Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: Esikari.net kokemuksia

 1. #1

  Esikari.net kokemuksia

  Tänne kaikki Esikari sähkötupakkakauppaa koskevat kysymykset, kommentit, kokemukset ja muu keskustelu.

  Esikari - Esikari.net
  Maa: Suomi/Viro
  Maksutavat: Verkkopankki ja muut CheckOut.fi maksutavat
  Toimitusaika: 2-5vrk

  Verkkokaupan omistaa virolainen Starbuy Oû, mutta logistiikan hoitaa suomalainen Lineox Oy.

  Joulukuun aikana kampanjahinnat - Alviton joulukuu - alennus 24 %.

  Minua kiinnostaisi kovasti tietää, mitä kaipaisitte kauppaan tarjolle. Kaikki kehut, haukut ja kehitysideat otetaan innolla vastaan joko sähköpostilla info@esikari.net tai tässä topicissa. Pyrin vastailemaan viesteihin ripeästi ja nopeiten minut tavoittaa sähköpostilla.

  Jos jotain kaipaamaasi tuotetta ei löydy kaupasta, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla, niin selvitän saatavuuden, toimitusajan ja hinnan kyseiselle tuotteelle.

  Toivotan kaikki tervetulleiksi tutustumaan verkkokauppaani!
  Sähkösavukekauppa http://www.esikari.com/

   
   
 2. #2
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Luehan tämä ketju ensin ajatuksella läpi: http://www.e-savuke.com/vb/e-savuke-...dor-rules.html


   
   
 3. #3
  ^

  Kiva juttu silti, että markkinoille tulee taas uusia kauppoja ja yrityksiä jotka tuovat lisää kilpailua ja vaihtelevuutta markkinoille.
  Tosin vähän vielä on puutteellinen lista tuotteista jos hyllyltä löytyy vain 1 Menthol neste ja muutenkin aika vähän mitään tarjolla vielä.
  Mutta onnea ja menestystä teille. Kunhan saatte vähän laajennettua perus valikoimaa vielä niin katsotaan jos vaikka tilailisi jotain, mutta blogi päivityksestä päätellen tuskin on ollut 3. viikkoa pystyssä kauppa niin ei sinänsä outoa.
  I'm not the one who is wrong, The World is.

   
   
 4. #4
  Tuo nestejuttu ehkä kaipaa vähän avaamista. Tarkoitus alunperin oli, että en niitä lainkaan alkaisi myymään vaan ohjaisin johonkin ulkomaiseen kauppaan alennuskoodin kanssa. Suurinpiirtein siihen tapaan suuri osa suomalaisista kaupoista toimii, ei omaa nestemyyntiä lainkaan. No, se ulkomainen kauppa, jonka kanssa olen yrittänyt alennuskoodista sopia, ei ole sitä toimittanut. Jotain teknisiä ongelmia kai.

  Tuo menthol-neste yrittää vähän korjata tilannetta, mutta se on myös uusi tuote ja tällä hetkellä vähän kokeiluvaiheessa. Huomasit kai sen hinnan? Aika edullinen. Olen laskenut runsas vuosi sitten nesteiden kustannuksia itse sekoittaen ja tulokset ovat luettavissa kirjoituksen Sähkötupakka - Välineurheilijan opas ? rkoski loppupuolella. Aika isot erot valmiisiin nesteisiin nähden. Eräs syy, miksi laitoin tuota nestettä myyntiin on se, että menthol-kiteitä on vaikea löytää järkevän kokoisissa erissä. Pitää melkein ostaa kilo kerralla ja se riittää kymmeneen litraan valmista nestettä. Ei ihan tavallisen höyrystäjän mittakaava. Lisäksi uskon tuon nesteen olevan varsin hyvää höyrystimen karstoittumisen kannalta. Olen itse käyttänyt samaa nestettä jo vuoden lähes samalla reseptillä ja esimerkiksi Vision Vivi Novalla sitä voi höyrystää reilusti toista kuukautta ennen kuin sen höyrystinydin pitää vaihtaa. Hiukan lisää tuosta asiasta uudemmassa kirjoituksessani http://rkoski.vapaavuoro.uusisuomi.f...aikaiskäytössä En kylläkään ole pitkään aikaan muiden tekemiä nesteitä käyttänyt, mutta se muistikuva mitä niistä jäi oli, että useimmat tukkivat höyrystimet paljon nopeammin.
  Sähkösavukekauppa http://www.esikari.com/

   
   
 5. #5
  Juu onhan se ihan totta, mutta lähinnä käytin tuota nestettä viittauksena kaupan tämän hetkiseen muuhunkin valikoimaan, mutta hyvä juttu jos suunnitelmia on jo pystyssä tulevaisuutta varten.
  Kannattaa nyt ainakin se kauppias status hankkia tänne ASAP.
  I'm not the one who is wrong, The World is.

   
   
 6. #6
  Pyysin kauppias-statusta 20.11.2013 17:09, mutta mitään ei ole tapahtunut
  Tavaraa tulee lisää, kun kauppa alkaa käymään. Tähän mennessä ollut varsin hiljaista. Ei oikein uskalla sen perusteella tehdä tilauksia. Alvittoman rajaan eli 8500 € myyntiin on vielä paljon matkaa ja tuskin ylittyy enää tässä kuussa.
  Sähkösavukekauppa http://www.esikari.com/

   
   
Keskustelu Kaupat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •