SKU 29044 Buy Quit Smoking USB Rechargeable Electronic Cigarette with 6-Refills

Muutama keskiolut ja pari euroa "ylimääräisenä" tuli tilattua tuollainen paketti. Lähtökohtahan oli se, että täysin hyödytönhän tuo on. Mutta for shits and giggles ja yleinen uteliaisuus voitti. Tarkoituksena oli tutkia tuo aski huolella ja katsoa voiko sitä soveltaa millään 510:n. Tuo alle viiden euron hinta oli niin houkutteleva, että kotiinhan tuo päätyi. Näistä kukaan harvemmin kirjoittaa mitään ja myönnän itsekkin laitteen olevan juuri tuollainen 4s'n'g-laite. Ei mitään muuta. Aloittelevalle harrastajalle ei kannata suositella koska ei sillä ainakaan vauhtiin höyryttelyssä pääse.

Ensimmäisenä havainnot un-boxauksesta
Pakettina toimi muovipussi jossa oli aski. Yksinkertainen on kaunista. Eikö vain?

Askissa oli sisällä nuo 6 täyttöpatruunaa, atomisaattori sekä akku. Akku on ruuvattu askin pohjaan kuten atomisaattoriin. USB-liitin tulee akun pohjasta ulos sivulla olevan vivun avulla.

Sitten oleinen testauksesta. Aski kiinni tietokoneen kylkeen ja akku alkoi latautua. Jumanklavita sehän toimii jotenkin joten aloitin tekemään muita asioita puoleksi tunniksi. En tuossa värkissä jaksanut kyllä panostaa oikeaoppiseen alkulataukseen. Puolen tunnin päästä revin askin irti ja akku jopa välkähteli sen merkiksi, että laturista on irroitettu.

Imaisu akusta ja automaattiakkuhan toimii. Painoin atomisaattorin patruunaan (nikotiiniton luonnollisesti), kiinnitin atomisaattorin akkuun ja imaisin muutamia kertoja. Höyryä tulee mutta todella vähän. Jatkoin vähän aikaa kunnes mielenkiintoni vain lopahti imeskelyyn. Maku oli mitä oli, höyryä oli vähän ja, koska ei-ETA-alueelta, ei nikotiinia. OK, laite siis periaatteessa jopa toimii. Tämän jälkeen ruuvasin aton irti ja ruuvasin paikalle Bogen LR-karton jossa oli maan mainiota Peleonin 1981-nestettä. Ja sehän toimi. Eli liitin on 510-yhteensopiva. +++

Seuraavaksi into piukassa yritin sovitella Bogen kartoja tuonne askiin. Ei mene, ei sitten millään. Perus 510 on paksumpi kuin tuo viritelmä. Saman olisin tietysti huomannut jos olisin katsonut tarkemmin miltä laitos näyttää kun Boge oli kiinni. Eli ei oikein 510 säilytykseen sovi, ainakaan ilman modifiointia.

Katsotaan tuleeko tuosta modifioitua mitään tarpeellista. Todettakoon, että sain tuohon alle viiden euron hintaan todella pienen (vissiin alta 100mAh) 510 akun. Jos tuosta saan modifioimalla kätevän 510-kuljettimen ilman järjetöntä työtä pidän hankintaa hyvänä. Toistaiseksi kyseessä on minun kannaltani äärimmäisen halpa ja melko turha 510-akku.

Samaan aikaan tuli tilattua myös tuollainen nikotiiniton 280mAh paketti. Katsotaan sitten mitä sieltä tulee. Lähtökohtana on saada kätevä kuljetuspaketti 510:lle, ei mitään maailmaa mullistavaa e-savukelöytöä äärimmäisen halvalla. Tämä ei todellakaan korvaa minulta yhtään käytössä olevaa laitetta.