  Sulla on kyllä asenne kohdallaan, kun jaksat pahankin makuista nestettä vetää ja pienten hammasten kiristelynkin jälkeen olet jaksanut pysyä sähköissä. Oletko miettinyt vaihtoehtoa, että höyry maistuisikin joltain muulta kuin huonolta tupakkaimitaatiolta? Pitkään tupakoineelle se kuulostaa ja tuntuu aluksi oudolta, mutta kun siitä saan sen nikotiinin niin loppujen lopuksi se on aivan sama, miltä se maistuu, kunhan sen maistuu omaan suuhun hyvältä.

  Voin puhua varmasti monen puolesta, että tupakka on niistä yksi ällöttävimmistä mausta mitä löytyy. Nyt kun sinulla on vaihtoehto niin kokeile ihmeessä muunkin makuista.

   
   
 20. #20
  Mulla on kans ollut eRoll puolisen vuotta, vieläkin tulee käytettyä sitä koska, FinnVapen 36mg/ml Black concenrated RedMb tuntuu toimivan sillä parhaiten (mä en yleesäkään pysty höyrytteleen makeita makuja). Syy tuohon vahvaan nesteeseen on enää nykyään se että, joskus aamuisin kaipaa sitä humausta, minkä röökistä sai ja muutama imu tosta toimii siihen vallan mainiosti, nykyään kuitenkin nikotiinit on tasolla 10mg/ml.
  Pärjäsin kahdella atolla varmaan pari- kolme kuukautta kun oli myös Lavatube käytössä. ja sitten tuli hommattua mekaanista putkee, RBA:ta y.m.

  Ite tipautan uuteen atopäähän ennen täyttöpatruunan laittoa 3-4 tippaa e-nestettä, ettei heti lähdossä kärvähdä. Atoja saa vielä ainakin aika edullisesti ja jossain vaiheessa hommasinkin niitä euro/kipale hinnalla, Tossa on samoja parilla eurolla, ainakin mulla toimi C-malli ihan ok.

  Sähkötupakka | Nikotiiniton sähkötupakka

  Niihin atoihin pystyy myös värkkäämään uuden wickin , jos tykkää näpräilystä (omat kokeilut on toiminu ok mutta parempiakin vois tehdä). Sulla on sen verran röökitaustaa että kannattaa tutustua pikkuhiljaa muihinkin vaihtoehtoihin.
  Nämä systeemit paranee koko ajan ja ite oon yrittänyt pitää jäitä hatussa, että jonkinnäköinen tasapaino pysyis. Meinaan pitää eRollin ainakin siihen asti kunnes joku parempi tupakin kokoinen tulee markkinoille.

  Tervetuloa myös foorumille, kyllä täältä varmaan autetaan jos tulee tarvetta.
  Viimeksi muokannut Skoudet; 13.01.14 kello 04:07.
  Pikkironkeloija


   
   
Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •