USA Mix

Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
Kotisivu: http://www.yndekang.com/
Hinta ostohetkellä: 5.00€ (10ml)
Ostopaikka: Kauppa on lopettanut. Katso vaihtoehtoiset ostopaikat sähkötupakka-kaupat sivulta.
Nikotiinipitoisuus: 18mg
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä
Muita nimiä: Marlboro, MRL

USA Mix on samaa e-nestettä jota myytiin ennen Marlboro-nimellä.

Neste on väriltään melko tumman kellertävää ja se tuoksuu vahvasti aavistuksen pähkinäiseltä tupakanlehdeltä. Höyryn maku on mielestäni sekoitus kaikkein vahvimpia tupakka-mehuja ja karkki-tupakkamehuja. Se siis maistuu vahvasti mutta kuitenkin pehmeästi sikarimaiselta tai jopa puumaiselta tupakanlehdeltä ja mukana on sopivasti karamellimaista makeutta. Tämä on todella lähellä esimerkiksi M5 Highway-makua mutta USA Mix on hieman makeampi eikä tupakan maku ole tässä niin tunkkainen. Jos pidät esimerkiksi makeasta RY4 e-nesteestä mutta kaipaat hieman enemmän tupakan makua niin tätä kannattaa kokeilla. Tuntuu että mitä enemmän tätä käytän niin sitä enemmän mausta pidän.

Totally Wickedin Marlboro-versioon verrattaessa Dekang on hieman kuivempaa, siinä maistuu enemmän itse tupakka ja maku on kokonaisuudessaan aavistuksen heikompi. Yllättävänkin samantyyppisiä maut kuitenkin ovat. Vaikka molemmista pidänkin niin ottaisin TW:n version jos jompi kumpi olisi pakko valita. TW:n versiosta tulossa arvostelu myöhemmin.

Kurkkutuntuma on 18mg nesteelle sopivan vahva, ei vahvimpia kokeilemiani kuitenkaan. Höyryntuotostakaan ei pisteitä voi vähentää, keskitasoa sekin. Oikean Marlboro-tupakan makua tämä tuskin muistuttaa mutta itse pidän mausta niin paljon että pakko antaa korkeat pisteet

Arvosana: 8 / 10