Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Kanger T3 ja Kanger MT3s eGo ongelma.

 1. #1

  Kanger T3 ja Kanger MT3s eGo ongelma.

  Tämmöistä ongelmaa pukkaa, että tankit tuppaavat kurlaamaan. Olen suhteellisen uusi höyrytteliä (heinäkuussa aloittanut). Kumpaakaan tankkia en kuitenkaan ime niin raivolla, että nestettä nousisi putkeen. Molemmat tankit jättävät akun, eli ecigwizardista tilatun standard bundlen egon päälle nestettä. Välillä kun mt3s:en putsaa, niin ei ole ongelmaa, mutta sekin pitäisi putsata päivittäin. Ja välillä ei mene kauaankaan kuin tankki jo uudestaan kurlaa, tympeetä.

  Pitäisikö tuon mt3s tankin pohjassa olevaa napaa pyörittää johonkin suuntaan. Tunnostaa pyörivän helposti suuntaan kuin toiseenkin. Tähän napaan näyttää välillä valuvan tippa nestettä.

  Anteeksi sekavasta tekstistä, olen juuri herännyt , ja sori jos löytyy kyseistä aihetta jo, en äkkiseltään hausta löytäny vastaavaa.

  Kiidom

   
   
 2. #2
  Höyrykone tripleA's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  1,612
  Atopäätä voi kokeilla kiristää tiukemalle, tai sitten vaihtaa koko atopää, mutta periaatteessa ei tuo ole varsinainen vika vaan clearojen ominaisuus. Niitä putkia saa vähän väliä olla puhaltelemassa tyhjiksi. Pienempitankkiset evodit on itsellä toimineet huomattavasti paremmin ja samansuuntaisia kokemuksia täällä useimmillä clearoja laajemmin käyttäneillä tuntuu olevan. Smoktechin ARO toinen jota voipi kokeilla. Aika suora kopio evodista.

   
   
 3. #3
  Ok, kiitos inffosta. Pitää kokeilla jotain pienempää tankkia tai suosittelemaasi tankkia jahka tilipäivä koittaa.

   
   
Keskustelu Atomisaattorit / cartot / tankit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •