Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Vermillon River - Caramelized Cappuccino

 1. #1
  HöyryGuru Jalippo's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  5,380

  Vermillon River - Caramelized Cappuccino

  Valmistaja: Vermillon River
  Kotisivu: http://www.vermillionriverejuice.com/
  Hinta ostohetkellä: 12.99 £ (30 ml)
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 10 mg
  PG / VG: 60 - 70 / 30 - 40
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

  _________________

  Cappuccino/kahvimakuja tullut testailtu jo jonkin verran, mutta tämä innosti jo kirjoittamaan ensimmäisen arvostelunkin. Alkuun voidaan sanoa, että minua miellyttävät aidot ja makeat maut. Teollisia makuja karsastan kuin sika teurastajaa..

  Pullossa selkeät tekstit ja miellyttävä käyttää. Ensinuuhkaisut antavat lupaavan kuvan nesteestä, toivon jo tässä vaiheessa että maku korreloisi tuoksua. Pullo on mukavan pehmeä, eli tankki täyttyy riittävän nopeasti, eikä hermot ehdi kiristyä.
  Laatuvaikutelma on jo tähän asti loistava ja Vermillon River tuntuu asialliselta brändiltä.

  5 - 6 tippaa uuteen LR eGo-T B atoon, tankki täyteen ja kokonaisuus kiinni eGo-T 650 mAh USB akkuun. Tämä pötkylä on tukevasti kiinni tälläkin hetkellä läppärissä ja ainoastaan kymmensormijärjestelmä estää pitämästä vapotinta suussa.. tauko.. höyryt.. back.. nam!

  Koostumukseltaan neste tuntuu toimivan täydellisesti LR atossa, sukkaa ei tarvitse säätää, ato ei käy kuivana, ei myöskään kurlaa yli. Höyryn vapautuessa suuhun tuntee runsaan, lämpimän, pehmeän ja täyteläisen kurkkutuntuman joka ei ole millään tavalla pistävä, tai karvas.

  Ensimaku nesteessä on pehmeä Cappuccino (ei kuitenkaan sellainen kuin Firenzen terassilla nautittu, vaan enemmänkin työpaikan kahviautomaatista valutettu nektariini) joka vastaa hyvin lähelle tuoksusta saamaami mielikuvaa. Ehkä ennemmin vahva latte kuin Cappuccino. Juuri kun makunystyrät alkaa analysoida Cappuccinoa sen peittää alleen puhdas makea toffeen/karamellin aromi. Aluksi luulin höyryttäneeni Cappuccinoa, mutta sitten aivoni kertovatkin sen olleen kermatoffeekarkki ja tämä toistuu mukavasti jokaisella vedolla.

  Höyry, siis höyry, sitä muodostuu aivan valtavasti! Luulisi että tämä on puhdasta VG:tä, johon on lisätty jotain extrahöyryä, mutta pakko se on tuoteselostetta uskoa, eli tässä on siitä huolimatta yli puolet PG:tä. Saattaa osittain juontaa juurensa siihenkin, että koostumus tuntuu olevan erittäin optimaalinen eGo-T:lle? Ehkä juuri valtavasta höyrymäärästä johtuen joku saattaa tuntea, että maku olisi hieman tunkkainen. Nämä toisaalta ovat "tummia" makuja, eikä mitään sitruunaa. Tauko.. höyryt.. back.. hmm.. ei tämä olekaan enää tunkkaista, se vaan kuuluu tähän makuun ja siihen pitää hetki totutella JägerBombin jälkeen.

  Valtavasta höyrymäärästä johtuen myös ulkopuoliset pystyy analysoimaan, että nyt on jotain pullauteltu ilmoille. Jättää jälkeensä suhteellisen voimakkaan toffeekarkkiaromin, mutta tuskin sitä ketään moittiikaan.

  Loppukaneetit: Nyt olen tyytyväinen, että tuota on 60 milliä laatikossa ja otan tämän ainakin yhdeksi all-day vape mauksi, tämän seuraksi sitten jotain raikasta, kuten mustikkaa, vanilijaa tms. (yleensä minulla kulkee mukana 2 - 3 makua omissa kokoonpanoissaan). Tämä nousi nopeasti minun TOP5 listaan, jossa kirkasta kärkeä pitää edelleen FSUSA Gummy Bears. Suosittelen tätä Cappuccinon ja makean maun ystäville. Arvostelusta tuli näköjään melko positiivissävytteinen, mutta yritän olla alla olevissa pisteissä tiukempi (yhdellekään nesteelle en ole vielä antanut 10). Volttimäärien vaihtelulla nykykokoonpanolla en huomannut suurta eroa, mutta todennäköisesti makuja pystyy vielä korostamaan haluamaansa suuntaan, kunhan tuo Darwin nyt vain malttaisi saapua...

  maku 8,5/10
  kurkkuhitti 9/10
  niko 7/10
  höyry 9/10

  Kommentteja otetaan mielellään vastaan ja olkaa armollisia, koska tämä oli vasta ensimmäinen arvosteluni! =)

   
   
 2. #2
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Vermillon River - Caramelized Cappuccino

  Makeutta tosiaa riittää eli ei tarvi sokeripalaa laittaa tankkiin. Hyvä arvostelu ja hyvät perusteet!

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  118

  Vs: Vermillon River - Caramelized Cappuccino

  Ite oon viime aikoina höyrytelly tuota samaa 24 milligrammaisena, ja siinä kyllä kurkkuhittiä riittää, samoin höyryn määrä on suuri, kuten mainitsit. Osuva arvostelu!
  &quoton't follow leaders, watch your parkin' meters."
  -Bob Dylan-

   
   
 4. #4

  Vs: Vermillon River - Caramelized Cappuccino

  Hyvää tsettii. Allekirjoitan havannoit ja loppupäätelmät täysin.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •