Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: TECC Titan 510-T

 1. #1

  TECC Titan 510-T

  TECC 510 Titan Tank  Valmistaja: TECC by Joyetech
  Kotisivu: http://www.joyetech.com/
  Ostopaikka: http://www.theelectroniccigarette.co.uk/
  Hinta ostohetkellä: 35EUR (Joyetechin suositushinta 52,6EUR)
  Malli: 510 Titan Tank Starter Pack
  Kokonaispituus: Tankin verran analoogista pidempi
  Paino: Laatu mustekynän painoinen
  Kytkimen tyyppi: Automaattinen
  Akkujen kapasiteetti: 220mAh ja 340mAh
  Pakkauksen sisältö: 2 x ladattava lithium akku, 2 x tankkimallinen atomisaattori, USB -laturi, 1x seinäpistoke laturille mallia UK, 5x 5 x esitäytetty 0,5ml tankkihylsy (2 x 18mg, 2 x 11mg, 1 x 8mg), 1x käyttäjänopas
  Takuu: 28 päivän takuu

  Tilasin päivittäiskäytössä olevan Jantyn eGo-t:n seuraksi 510 -mallisen TECC Titan Tankin. Sinänsä Jantyssa ei ole mitään suoranaista vikaa ja olen edelleenkin tyytyväinen eGo-t:n käyttäjä. Syyt 510 hankinnalle löytyvät aivan muualta:

  1. Analoogisiin en enää palaa, joten paras olla vermeitä riittämiin laiterikkojen varalta
  2. 510 atomisaattori käy myös eGo akkuun (tosin en ole suuri ruuvari lookin ystävä)
  3. 510 on atomisaattorit on modien suosiossa (saas nähdä kuin käy kun eGo-c atot tulee markkinoille)
  4. 510 tankki (0,5ml) soveltuu pienen kokonsa vuoksi uutuusliemien maisteluun (nuukana en viitsi kaataa mitään viemäriin)
  5. 510 soveltuu "edustuskäyttöön"
  6. Sulo Vilen efekti eli kun sain tarjouksesta niin halvalla

  Yep, ostin valkoisen. Jason Cropper, Pillbox38 yhtiön toimitusjohtaja ja omistaja, totesi Vapor Trails -ohjelman haastattelussa (http://livestre.am/16SDQ) että, Joeytech (TECC/Totally Wicked merkkisten e-savukkeiden valmistaja) pyrkii sähkötupakan Appleksi, joten mikä ettei valkoinen 510. Linkattu haastattelu on muutenkin ihan mielenkiintoista ja viihdyttävää katseltavaa yhtiön TECC ja TW brändien historiasta, nykytilasta ja tulevista suunnitelmista katsojien lähettämien kysymysten avulla (alkupätkä nauhoituksesta särisee aika pahasti, mutta äänen laatu paranee noin 6 minuutin jälkeen).

  Pillbox38 on yksi brittien saarten menestyneimmistä sähkötupakkaan erikoistuneista yrityksistä. Alunperin yrityksen TECC brändi keskittyi e-savukkeisiin ja Totally Wicked brändi e-nesteisiin. Tänä päivänä molemmat brändit kauppaavat sekä nesteitä että välineitä. TW/TECC:in liikevaihdosta 40% tulee enemmän savukkeilta näyttävistä microlite, mini ja super kokoluokan tuotteista ja muutenkin TECC:in vuonna 2011 uudelleen lanseerattu kotisivuston imago on huomattavasti pirullisen ilkikurista Totally Wicked brändiä seestyneempään makuun suunnattu.

  Näin varttuneenpana perkeleen kuvalla varustetun TW e-savukkeen sijaan identtinen mutta särmittömämpi 510 TECC:iltä sopi itselleni paremmin (vähän sama kun vaikkapa korvakuullokeissa SkullCandyn tai Monsterin sijaan valitsen mieluummin Grado Labsit). Horses for courses ja niin pois päin sanoi Jason Cropper haastattelussaan. Menee vähän ohi topicista, mutta Jason totesi haastattelussa saavansa alkuperäisellä RY4 reseptillä tehtyä e-nestettä joulun tietämillä ja esiteltiinpä ohjelmassa myös tuleva Joey eGo-C henkilökohtainen höyrytin.

  Joey 510 julkaistiin alunperin 2008 ja 510 Titan Tank on sen seuraaja. TECC:in 510-T on versio on toteutettu automaattisella patterilla sekä nimensämukaisesti uudelleen täytettävällä tankkijärjestelmällä. Seikkaperäiset käyttöohjeet englanninkielellä löytyvät videon muodossa oheisesta linkistä: http://www.youtube.com/watch?v=ytpR7...el_video_title

  TECC käyttää Royal Mailia pakettien toimukseen, joten laitteen saapuminen tänne Suomeen tuosta surullisen kuuluisasta kuninkaallisesta karusellistä kesti tällä kertaa rapiat puoltoista vikkkoa. Titaani oli paketoitu valkoiseen magneetin avulla sulkeutuvaan laatikkoon ja laatikon kannessa luki "Virallinen Joytech tuotteiden jakelija UK:ssa".

  Akuissa ja atomisaattoreissa on teksti "510-T" ja vihreä TECC:in logo löytyy ainoastaan seinäpistokkeesta sekä USB-laturista. Seinäpistoke on tosiaan mallia UK, joko en huomannut valita EURO versiota tai sitten sellaista TECC:in sivuilla ei ole tarjolla. USB-laturissa on teksti 500mA. Esitäytety nesteet ovat mallia "analooginen ilman mentholia" ja neste on valmistettu kiinassa TECC:in valvovan silmän alla.

  Automatiikka toimii Titaanissa varsin mallikkaasti ja kevyt imu riittää herättämään laitteen eloon. Negatiivisena puolena 510-T:n akun päähän syttyy punainen led-valo. Voisin elää ilman ylimääräisiä valojakin, mutta onpahan taskulampun korvike pilkko pimeään. TECC Titan tuottaa mainion määrän höyryä, sanoisinpa jopa että runsaammin kuin Tornado/eGo. Myös tähän saakka testaamieni nesteiden maku tulee Titaanilla paremmin esille, joten listani käyttökohde neljä täyttyi jo heti pika analyysissä.

  Listani muista kohdista numero yksi täyttyi helposti (tilasin samalla kertaa 2kpl Titan aloituspaketteja) ja 510T atomisaattorin sain vaivatta kiinni jo omistamaani Janty eGoon (kohta 2). Kohdat 3 ja 5 ovat vielä avoimia (en omista vielä yhtään modia ja golf klubin terassilla höyryttelyjä joudun odottamaan ensi kesään). Kohta kuusi on tietysti suhteellista, mutta mielestäni tein onnistuneet kaupat - 35EUR Titan paketista ei ole paha hinta.

  Kokonaisarvosana: 9 / 10

  Ps. Stuikan mainiot suomenkieliset ohjeet toimivat tämänkin laitteen kanssa
  http://www.e-savuke.com/forum/sahkot...0-t-846.0.html
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari makedeuz's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  littoinen
  Viestit
  165

  Vs: TECC Titan 510-T

  MO! Noista akunkestoista olisin kiinnostunut,miten esim. pienempi akku 220 mAh kestää? Työpäivää vaan ajattelin että täytyykös kantaa molempia mukana vai riittääkö yksi...
  Itse menin jo tilaamaan starter kitin http://www.e-lites.co.uk/e200-electr...rette-kit.html sen enempää asiaan perehtyneenä ja nyt vähän harmittaa. Mutta kokeillaan ja voin pistää sitten infoa E-Lites merkistä!

  Eleaf iStick - Smok Xpro 50 - Kanger subtank mini - Joyetech ego one XL

   
   
 3. #3
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  TECC Titan 510-T

  Perussääntö 100 mah per tunti riittää kovimmallekin käyttäjälle pitkin päivää höyrytellessä.

  Kaljanjuonnissa ja kotona helposti enemmänkin.

   
   
 4. #4

  Vs: TECC Titan 510-T

  Lainaus Alkuperäinen postaaja SiB77 Näytä viesti
  Perussääntö 100 mah per tunti riittää kovimmallekin käyttäjälle pitkin päivää höyrytellessä.

  Kaljanjuonnissa ja kotona helposti enemmänkin.
  Jotakuinkin tuotaluokkaa se on kaksi 1100mah eGo akkua riittää päiväksi, toinen menee tyhjäksi ja toiseenkaan ei juuri pöhinää jää ja iltasella pitää ottaa joku muu patterivehjes vielä hetkeksi höyryttelyyn.

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •