Maku: Peach 6mg
Ostopaikka: peleon.pl
Kalusto: e-power ja peleonin dual coil LR carto
Valmistaja: Joyetech
Hinta ostohetkellä: 32 zt/30mg
VG/PG: PG 60%, VG alle 40%

Maku yllättäen varsin samanlainen kuin Dekang:n Juicy peach:ssä. Kurkkutuntuma myös vastaavaa tasoa eli hyvä. Olisin odottanut VG:n vuoksi suurempia eroja sekä makuun että kurkkutuntumaan, niitä ei kuitenkaan ole. Maku on hieman voimakkaampi kuin Dekang:n persikassa.

Höyryntuotto on toki hieman parempi, kuten vg:n kanssa voikin arvata. (Huom. vg:n tarkka määrä ei tiedossa, mutta alle 40% joka tapauksessa, koska pg:n määräksi ilmoitetaan 60%).

Pakkaus on paras toistaiseksi näkemäni. Pakattu tukevasti suljettuun pahvipakkaukseen, jota ei saanut pahveja repimättä auki ilman teräasetta. Sisällä kutistemuovilla suljettu pullo (ei aukea tärinästä yms). Pullo perinteiseen tapaan lapsiturvalinen tippanokallinen muovipullo, joskin aika terävällä tippanokalla joka tuntui oikeastan kätevältä. Pakkausmerkinnät ovat yllättävät: tässä on kyljessä jopa luettelo ainesosista (sekä pullossa että pahvipaketissa).

Varoitusmerkintänä oranssipohjainen musta ruksi (ärsyttävä/haitallinen). En aloita tähän ketjuun käden vääntöä onko tuo oikea, jos halutaan käyttää kemikaalimerkinnöistä tuttuja symboleja kuten rukseja ja pääkalloja. Kyljen tekstit kuitenkin selittävät että "toxic if swallowed. Toxic in contact with skin. Toxic to aquatic organisms." ja ristiriitaisesti toisella puolella ruksin alla "harmfull in contact with skin".

Kun tuli annettua 7,5 Dekang:n vastaavalle, on paremmasta höyrystä, hyvästä pakkauksesta ja hieman selvemmästä mausta nostettava pisteitä himpun.

Pisteet 8/10.