Tulokset 1 - 14 / 14

Aihe: Niscavape - Mr Green

 1. #1
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Kouvola/Inkeroinen
  Viestit
  218

  Niscavape - Mr Green  Nuuhkiessa pulloa niin sain kuvaelman jokin mieto saippua no ei muuta kuin tankkiin ja testaamaan. Tuli absinttimainen fiilis maustettu jollain sitrushedelmällä ja enemmän jotain appelssiiniin viittaavaa, olisko vielä anistakin lisätty. Höyryn tuotto kohtalainen kunnes otin kokeeksi täittöreijästä tulpan pois niin rupes höyryäkin enempi irtoamaan. Suuhun jäi pyörimään aniksen maku pitkäksi aikaa, ihan kuin olisi syönyt pussillisen jotakin anis karkkia.

  Itselleni ei välttämättä menisi jokapäiväiseen käyttöön vaikka aniksesta pidänkin, mutta höyrykelpoinen neste kumminkin joten lätkästään arvosanaksi 8.5.

   
   
 2. #2
  Höyrykone terokum's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Riihimäki
  Viestit
  3,506
  jämsän hurjan MR green  mitä mitä nisca tuo jämsän höyrypilvien keisari kehitellyt linnassaan kesämaltaiden voimalla jtn mutta mitä hä?! lälläslää paviaanit mä sainki tätä jo eilen 10ml ja son loppu jo
  mutta asiaan mitä odotin.kirjekuoresta paljastui tutun oloista vihreää PAKSUA litkua ajattelin että kuhan ei anis eihän nisca ei?
  korkki auki ja varovasti nuuhkasin vittu tää mitää omaa sekotusta oo pluidia suoraan kaatanu pulloon ja kirjottanu oman etiketin
  nos lospenos setupoin arrowin ja iskin vihreän miehen tankkiin(mistä toi nimi? onko tämäkin kesähumalassa oluen voimalla saunan jälkeen keksitty )
  ekat höyryt ja puuuuuuuuh mitkä USVAT noh 30pg 70vg niin hyvinhän se puskee tottakai mutta mites makupuoli
  nappi pohjaan ja kunnon imut:citrus ekana,ihan snadista anis,salmiakki puskee just hyvin
  Tokana:samallailla citrus paiskoo ekana ja heti anis ja salmiakki mutta anis ei tuu enään niin voimakkaasti mä tykkään!! just mahtavaa
  kolmas ja tästä eteenpäin ei mene makunystyrät tukkoon van voi antaa palaa vaan just sopivassa balanssissa maut,yleensä näissä samantapaisissa nesteissä tuo anis on ihan liian voimakkaasti esillä mutta ei tässä.

  jonkun aikaa ku höyryttelee huomaa kun nipristtelee kielellä ihan ku pippuria tai vastaavaa? ihan saatanan hyvää vittu nisca KEISARI respect!

  ja tosiaan vajaa 1.5ml jäljellä että näin

  T:Tero
  UGH

  Nesteet: CumVapes:Mom's sweet boobs
  CumVapes: Stroker´s delight
  CumVapes:Cameltoe
  CumVapes: Creme Brulee

   
   
 3. #3
  Höyrykone jasso's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  13,801
  Oishan toi mielekiintoinen testattava
  höyryä 17.1.2012 alkaen.

   
   
 4. #4
  mietin kanssa samaa
  Provari mini V2.5, iStick
  KFL+, Hdripper, aqua, ithaka

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2012
  Viestit
  386
  Mäki voisin maistaa

   
   
 6. #6
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,244
  Tulipa tätäkin festeillä muutamat imut maisteltua, mutta ainakaan tommosen pikasen kosketuksen perusteella ei ollut meikäläisen neste.. Liikaa anista (en pidä aniksesta, absintti kyllä toimii) ja turhan makea kokonaisuus mun makuaisteille.
  Muuten kyllä hyvin saatu jotain hedelmävivahteita mukaan ja jos aniksesta tykkää, niin varmasti uppoaa tämä neste hyvin.

   
   
 7. #7
  Höyrykone Tonic's Avatar

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  lappeenranta
  Viestit
  1,373
  tänne tipahti kanssa puteli. putsailin ja setupoin testausta varten Somnium Novumin 2mm vaijerilla jossa 200# meshiä hieman ympärillä ja kolmekieppii 0.25kanthalia.. ohmeista ei hajuakaan ku oo mittaria. mut ensiksi hajusta.. avasin putelin ja tuli sellainen pippurinen, salmiakki absinth tuoksu... hedelmää en erottanut ku pikkasen o nuhanen olo. tovin höyryteltyä maussa jotain pirun tuttua mitä ei saa mieleen.. on mukavan balanssissa hedelmä ja absinth/anis. oon sen verran tuohisuu etten osaa eritellä hedelmää et mikä se on. mutta kaiken kaikkiaan hyvä neste mut th jäi itellä laimeaksi mut johtunee ku 12mg nesteisiin tottunut.. ei muuta nisca ku teet kaks versiota tästä.. eli toinen enemmällä määrällä hedelmää niille joille ei tälläinen anis painotteinen liemi sovi ja toinen tismalleen tätä koska tää on hyvää. resepti ois kova sana saada ni pääsis itelle trololon kaveriksi tekemään.

   
   
 8. #8
  No nii, löytyhän tää lanka, kovan ettimisen jälkeen toki mutta....
  jotenki tästä nesteestä tulee aluksi ekalla imulla se LD:n salmiakki nuuska, ne valkoset pussit mieleen
  ja jo toisella imulla tuo nuuska maku katoaa ja tulee anista, jotain hedelmää, ehkä mangoa/ananasta tai jotain siihen viittaavaa ja ripaus minttua, muuta ei oiken tällä hetkellä tuu mieleen.
  Höyryähän tää puskee oikeen mukavasti, th:kin aivan semi koska ite käytän 5-6mg nesteitä
  Arvosanaksi ny vois antaa 9-
  Provari mini V2.5, iStick
  KFL+, Hdripper, aqua, ithaka

   
   
 9. #9
  Höyryttelijä Morkkis's Avatar

  Liittynyt
  07/2013
  Sijainti
  Liperi
  Viestit
  78
  Tänään tuli tiivistepotukka postissa. Hyvin pakattu ja hieno etiketti, siitä jo yksin Niscalle propsit. Samaten mukana tulleesta sekoitteluohjeesta. Tuoksu on jotain aniksen ja lakun välimaastosta, mutta kirpeällä vivahteella. Eipähän hiinä, plöröt pulloon ja 30/70PGVG lantrinkia sekaan. Niksoja laitoin 6mg joka on oikein sopiva omaan makuun. Pikasteeppaus, eli 40 min kuumassa vedessä korkki auki ja kieltämättä tuoksu on erittäin hyvä. Valmista litkua 9,5ml tiivaripullosta tuli 50ml.

  Koska en pahemmin harrasta noita drippihommia, niin laittelin sitten kahteen eri atoon plöröä. Vamon nokassa on Kayfun, 1.6 ohmia pumpulilla ja Nemesiskloonissa kiinni Kraken, 0.6ohm dualcoil vaijerilla. Lopputulos on molemmilla sama: Jumalattoman maukas neste! Itse tykkään ouzosta, pernodista ja absinteista (varsinkin lakritsisista) joten tämä istuu kuin nenä päähän. Joku pieni kirpeä maku tulee sitten jälkitohinoissa, mutta se varmasti vahvistuu kunhan neste vielä vähän tekeytyy kaapin perukoilla. Todennäköisesti jatkan tuota nestettä vielä 6mg pohjalla hieman, koska makua on tiivisteessä aivan valtavasti.

  Kaiken kaikkiaan positiivisen puolella siis. Jos tykkää vähän jämäkämmästä mausta, eikä vierasta absinttia tai lakristaa niin mainio kama on kyseessä. Lisäätilailen heti kun vaan on mahdollista. Heittämällä 9½ ja Littipeukku

   
   
 10. #10
  Höyrykonkari Samppasika's Avatar

  Liittynyt
  01/2014
  Sijainti
  Kempele
  Viestit
  300
  Erittäin hyvää kamaa reilun viikon kypsytyksen jälkeen. Ajan kanssa tuntuu vaan paranevan. Pari päivää tullu imettyä pelkästään tätä. Nami

   
   
 11. #11

   
   
 12. #12
  Höyryttelijä zoomed's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Sijainti
  Kokkola
  Viestit
  65
  Lähtee kyllä tilaukseen tuoltakin, eka pullo imeskelty naamaan ja hyvää on vaikka yleensä en anis/absintti-mauista tykkääkään. Pitää tällä kertaa vielä kokeilla tuolla suositus-sekotussuhteella. Hyvä Nisca!
  Diablo One red #150 + läjä klooneja.

   
   
 13. #13
  Höyrykone Steamy's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Varkaus
  Viestit
  4,318
  Toivottavasti on resepti kaupalla tarpeita kunnolla, että pystyy ensi viikolla tilamaan

   
   
 14. #14
  Höyrykone Nisca's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Jämsä
  Viestit
  1,238
  kyllä mä ne ihan itte miksaan ja lähettelen sitte kauppiaalle

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •