Sivu 1 / 8 12345 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 157

Aihe: Vermillion River Premium

 1. #1

  Vermillion River Premium

  Montananalaisesta uutisvirrasta poimittua

  Montanalaisen sanomalehden mukaan, paikallinen sheriffi vastasi hätäpuheluun 11.elokuuta 2011. Soittajien mukaan he näkivät alastoman naisen hyppivän paikallisela kylänraitilla jonkun näköistä rituaalitanssia. Silminnäkijät kertoivat että nainen tanssi seremoniaansa jonkin oudon höyrypilven ympäröimänä. Nainen lauloi "Mystic Cherry, Mystic Cherry" juuri ennen katoamistaan läheiseen metsikköön.

  Paikalle saapunut shereffi raportoi tekopaikalla leijuvasta oudosta ananakselta tuoksuvasta höyrypilvestä. Tanssivasta naisesta ei tosin löytynyt enää jälkeäkään, mutta shereffin toimisto lupasi tutkia vesihöyryinsidentin läpikotaisesti.

  Olisikohan kyseessä ollut Montanalaisen e-nesteitä valmistavan Vermillion Riverin tyytyväinen asiakas? Nimittäin muutama VM:n eväs on saanut minutkin, jos nyt ei aivan alasti tanssimaan, niin ainakin puhkeamaan leveään hymyyn.  VM on perheyritys Minnesotasta eli jenkkilän suomilandiasta. Kotisivujen mukaan he käyttävät vain ja ainoastaan ainesosia, jotka ovat peräisin yhdysvalloista. Kaikki käytetyt ainesosat on listattu pullon kylkeen ja PG/VG suhde pyörii 60-70% ja 30%-40% välimailla. Euroopassa firman tuotteita on tarjolla ainakin Liberty-Flights (vierailevana valmistajana) ja UK-Eliquid webkaupoissa.

  VR:n tuotteet olivat ensimmäisiä e-nesteitä mitä analoogisten lopettamisen aikoihin tilasin, mutta 10mg vahvuisina ne olivat tupakan korvikkeeksi hieman liian mietoja. Jätin juissit näinollen jääkaappiin hautumaan ja nyt kun tilaukseni 25mg vahvuisista saapui, niin oli aika mutustella maut uudemman kerran.

  Kentucky Premium Blend
  Valmistaja:Vermillion River
  Kotisivu:www.vermillionriverejuice.com
  Ostopaikka:www.liberty-flights.co.uk
  Nikotiinipitoisuus: 10mg

  Ensimmäinen VM:n neste, jota maistelin oli Kentucky Premium Blend. KPB:n hienovaraisena pohjavireenä on hasselpähkinä ja uloshengitettäessä mieleeni tulee englantilaiset kermatoffeekaramellit. Ensimmäinen eGo tankki meni vapottamista opetellessa ja toisella tankillisella aloin joko turtua makuun tai sitten maku ns. kasvoi minuun. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen kokemus VR:n tuotteista, Kentucky Premium Blend, ei vielä täysin vakuuttanut, mutta VM:llä on kattava tupakkamakuvalikoima ja omat höyryttelyni ottivat KPB:n kanssa vasta ensiaskelia.

  Arvosana: 7 / 10

  Kentucky Applewood
  Valmistaja:Vermillion River
  Kotisivu:www.vermillionriverejuice.com
  Ostopaikka:www.liberty-flights.co.uk
  Nikotiinipitoisuus: 17-18mg (blandattu 10mg ja 25mg pulloista)

  KA:ta maistellessani kokemukseni eri mauista oli jo muutaman vauvan askeleen verran pidemmällä. Applewoodin hienovarainen pohjavire on myöskin hasselpähkinästä, toffee on aavistuksen hailakampi kuin KPB:ssä ja tuotteen nimen mukaisesti omena on ottanut pääroolin. Vantaanjoessa on hetki vettä virranut siitä kun viimeksi olen uuniomenaa syönyt, mutta en paremminkaan osaa KA:n makua kuvata. Ensikokemuksena Kentucky Applewood (10mg) lyö mielestäni Kentucky Premium Blendin ainakin rinnanmitalla, muutaman tankillisen (18mg blandis) jälkeen eroa on jo enemmänkin.

  Arvosana: 9 / 10

  Florida Citrus Explosion
  Valmistaja:Vermillion River
  Kotisivu:www.vermillionriverejuice.com
  Ostopaikka:www.liberty-flights.co.uk
  Nikotiinipitoisuus: 10mg

  Tupakkamakujen lisäksi ensimmäinen VR tilaukseni sisälsi myös FCE:n. Tätäkin makua on jo tälläkin foorumilla aikaisemmin kehuttu, eikä syyttä, sen verran mainiosta nesteestä on mielestäni kyse. Valmistaja ilmoittaa sekoituksen olevan appelsiini-sitruuna-limetti pohjainen ja lopputulos on mielestäni varsin onnistunut mikstuura kirpeän raikkaita makuja. Korkin avaus tarjoilee aromaattisen elämyksen ja ensimmäisestä tankillisesta lähtien olin myyty. Jos joku muu toimittaja lyö sitruksellaan tämän paketin, niin se on ilman muuta kympin arvoinen suoritus (PSV:n Bikini Martini pääsee lähelle FCE:tä)

  Arvosana: 9,1 / 10

  Kentucky Vanilla Blend
  Valmistaja:Vermillion River
  Kotisivu:www.vermillionriverejuice.com
  Ostopaikka:www.liberty-flights.co.uk
  Nikotiinipitoisuus: 17-18mg (blandattu 10mg ja 25mg pulloista)

  Vanilija on sikareistakin tuttu aavistuksen makeutta tuova lisämauste ja e-nesteenäkin se tuntuu toimivan tismalleen samalla tavalla. Kentucky Vanilla Blendin perusmakuna toimii tupakka ja sen seasta alanuottina maistuu aavistuksen imelyyttä tarjoava vanilja. Vanilja ei tuhoa tupakan makua ja on näin ollen mielestäni oivallinen höyryn pehmentäjä. KVB:n takajunassa tuleva kurkkuhitti on yksi onnistuneimmista tupakkamakujen joukossa ja koko paketin "kuivuusaste" lähentelee analoogisia pikkusikareita.

  Arvosana: 8 / 10
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 2. #2
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620

  Vs: Vermillion River Premium

  ah, loistavuutta Advaperi. Pullojen kuvat vielä ni aploodeeraisin seisaaltaan.
  Iso kiitos loistavasta arvostelupläjäyksestä.


  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 3. #3

  Vs: Vermillion River Premium

  Kentucky applewood maistettuna ensimmäistä kertaa DC kartolla ja 25mg vahvuisena oli todella mieltä järisyttävä kokemus . Meni aika äkkiä makosta akku vaihtoon, pienempään siis ja sitten rupesi maistumaan paremmalta.. Tämä on varmaankin vielä parempaa kunhan saan tilattua tuolta laimeampaa nestettä ja lantrattua vähän nikotiini vahvuutta alaspäin. Hyvä neste silti, tilaan tuota citrus explosionia heti kun saavat sitä varastoon.

   
   
 4. #4

  Vs: Vermillion River Premium  Caramelized Cappuccino

  Valmistaja: Vermillion River
  Kotisivu: http://www.vermillionriverejuice.com/
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: n. 18mg (10mg/25mg sekoite)

  VR:n Caramelized Cappuccino on aika mainio viritys pieneen makean nälkään. Kinuski ja kahvi maistuvat höyrystä sangen tasapuolisesti ilman sen suurempaa kilpalaulantaa ja maito(tiiviste) leijuu suuhun jälkimakuna. Edellä mainittujen ainesosien yhteissumman eli Capuccinon maistan parhaiten juuri ennen uloshengitystä. Titan (510) tuottaa nesteestä silkin pehmeää höyryä ihan riittäämiin, ainoastaan kurkkuhittiin olisin toivonut hieman enemmän lisäpotkua, mutta sitähän saanen jättämällä tuon 10mg pois joukosta.

  Caramelized Cappuccino ei ole mielestäni yli-imelä ja ehkä paras yhtymäkohta on juurikin kaupan hyllyltä löytyvät veteen sekoitettavat Capuccino jauheet ennemminkin kuin espressomasiinasta paineella uutettu ja höyrytetyllä maidolla ryyditetty orginaali.

  Arvosana: 8 / 10

  PS. Lisää tarinaa Caramelized Cappuccinosta Jalippon mainiossa arvostelussa. Allekirjoitan havannoit ja loppupäätelmät täysin.

  http://www.e-savuke.com/forum/e-nest...no-1067.0.html
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2011
  Viestit
  104

  Vs: Vermillion River Premium

  Hyviä tuotteita, tällä hetkellä maistuu Hawaiian Pineapple paremmalta kuin Kentucky Applewood.
  "Huumoria" Ismo Leikola - Joku Keksi P**spanon
  http://www.youtube.com/watch?v=Rz_3D...eature=related

   
   
 6. #6

  Vermillion River Premium

  Malibu Pineapple ollut oma ehdoton suosikkinesteeni jo useamman kuukauden, suosittelen varauksetta! Arvostelunkin tein tonne tässä taannoin jos kiinnostaa.

   
   
 7. #7
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  628

  Vs: Vermillion River Premium

  Komppaan vanttilaa. Vermilion riverin nesteet ovat olleet sitä parasta höyryttelylle omalla kohdalla. Malibu Pineapple ja Kentucky Applewood omat henk. kohtaset suosikit, Citrus Explosion menettelee muttei niin hyvä, ehkä se on sitten se kirpeys.

   
   
 8. #8

  Vs: Vermillion River Premium  Kentucky Maplewood

  Valmistaja: Vermillion River
  Kotisivu: http://www.vermillionriverejuice.com/
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: n. 18mg (10/25mg sekoite)

  Vermillion Riverin e-nesteillä on meidänkin kotimaisella keskustelupalstalla vankka kannattajajoukko ja itsekin rankkaan VR:n kolmen parhaimman juissitoimittajan joukkoon. Kun sain vinkin, että UK-eliquid on saanut erän 10ml puteleita, niin säntäsin oitis tilaamaan nipun makuja joita LF:ltä en ollut vielä päässyt testaamaan.

  Ennen erän saapumista löysin hyllyjen kätköistä vielä yhden LF:lta hankkimani VR e-nesteen. Joten tuumasta toimeen ja täytin sekä 510+ego kombinaation ja 510+GGTS paketin tankkeihin satsin Maplewoodia (normi atot ja 3,7v).

  Vermillion River on tällä kertaa miksannut analoogisviritteiseen Kentucky Premium Blend perusnesteensä sekaan kanadalaisten kansallisherkkua vaahterasiirappia. Neste tuoksuu makealta ja minulle tulee väistämättä mieleen amerikkalaiset pannukakut (http://www.youtube.com/watch?v=dUbbAwbu-yE), joiden päälle on tullut vaahterasiirappia kaadettua eräänkin kerran.

  Kurkkutuntuma ei ole mitenkään järin vahva, mutta ehkä sellainen väkevä isku ei tälläiseen hieman makeahkoon makumaailmaan sopisikaan. Höyrystä on helpohko erottaa kinuski, pähkinä ja vaahtera. Mikään maun osanen ei juurikaan aiheuta riitasointuja ja kokonaismaku ei ole läheskään niin imelä, kuin pelkkä pullon haistelu olisi antanut olettaa. Analoogista en mausta erota hyvällä tahdollakaan, joten siihen suuntaan kallistuville en tätä nestettä suosittele.

  Höyryn tuotto on keskitasoa 510+eGo kombolla ja GGTS:llä, ilmanottoaukko täysin auki väännettynä, ihan riittoisaa. VR:llä on paljon laadukkaita e-nesteitä ja Maplewood ei siinä mielessä tee poikkeusta. Maku on selkeä ja puhdas ilman mitään eriskummallisuuksia. Ihan ok vapoteltavaa, mutta henkilökohtaisesti valitsen jatkossakin Applewoodin ennen Maplewoodia.

  Arvosana: 7,5 / 10

  EDIT: linkki fiksattu
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 9. #9

  Vs: Vermillion River Premium

  Hyvä arvostelu jälleen kerran, ainoa huomatus tulee tuosta linkistä joka ohjaa omelettireseptiin

   
   
 10. #10

  Vs: Vermillion River Premium

  Lainaus Alkuperäinen postaaja vanttila Näytä viesti
  Hyvä arvostelu jälleen kerran, ainoa huomatus tulee tuosta linkistä joka ohjaa omelettireseptiin
  Hupsista. Linkki fiksattu, nyt pitäisi vaahterasiirapin valua
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 11. #11
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  132

  Vs: Vermillion River Premium

  Kentucky applewood on aivan loistava litku kahvittelu hetkiin, tälläista olenkin etsinyt Kuvaisin makua juurikin kuten ADvaper, uuniomena ja ehä välillä pieni häivähdys vihreää kirpeää omenaa.
  Tekisi mieli paljon muitakin VR litkuja maistella nyt kun tämä ensimmäinen kokeilemani on näinkin hyvä, melkeenpä orgastinen harmi kun ei ole noita pienempiä kokoja oikein tällähetken varastossa ja ne mitä on ovat liian tujuja itselleni
  Tämä litku kiilasi heittämällä top3 joukkoon itselläni!

   
   
 12. #12
  Höyrypää Lonelyrider's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  784

  Vs: Vermillion River Premium

  Kentucky Applewood kolahti lujaa, se pääsee uudestaankin ostoslistalle. Ja mahdollisesti ihan dailly vapeksi, riippuen löydänkö jotain vielä parempaa (esim. Haloista joita on tulossa). Florida Citrus Explosion on kanssa odottamassa kartoon päääsyä, en kuitenkaan ota sitä käyttöön ennekuuin Bikini Martini niminen sitruspommi on loppu.

   
   
 13. #13
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  IchWillähde, Nastola
  Viestit
  214

  Vs: Vermillion River Premium

  Tuli tilattua UK liquidista tuota VR Kentucy Applewoodia 30ml 10mg. En tiedä onko vika laitteissa vai minussa mutta ei kyllä maistunut yhtään miltään. Annan ton pullon muhia viikon pari ja kokeilen sitten uudestaan. Vaimo tosin tykkäsi höyryn tuoksusta, sanoi että tulee mieleen lahoava metsä ja puu.

  Samalla tuli tilattua Vermillion River Mystic Cherry.

  Mystic Cherry, eGo-T vakio 650mAh akku, puhdas atomisaattori, normi, tuore tankki.

  Ensin höyryt suuhun, kitkerä maku, ihan ku saippuaa. Henkoset, meinaa tukehtua, pistävä armomi, tulee mieleen joku halpa esanssi. Tulee kesäisin syötyä kirsikoita tuoreena kun anopilla kasvaa useampi puu, tämä litku ei ole kirsikkaa nähnytkään. Itse neste maistuu myös todella pahalta, lähes kirvelee kielenpäässä.

  Täytyy myöntää että pidin LF:n XO mystiquea aivan hirveänä mutta tämä Mystic Cherry vie kyllä voiton.
  Ensimmäistä kertaa tuli heitettyä lähes täysi tankki nestettä viemäriin ku ei tätä pysty kyllä höyryttämään....
  Tankkia pesty ja liotettu mutta tuo kaamea kirsikan tapainen haju ei vaan lähde pois...

  En anna Mystic Cherrylle arvosanaa koska se ei sitä ansaitse!

  Opinpahan tilaamaan tästä lähtien ensin pienet näytepullot.....


   
   
 14. #14
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Vermillion River Premium

  Mystic Cherry pitää ravistaa ennen täyttöä. Aivan nannaa tavaraa ja reilusti makua. Sitä ja applewoodia pitäs taas tilata, herkkumakuja. Näin ne maut jakaa mielipiteitä, mutta eihän se haittaa. Kyllä jokaiselle maistuvia makuja löytyy kun aikansa etsii.

   
   
 15. #15
  Höyryttelijä bRyGi's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Naantali
  Viestit
  64

  Vs: Vermillion River Premium

  Huikeeta nää vermillionit.. onko nää kaikki tälläst herkkuu?? KENTUCKY CHERRYWOOD & MAPLEWOOD höyrytelty viimoset pari vrk'ta!! \m/

  | ProVari v1 v2, EA Mod #115 +AFC +BB | sekä 20+ Kiinan ihmettä ... |

   
   
 16. #16
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Lahti kaupunki
  Viestit
  271

  Vs: Vermillion River Premium

  Lainaus Alkuperäinen postaaja bRyGi Näytä viesti
  Huikeeta nää vermillionit.. onko nää kaikki tälläst herkkuu?? KENTUCKY CHERRYWOOD & MAPLEWOOD höyrytelty viimoset pari vrk'ta!! \m/
  On ne!!
  Tai ainakin keskimäärin, keskimääräistä parempaa.
  Me like it!
  eGo / Lavatube / Buzz Pro (army #558)

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  IchWillähde, Nastola
  Viestit
  214

  Vs: Vermillion River Premium

  Noniin. Pieni korjaus. Applewood onkin ihan hyvää. Liene ollut atomisaattori märkä tai muuten heikoilla. Maku todella pehmeä, 10mg nesteessä tosin kurkkutuntumaa ei ole paljoa mutta eipä toi haitaa. Huomenna humutan tätä pelkästään ja totuttelen makuun. Olen varmaan liikaa tuota LF:n RY4:ää höyrytellyt

  Kaikken rajuin tulost tuli kun imasin tota mystic cherryä atosta jossa oli just ollut ry3 satsi... meinas norjankielikurssi alkaa

  Jahka saan uusia atoja / kartoja ni pitää vielä koittaa antaa tolle mysteeri kirsikalle mahdollisuus... sen verran arvokasta tavaraa kuitenkin.

  Jatketaan maistelua jos löytys semmonen perusmaku jolla sitten jatkan viikosta toiseen. Ry3 ja 4 ainakin on listalla ja pysyy

   
   
 18. #18
  Höyrypää jsi811's Avatar

  Liittynyt
  08/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  457

  Vs: Vermillion River Premium

  Loistavaa kerrontaa ADvaper.Menee halon lisäksi myös nämä tilaukseen

   
   
 19. #19
  Höyrypää Don Cecci's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Mikkeli
  Viestit
  590

  Vs: Vermillion River Premium

  Meikäläisen tankissa Vermillionit on kyllä parhautta! Nyt on sen verran kokeiltu että seuraavat tulee tilattua 120ml puteleissa. VR:ää tulee aina laatikosta löytymän. Harmittaa nuo Pink Spotit ja Halot kun ne maistuu saippualle.


  Edit. Korjataan, ei nyt ehkä saippualle. Oudolle kummiskin. Antaa makuuntua jos ne vaikka heräis eloon.

   
   
 20. #20

  Vs: Vermillion River Premium

  Vermillon river vanilla blend ja mystic sherry rantautui.

  Vanilla ok, aika kuivan oloinen, jotain makeeta todennäkösesti sotken sekaan (easyn vaniljaa todennäköisesti tai HC kahvia), aika mauton mielestäni, muttei paha.
  Mystic cherry aivan kauheeta, saippuamaista teollisuustököttiä. Ei auta purkin ravistelut, yök.

  Makuja on monenlaisia, näköjään toisen herkku on toisen jak ;-)

   
   
Sivu 1 / 8 12345 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •