Sivu 1 / 26 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 510

Aihe: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

 1. #1

  Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?  Halo Purity -sarja

  Halo e-nesteet ovat 100% amerikassa tehtyjä ja kotisivujen mainosten mukaan he käyttävät tuoreuden varmennustekniikkaa nimeltä "Born On Date" sekä myyntierien seurantamenetelmää nimeltään "Lot Number Tracking". Ensinnä mainitun tarkoituksena on varmentaa, että kukaan ei myy vanhentuneita nesteitä kuluttajille ja toisen tarkoituksena on varmentaa että mahdolliset käyttäjien huonot palautteet/kommentit nesteen mausta voidaan jäljittää tiettyyn erään ja arvioida erän laatu.

  "Born On Date" menetelmän lanseerasi olutjätti Anheuser Busch vuonna 1996. Heidän tavoitteensa oli tuolloin esiintyä alansa laatujohtajana ja piirimyyjät kiertelivät myyntipisteissä rikkomassa olutpulloja joita ei oltu saatu kaupaksi alle 110 päivässä. Käsittääkseni AnheuserBusch on sangen menestyksekäs panimoalan yritys ja kuluttajien houkuttelu "Born On Date" kamppanjan avulla on kannattanut.

  Pistin silkasta uteliaisuudesta postia Halo:n liiketoimintojen kehityspäällikölle ja kysyin miten he seuraavat yrityksen euroopan jälleenmyyjiä "Born on dating":in takuun osalta. Sain vastauksen että he ovat siirtymässä euroopassa tutunpaan "parasta ennen päiväykseen" ja hymiön kera kommentin, että sinä päivänä kun Halo on yhtä suuri yritys kuin Anheuser Busch, niin he alkavat rikkomaan pulloja.

  Halon kotisivuston mukaan heidän itsensä valmistamien e-nesteiden kaksi keskeisintä osatekijää ovat "maku" ja "kurkkutuntuma". Ymmärtääkseni Halo ei käytä "valmismausteita" a la FlavorArts vaan palkkalistoilla on kiinalaistyyliin kemistejä, joiden tehtävänä on luoda uniikkeja makukokonaisuuksia. Perinteisesti "kurkkutuntuma" on toteutettu nikotiiniä lisäämällä, mutta Halon kunnianhimoisena tavoitteena on tarjota hyvä kurkkuhitti myös alemmilla kierroksilla mahdollistaen höyryttelijälle alhaisemmat nikotiinipitoisuudet tarjoten samalla kuitenkin ne totutut tuntemukset. Höyrymäärän luvataan myös olevan ruhtinaallinen, niin kuin valta-osa höyryttelijöistä halunneekin. Itse ainakin kuulun kategoriaan; mitä enemmän höyryä sen parempi. Neljäs arvolupaus, joka sivuilla kuvattiin, liittyi laadullisiin tekijöihin.

  Halo nesteet on tehty vain FEMA GRAS/USP ainesosista (FEMA = Flavor Extract Manufactures Association, GRAS = generally recognized as safe). Lisätietoa aiheesta englanninkielellä kansainvälisen PG nesteitä valmistavan kemianjätti Dow Chemicalsin sivuilta: https://dow-answer.custhelp.com/app/...---gras-status

  PG/VG -suhteesta sen verran, että Halo pitää sitä liikesalaisuutenaan eikä sitä julkisesti kerro. Nikotiinin puhtaustasoksi ilmoitetaan 98%-99%, tämä siis ennen kuin varsinainen nikotiinipitoinen e-neste luodaan Halon toimipisteessä. Optimi säilytyslämpötilaksi mainitaan huoneen lämpö.

  Toki sivustolla myös mainittiin, että FDA tai mikään muukaan kansainvälinen organisaatio ei ole evaluoinut Halon tuotteita tai väitteitä, joten kaikki minunkin tähän suomentamani referoinnit voi kukin ottaa miten haluaa.

  Halo on laajentanut toimintojaan varsin agressiivisesti euroopan markkinoille ja jälleenmyyjiä löytyy aina Irlannista Romaniaan saakka. Alla lista Halon minulle lähettämistä eurooppalaisista kaupoista:

  http://www.lepetitvapoteur.com
  http://www.ivape.eu
  http://www.altercig.fr
  http://www.eSmoker-inc.com
  http://www.thevapourstore.ie
  http://www.toscanamall.com

  Pienen vertailun jälkeen päädyin tilaamaan Halon nesteitä Romaniasta (Irlannissa 15ml maksaa 12,50€ ja Romaniassa 9,90€). Romanialaisen webbikaupan sivut olivat tarjolla englannin lisäksi myös mm. suomea muistuttavalla kielellä. Kun vielä saatoin tilata 7ml maistelupullot hintaan €5,50 kappale (postikulut yhteensä 4€), niin ajattelin että josko kirjakerholaisten sijaan romanialaiset lähettäisivät tällä kertaa suomea kohti nipullisen maukkaita e-nesteitä.

  Tilauksen käsittely oli nopeaa ja noin päivässä web-seuraantaan ilmestyi ilmoitus "lähetetty". Seuraavana päivänä postilaatikkooni tipahti seurantakoodi -paketille ja kun kävin tutkimassa Romanian postin sivua koodin avulla, niin siellä oli teksti "prelucrare", joka nopella googlauksella tarkoittanee "lajittelussa". Kaksi päivää myöhemmin kotona odotti kotimaan postin noutoilmoitus. Ei ollenkaan huono toimitusnopeus Toscanalta.

  Jopa näissä näytepulloissa oli englanninkielinen tuoteseloste, normaalit varoitusmerkinnät, sekä nuo manitsemani "parasta ennen" ja "eränumero" merkinnät. Eli tähän saakka Halo:n kanssa oli kaikki mennyt niin kuin pitikin ja enää ei ollut jäljellä muuta arvoitusta kuin maku.  Tribeca

  Valmistaja: Halo
  Kotisivu: http://www.halocigs.com/
  Ostopaikka: http://www.toscanamall.com/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  Ensimmäinen höyry ... RY4. Ei epäilystäkään, etteikö tämä olisi Halon vetäsy ultrasuosittuun RY4 -genreen. Asia varmistui helposti lukemalla Halon kotisivun hehkutuksen "Ultra pehmeä, analooginen pohjavire, puolimakea ylänuotti ja RY4:n mieleentuova sekoitus". Ja sitä Manhattanin kansojen sulatusuunista nimensä saanut Tribeca todellakin on - itä ja länsi kohtaavat, onneksi tällä kertaa harmoniassa.

  Hieman vihertävän oljen värinen neste tuoksuu makealta kemikaalilta ja höyryn sisäänhengittäminen on pehmeää ja nautinnollista. Aavistuksen imelä ja kinuskimainen analoogisen maku täyttää suun uloshengityksen yhteydessä - maanläheinen, syksyyn sopiva, täyteläinen kokonaisuus.

  Mielestäni Tribecan maku ei ole mahtipontisen voimakas vaan ennemminkin kuin vanha arvokiinteistö pirvenpiirtäjien varjossa. Paras RY4 mitä olen vapotellut ja Sascha Cohenin Borat hamon sanoja lainaten "It's Very Nice".

  Arvosana: 9 / 10
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 2. #2
  Höyrypää mangroovie's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  514

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Loistoarvostelu ja pakko sanoa ...
  Arvasin!!
  ..nimittäin että maistuu.

  Jos brändihypetystä haluaa harrastaa, niin ko. lafka on hyvä mistä aloittaa.
  Luonnollisesti tämä on mentholittomista se ainoa mitä en pääse mutustelemaan edes seuraavan lähetyksen saapumisen jälkeen.
  Pitäähän sitä olla mitä odottaa.

  EA-Mod+Nebula,Cube + Kick + Arctic Tank+ Boge
  Paras A-Ryhmä: El Toro Grande, Cigarillos Naturales, Eden, Moondrop Straight Up

   
   
 3. #3

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Oletko maistanut esim. Dekangin "kermaisia" (caramel, chocolate cream jne.) e-nesteitä? Näissä on mielestäni todella epämielyttävää kuuman/palaneen maidon makua. Onko Tribecassa havaittavissa samantapaista (jos siis olet noita em. nesteritä maistanut)?

  Entä miten vertaisit makeutta yleisesti muihin tupakan makuisiin / RY4-imitaatioihin?

  Esittelystä kävi ilmi että makuaineet ovat uniikkeja mutta huomasitko yhtäläisyyksiä vaikka FA:n makuaineisiin?

  Halo on yksi harvoista merkeistä mitä saa euroopasta eikä ole vielä tullut kokeiltua. Tekisi mieli pamauttaa tilaus mutta hiukan epäilyttää.

   
   
 4. #4

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  [img]http://www.halocigs.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/152x152/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/a/ja

  ck_2.png[/img]

  Captain Jack

  Valmistaja: Halo
  Kotisivu: http://www.halocigs.com/
  Ostopaikka: http://www.toscanamall.com/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  Työviikko on omalta osaltani ohi. Istun saunanraikkaana kirpeässä syyshämärässä terassilla ja kädessäni on tunti sitten Halon Captain Jack e-nesteellä täytetty 510. Pöydällä vieressäni on lasillinen Maccallanin kaksitoistavuotiasta Fine Oak viskiä. Siemaisen lasista ja asetan e-savukkeen huulilleni. Painan 510:n nappia ja imaisen ensi henkoset suuhuni. Haukkaan ilmaa sekaan ja hengitän sisään. Piha on hiljainen ja minä höyryttelen kiehkuroita pimenevään iltaan. Tämä on se hetki, jota sosiaalitantat ei ymmärrä ja eivätkä koskaan välttämättä tule ymmärtämään.

  Edustuksellinen demokratia on kummallista, mietin. Annoin 100% periksi. Lopetin tupakoinnin sekä itseni, että muiden parhaaksi ja sekään ei riitä. (Vale)lääkereihin uskotaan kuin jumaliin ja höyryttelyä pidetään sairautena. Ei laihduttajakaan pysy dietissään, jos dietti ei tarjoa mitään nautintoa.

  Parempi terveys ei vain valitettavasti ole kaikille ihmiselle aina tarpeeksi vahva kannustin. Me ex-tupakoitsijat, jos ketkä, tiedämme sen parhaiten. Kun löysimme "dietin", jossa yhdistyy parempi terveys ja nautinto, niin olemme lähempänä tapamuutosta kohti maistuvampaa ja tuoksuvampaa elämää. Kaikki voittaa. Imaisen höyryä syvälle keuhkoihin ja teen uloshengityksen yhteydessä renkaita ilmaan. En, en todellakaan koe olevani sairas narkomaani. En tänä iltana, enkä varmaan huomennakaan.

  CJ tuoksuu siirappiselta ja neste on väriltään kullanruskeaa. Höyry maistuu lähes aidolta hunajalta ja yhdistyy viskin kostuttamassa suussani sinfoniaksi, joka saa minut hymyilemään ja muistelemaan nuoruuden kesäiltoja. Iltoja, jolloin istuin laiturin nokassa analooginen kädessä. Kuolemattomana ja vailla huolen häivää. Tänään minulla on onneksi yksi huoli vähemmän. Höyryttelen.

  Mielestäni, englantilaisen 1700-luvun merirosvon Calico Jackin mukaan nimetty, Captain Jack ei ole niin raaka ja rämäpäinen kuin Halon mainostekstien perusteella voisi kuvitella. Voi tietysti olla, että tänään purjeisiini on tarttunut leppoisa lounaistuuli karbialta - Hyvää höyryä.

  Arvosana: 9 / 10

  P.s. Vizi, palaan huomenna noihin sun kyssäreihin.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 5. #5

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Voi jumalauta, mulla on ihan pikkunen man crush tällä hetkellä.

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  228

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Istun kaupunkikämppäni yläkerrassa, tuijottaen silmät verestäen pientä monitoria joka kertoo paremmasta elämästä tuolla jossain. Samalla ryystäen etelästä tuotua peltitölkkilonkkua., höyrytellen mitä laitteessa sattuu olemaan.

  Pystyn hyvin kateellisena hahmottamaan tilanteesi, samalla revellen ihokastani riekaleiksi.

  Huoh, kummassa järjestyksessä parempi, hörppy vai höyry? Jotkut ottavat ensin konjakkia ja päälle kahvia (moukat). Mutta miten päin höyry/12v on nautinnollisempi?

   
   
 7. #7
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  06/2011
  Viestit
  67

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja ADvaper Näytä viesti
  Lopetin tupakoinnin sekä itseni, että muiden parhaaksi ja sekään ei riitä.
  Erittäin mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja arvosteluja jälleen. Kuitenkin yllä oleva lause saattaa antaa aluksi hieman väärän kuvan :

   
   
 8. #8

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Niin tekee

   
   
 9. #9

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Moro,

  Kiitos taas erittäin hyvästä arvostelusta!. Itselle tulossa nuo molemmat nesteet varmaankin ensiviikon alusta eli katostaan sitten miltä maistuu?. Tuolta toscana mall:ista tulossa myös muutama johnson creekin neste, ei kyllä mitään hajua niistä, kaippa ne ihan jees on kuten kaikki nämä jenkki nesteet mitä olen maistanut. Ainoa neste mistä vaimo on sanonut että nyt meet pihalle ton sun värkin kanssa on ollut Halon Bella valencia Cigar-neste, haisee kuulemma rätille jolla on pyyhitty 7 juoppoputkan lattiat 2 kertaan . Mun mielstä hajussa ei ole mitään vikaa .

   
   
 10. #10

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Propsit AdVaperille kaikeata siitä mitä olet höyrytteltn eteen tehnyt.

  Sitten arvosteluihin. Tribeca arvostelu on asiallinen ja totuudenmukainen kaikinpuolin ottamatta sen enempää kantaa nesteeseen,

  Captain Jack:

  Oliskohan tämän arvostelun enempää siirappia käyttäen voinut toteuttaa:

  Kenelle tämä arvostelu on tarkoitettu? Mökillä majaileville herkkuperseille ja sun muille ökykavereille?

  Mulla meni ainakin niin huti kun voi vaan mennä. ( Ehkä vaan olen väärää kohderyhmää)

  Varmaan ihan hyvä liemi mutta mutta...

  Ihan hyvä arvostelu sinällään mutta jotenkin jäis sellainen fiilis että arvostelu ja kohderyhmä eivät kohtaa
  Tupakatta 31.7.2011 alkaen.

   
   
 11. #11

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja ViZi Näytä viesti
  Oletko maistanut esim. Dekangin "kermaisia" (caramel, chocolate cream jne.) e-nesteitä?
  En, ne kiinalaiset mitä olen höyrytellyt ovat olleet analoogisvirityksisä (3&5, Desert, Ship,USAmix) tai sitten energiajuoma/limonaadi yrityksiä. Ensimmäiset ok nesteitä ja jälkimmäiset liian kemikaalilta/parfyymilta maistuvia/tuoksuvia.

  Muutamassa Johnson Creekin eväässä on ollut kerma-suklaa-kahvi viritystä, mutta nekin on tuoksuneet ennemminkin (pohjaan) palaneelle kahville. PSV:n Buttery Slippery Nipple kermahöttö on ollut pohjanoteeraus, mutta siinäkin etovinta oli lähinnä maku. Tosin taisi se hajukin olla kuvaamasi.

  Minusta Tribeca tuoksuu ehkä lähiten Decadent Vapoursin DY4:ltä ja muilta RY4 nesteiltä. Ja nyt kun otit kinuskit puheeksi niin ehkä VR:n Caramilized Cappucino on etäinen sukulainen.

  Entä miten vertaisit makeutta yleisesti muihin tupakan makuisiin / RY4-imitaatioihin?
  Loppuu puhtaat 510 tankki/kombot kesken. Jos vertaan analoogisen ja RY:n väliltä, niin Tribeca on selkeästi RY4:än suuntaan kallellaan ja makeampi kuin puhtaammat tupakkamaut. RY4 kärkiryhmä on tähän saakka ollut itsellä Janty RY4 Elixir, DY4 ja FSUSA. Sanoisin, että Tribeca 70% länsimainen ja 30% aasiaa kun eksoottisimmat RY4/tupakka variantit on 70% aasiaa ja 30% länkkärii (Hangsen RY4, 555, jne.). Saatko mitään tolkkua tästä jorinasta ?

  Esittelystä kävi ilmi että makuaineet ovat uniikkeja mutta huomasitko yhtäläisyyksiä vaikka FA:n makuaineisiin?
  En ole vielä kerennyt tutustumaan FA:n makuihin (ellei DV niitä käytä omissa nesteissään. DV:t tuntuvat itsestä orgaaninisemmilta). DIY kiinnostaa kovasti, mutta ensin pitäisi opiskella makujen luontia. Pitänee ruveta jokupäivä lukemaan Grizwaldsin oppaita UKvapersien sivuilta. Toki FA:ta saa valmiiksi miksattuna, mutta en ole vielä kerennyt yhtään tilaamaan.

  Kahta Halon nestettä olen maistanut ja minusta niissä on selkeästi toisistaan poikkeava pohjavire. Vr. Johnson Creek arvosteluni.

  Halo on yksi harvoista merkeistä mitä saa euroopasta eikä ole vielä tullut kokeiltua. Tekisi mieli pamauttaa tilaus mutta hiukan epäilyttää.
  Omalla kohdalla Tribeca/CJ juissit on olleet aikatavalla toimivia paketteja. Jos Tiki ja Torque on edes keskikastin tuotoksia, niin pakkohan noi loputkin Halon mentolittomat maut on testattava.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 12. #12
  Höyrypää TrippyG's Avatar

  Liittynyt
  08/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  928

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Jälleen kerran ADVaperiltä mahtavat arvostelut! Lähtee Halot testaukseen.

   
   
 13. #13

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Makes70 Näytä viesti
  Propsit AdVaperille kaikeata siitä mitä olet höyrytteltn eteen tehnyt.

  Sitten arvosteluihin. Tribeca arvostelu on asiallinen ja totuudenmukainen kaikinpuolin ottamatta sen enempää kantaa nesteeseen,

  Captain Jack:

  Oliskohan tämän arvostelun enempää siirappia käyttäen voinut toteuttaa:

  Kenelle tämä arvostelu on tarkoitettu? Mökillä majaileville herkkuperseille ja sun muille ökykavereille?

  Mulla meni ainakin niin huti kun voi vaan mennä. ( Ehkä vaan olen väärää kohderyhmää)

  Varmaan ihan hyvä liemi mutta mutta...

  Ihan hyvä arvostelu sinällään mutta jotenkin jäis sellainen fiilis että arvostelu ja kohderyhmä eivät kohtaa
  Tämä on anonyymi internetti. Ei kaikkea kannata ottaa aina niin tosissaan. Vaihda terassi stadilaiseen komeroon ahdettuun tietokone/monitori yhdistelmään, viski väljähtäneeseen karhuun, hämärtyvä ilta hissikuilun kolinaan, jne.

  Nyt kuvittele miltä minusta tuntui kun pössäytin ekat CJ höyryt ja näppäimistö lauloi tuon oodini nikotiinille.

  En kirjoittele tuoteselosteita (muutoin kuin yritysten osalta) ja teknarimaisia 30kk käyttötestejä minulta on turha odottaa. Juissi joko herättää mielikuvituksen lentoon tai sitten ei. Loppu jää savolaisittain lukijan vastuulle.

  Hyviä höyryjä.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 14. #14

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Eniromaista!

  Kävin eilen shoppailemassa Toscanalla ja koriin tarttui premium-osastolta kaikenlaista. Joku muukin lienee käynyt, sillä tupakkamakujen valikoima oli ns näytepulloissa aika rajoittunut.

   
   
 15. #15

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Sama vika, ei voinut vastustaa kiusausta. Sain vielä jopa kaikkea mitä halusin. Nyt on sitten taas - laatikossa vuoroa odottavat mukaanlukien - parisenkymmentä uutta makua jotka "joutuu" testaamaan.

  ..niin ja kiitos loistavista arvosteluista!

   
   
 16. #16
  Höyrypää mangroovie's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  514

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Tänään lähti Parcelit postiin Romaniasta. Mielenkiinnolla odotan Prime 15, Captain Jack ja Freedom Juice:n makuja.

  EA-Mod+Nebula,Cube + Kick + Arctic Tank+ Boge
  Paras A-Ryhmä: El Toro Grande, Cigarillos Naturales, Eden, Moondrop Straight Up

   
   
 17. #17
  HöyryGuru overflow's Avatar

  Liittynyt
  09/2009
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  1,403

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja mangroovie Näytä viesti
  Tänään lähti Parcelit postiin Romaniasta.
  Sama täällä, ja seurantakoodikin tuli ihan pyytämättä .

  "Preparation" oli kuitenkin aloitettu jo torstaina, alle tunti tilauksen jälkeen. Noinkohan se tarkoittaa että alkoivat miksaamaan ja pullottamaan nesteitä... :P

   
   
 18. #18

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Kävin tuossa aamutuimaan tankkaamassa autooni dieseliä ensimmäistä kertaa sitten röökaamisen lopettamisen ja vapottelun aloittamisen. Herran jestas, että bensa-aseman hajut on muuttuneet. En tainnut edes aikaisemmin tietää miltä diesel ja voiteluaineet oikeasti tuoksuu. Auto haisi vielä pitkään huoltamolta lähdön jälkeen bensikseltä ja kotia päästyäni oli pakko pestä kädet ensimmäistä kertaa elämässäni löpön tankkausen jälkeen.

  Autoilureissu käänsi ajatukseni monitoripöydällä lojuvaan Vääntömomentti 56:seen. Halo sanoo sivuillaan, että heidän nesteet pullotetaan erittäin tuoreena ja he pyytävät käyttäjiä hauduttamaan nestettä 24-48 tuntia pullonkorkki auki huoneen lämmössä. Koska nesteeni saapui amerikasta romanian kautta suomeen oletan, että juissi on hautunut enemmän kuin tarpeeksi. Toinen huomio joka ketjun avauksessa taisi jäädä toteamatta on se, että Halo suosittelee nesteidensä säilytystä viileässä ja kuivassa tilassa. Jääkaappia suositellaan säilytyspaikaksi ainoastaan silloin kun nesteet ovat pitkään käyttämättä.  Torque 56

  Valmistaja: Halo
  Kotisivu: http://www.halocigs.com/
  Ostopaikka: http://www.toscanamall.com//
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  Torque56 on kuin Cape Hornin valkopäistä nauttiva Captain Jackia rämäpäisempi sukulaissielu tai kuin Ayrton Senna verratuna Alain Prostiin (http://www.youtube.com/watch?v=JOzq927y15o - on muuten hyvä dokkari). Nimensä mukaisesti nesteessä enemmän vääntöä. En voi kuin hämmästellä Halon kemistejä. Suurinpiirtein samoista materiaaleista he väsäävät mahtavan makuisia höyryjä, kun toisessa ääripäässä kiinalaiskemistit saavat aikaiseksi makuja (Red Energy, Peeper Soda nyt vain muutaman mainitakseni), jotka saavat minut ihmettelemään mitä ihmettä olen vapottamassa.

  Eipä siinä, jos Tribeca oli RY4-mainen ja CJ toi mieleeni hunajan, niin Torque56 onkin hankalampi rasti paikannettavaksi. Se on kompleksisempi ja karvaampi kuin CJ tai Tribeca, mutta yhtä lailla uniikin oloinen e-neste. Väriltään neste muistuttaa Tribecan oljenkeltaista värisävyä, kun taas tuoksultaan se on happamampi versio CJ:stä.

  Jos sallitte olutanalogian niin Torque56 on mielestäni pönäkkä portteri. Halo itse mainitsee sivuillaan filtterittömän analoogisen ja ehkäpä uloshengityksessä onkin sellaista kuivahkoa meininkiä. Pidän suunnattomasti Torquen tanakasta mausta - höyryssä on karaktääriä kuin Joel Rinteen esittämässä Komisario Palmussa.

  Olen lähes satavarma, että Halo-sarja ei maistu kaikille (olen nähnyt kommentteja hyttyskarkoittimien hajuista, uimahallin klooriveden kautta kynsilakanpoistoaineesen ja voiteluöljyyn), mutta ne teistä jotka näistä analoogisviritteisistä kemikaalijuisseista syttyvät löytänevät sarjasta sen omansa. Itse olen löytänyt jo kolme nestettä, joiden avulla Halo vääntää itsensa nestevalmistajien kärkeen, ohittaen edellisen suosikkini Vermillion
  Riverin.

  Keskinäisessä kisassa Halon nesteissä on juonikuviona sellainen meksikolainen pattitilanne.
  http://www.youtube.com/watch?v=qakWAS8ixtU

  Arvosana: 9 / 10
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 19. #19

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Todella hyvä arvostelu klassisesta E-nesteestä ja tuo rainaviite lopussa pisti mielikuvituksen laukkaamaan niin et meinas naama revetä sitä katsellessa

   
   
 20. #20

  Vs: Halo Purity - Halolla päähän vai vapottajan pelastus ?

  Laitetaan tämä nyt vielä tännekin ketjuun, luuponen voi poistaa jos häiritsee.

  Sain Toscana Mall:sta sähköpostia jossa pahoittelevat kovasti että heidän Halo-nestevarastonsa on tällä hetkellä lähes loppu. He kuitenkin odottavat uutta toimitusta ensi viikolla. Tästä syystä he haluavat antaa alennuskoodin jota e-savuke.com foorumilaiset voivat käyttää. Koodi on voimassa 15.12.2011 asti ja koskee kaikkia yli 50 euron tilauksia. Koodi on 8H26CIVF ja se antaa 10% alennuksen tilauksen loppusummasta.

   
   
Sivu 1 / 26 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •