Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Pink Spot Perfect Buns 18mg

 1. #1

  Pink Spot Perfect Buns 18mg

  Ecigwizardilta, kuten otsikkokin sanoo; http://www.ecigwizard.com/shop/en/pi...fect-buns.html

  Laitteena toimii eGo-T 1000mAh passthrough-akku, jossa lr-ato+tankki, sekä Mega DCC Clearo.

  Höyry: Kiitettävä koostumukseltaan, johtuen todennäköisesti nesteen 70/30 PG - VG -suhteesta, pitkäänkin leijaileva pilvi, joka sivullisten mukaan tuoksahtaa vienosti kanelilta ja pähkinältä.

  Maku: ERITTÄIN kinuskinen, varsinkin clearon kanssa todella vahva makea kinuski, jossa kanelia ja voita (!) mukana. Tankin kanssa maku ei juuri muutu, mutta tuo voin maku hälvenee merkittävästi. Aistittavissa myös vienosti pähkinää, piparjuurta ja todella vieno häivähdys sitruunaa.

  Kurkkuhitti: Mahtava. Vaikkakin kyseessä vain 18mg versio, on kurkkuhitti todella pehmeä ja tasainen, ilman tyypillistä karheutta tai saippuaisuutta, niinkuin niin monissa Pink Spotin nesteissä. Kanelin aromi leijailee mahtavasti kurkun etuosassa pitkään ja tasaisesti tuottaen entistä paremman "pullamaisuuden".

  Yhteenveto: Voin todellakin suositella jos pidät makeasta. Allekirjoittaneen pettymys toki oli suurehko, kun ei pakaranmakua kuvasta poiketen tosin löytynytkään
  Peleonin sitruunaa lisäämällä sai clearosta jopa lähes Dallaspullamaisen maun. Aivan mahtavaa aamukahvin kanssa, todellakin -korkeahkosta hinnasta huolimatta- suosittelen!

  Kokonaisuutena:
  4/5 höyry
  3/5 maku
  3/5 kurkkuhitti

  == 3+/5

   
   
 2. #2
  JaaGeRMaisTeR
  Vieras

  Vs: Pink Spot Perfect Buns 18mg

  Monesti piti ottaa koriin tuota mutta aina se unohtuu ku tilaa.. Mutta eipä tarvi sittenkään tilata ei tuo maku kuulosta omaan mieltymykseen sopivalta. Kiitoksia loistavasta arvostelusta

   
   
 3. #3

  Vs: Pink Spot Perfect Buns 18mg

  Tätä tuli tänään postipojan kyydissä.

  Todella vahva maku, tämän päälle tuli loroteltua Pink Spotin mustikkaa vaikka millä mitalla mutta aina ne täydelliset pakarat kurkki sieltä taka-alalta. Eli tämä on sitten niitä aineita jotka kyllä maistuvat pitkään ja hartaasti atomisaattorissa. Tykkään silti, joskin vaikea kuvitella että tätä koko päivää jaksaisi sauhutella.

  Aion kokeilla tätä ns. pohjana ja tiputella tuohon extra-mausteeksi noita makuja mitä ei tule niin paljon käytettyä muuten (esim. Liberty Flightsin Chocolate ja Vanilla). Ainakin Pink Spotin Tobacco-litkun päälle laitettuna nuo suklaat yms. ovat ihan uskomatonta herkkua, voisi toimia tässäkin...

  Edit.
  Päivitys 13.11.2011:
  Oli huono idea laittaa suklaata perfect bunsin päälle. Maistuu kamalalle. Älkää koittako.

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  05/2012
  Viestit
  67

  Vs: Pink Spot Perfect Buns 18mg

  Kokeilin tätä 5 ml testipullon verran 12 mg vahvuudella. Ensikokeilun perusteella olin makuun todella pettynyt, sillä makua hallitsi ilmiselvästi eltaantunut rasva. En saanut pullamaista makua esiin ollenkaan eikä maku ollut todellakaan makea, vaikka tämä neste tuolla "makeimmat e-nesteet" -ketjussa mainitaan.

  Parin päivän päästä voimaku oli kuitenkin tasoittunut ja tämä olikin itse asiassa tosi hyvää ja maineensa veroisesti erittäin makeaa. Maistuu mielestäni raa'alle korvapuustille (kyllä, olen useasti syönyt raakoja korvapuusteja, herkkua ). Maussa on vahvasti karamellisoidun sokerin makua ja ehkä ihan vähän kanelisuutta. Voin maku oli parin päivän seisottelunkin jälkeen se hallitsevin maku, mutta karamellimaisuuden kanssa se ei enää maistunut pahalta tai eltaantuneelta.

  Kurkkutuntuma on todella miellyttävä minustakin, vaikka siihen tietysti vaikuttaa miedompi nikotiinipitoisuus kuin ketjun aloittajalla. Tästä ei siis tule inhaa pistelyä tai karheutta ollenkaan esimerkiksi moniin hedelmämakuihin verrattuna. Höyrystä olen samaa mieltä aloittajan kanssa, mukavasti höyryää ja tuoksu on tosiaan pähkinäisempi kuin maku antaa olettaa.

  Laitteena eGo-C 1000 mAh ja Bogen carto.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •