Tulokset 1 - 7 / 7

Aihe: FSUSA Maxx Blend, Mojito & Wyatt Earp

 1. #1

  FSUSA Maxx Blend, Mojito & Wyatt Earp  FreedomSmokeUSA on vajaan vuoden vanha perheyritys Arizonalaisesta Tucsonin kaupungista. Lukuunottamatta nesteissä käytettyjä mausteita, FSUSAN:n kotisivun mukaan heidän nesteet on tehty USDA (taitaa olla Suomen Eviraa vastaava virasto ellen pahasti erehdy) tutkimista ja sertifioimista ainesosista, joita ova PG, VG, ja nikotiini. Mausteet he tilaavat nesteisiinsä italialaiselta Flavour Art -yritykseltä.

  Periamerikkalaiseen pienyrittäjätyyliin webbikaupan etusivulla esitellään koko seitsenhenkinen perhe ja vakuutetaan työetiikkaa. Myynnissä on niin laitteita, valmiita nesteitä kuin Flavour Artin makuja. Kotisivu on hieman sekavan oloinen, enkä löytänyt mitään testituloksia tai raportteja FSUSA:n myynnissä olevista nesteistä. Pienen nettisurffauksen jälkeen, onnistuin kuitenkin löytämään linkin heidän neste-taulukkoon e-cigarette foorumin sponsori-sivustolta.

  http://www.e-cigarette-forum.com/for...g-tracker.html

  Pidän saksalaisesta(kin) oluesta ja erityisesti heidän Reinheitsgebot laistaan (vain vettä, ohraa ja humalaa saa käyttää oluen panemiseen) ja mikä tahansa e-neste valmistaja, joka tekee nesteensä samassa "Reinheitsgebot" hengessä saa minulta ainakin erityismaininnan.

  Testaamani juissit hankin englantilaiselta EcigWizardilta ja ne kaikki ovat 50/50 PG/VG miksejä. Testeripullojen (3ml) nikotiinivahvuus on 24mg. FSUSA vakuuttaa kustomoivansa tarvittaessa vahvuuden asiakkaan pyyntöjen mukaan, mutta toimitusajoista räätälöydyille vahvuuksille tänne eurooppaan minulla ei ole tietoa. Lisäksi eCigWizardilla on vakiona tarjolla eri vahvuuksia isommissa pulloissa.

  En tiedä onko seuraavalla tiedolla vaikutusta makuun vai ei, mutta kerron sen nyt varulta kumminkin. FSUSA:n nesteet kerkesivät lojua jääkaapissani kolmisen viikkoa ennen maistiaisia. Syitä makutestin venymiseen on kaksi, korkea nikotiinipitoisuus minun normimäärin (16-18mg) ja se että tuli tilattua samalla noita 16-18mg vahvusia, jotka edellä mainitusta syystä tuli höyryteltyä ensin.

  Maxx Blend Ultimate Tobacco
  Valmistaja: FSUSA
  Kotisivu: http://freedomsmokeusa.com/
  Ostopaikka: http://www.ecigwizard.com
  Nikotiinipitoisuus: 24mg

  Maxx Blend on rehellisen kuiva tupakka maku, ehkä lähimpänä lite analoogista mitä olen tähän asti nesteenä höyrytellyt. Nesteen väri muistuttaa Red Ale oluita ja se ei tuoksu mitenkään epämiellyttävältä tai oudolta. Sisään ja uloshengitettäessä höyry on varsin miedon tuntuista ja pisteliään aromikas (kaneli?) maku iskee vasta jälkikäteen. Jos en nyt ole ihan väärillä jäljillä, niin Flavourart Ultimate Maxboro makua on käytetty FSUSA:n Maxx Blendin mausteena eli tee-se-itse miehet/naiset saanevat saman henkisen tuotoksen aikaiseksi kotikonsteinkin.

  Arvosana: 8 / 10

  Premium Mojito Pre-mixed
  Valmistaja: FSUSA
  Kotisivu: http://freedomsmokeusa.com/
  Ostopaikka: http://www.ecigwizard.com
  Nikotiinipitoisuus: 24mg

  Ihan aidon Mojiton makuiseksi en uutetta kutsuisi, mutta limetin ja mintun olen höyrystä maistavinanani. Neste on aika paksunoloista ja PG/VG sekoitus tarjoaa höyrä ja kurkkutuntumaa riittävästi. Ihan terävimpään coctail makujen listäkärkeen en kuitenkaan FSUSA:n Mojitoa nosta, johtuen enneminkin ehkä tuosta korkeasta nikotiinipitoisuudesta kuin viasta itse makuelämyksessä.

  Arvosana: 7 / 10

  Wyatt Earp
  Valmistaja: FSUSA
  Kotisivu: http://freedomsmokeusa.com/
  Ostopaikka: http://www.ecigwizard.com
  Nikotiinipitoisuus: 24mg

  Wyatt Earp on FSUSA:n erikoissekoite ja sen pohjana on "Cowboy" tupakka, joka joidenkin mielestä tarkoittaa motarille kuolleesta ja pari päivää auringossa lojuneesta eläimenraadosta tiristettyä nestettä ja toisten mielestä jumalaista nektaria. Joka tapauksessa tämän "eliksiirin" päälle FSUSA on mielestäni rakentanut monipuolisen makunystyröitä herkistelevän kokonaisuuden, josta vivahteet eivät heti lopu kesken.

  Neste näyttää moottoriöljyltä ja sen tuoksu on aromirikas kuin kitkerän voimakas tee. Höyryn kurkkuosuma on kirpaisenvan raaka jalopeeno/pippuri hitti muistuttaen kunnon sikaria. Mausta olen tunnistavinani ainakin salmiakin ja luumun tai jonkun muun vastaavan hieman makean nuotin. Koko paketissa on sellainen menneen ajan meininki että kuvittelen sankan höyrypilven keskelle Wyatt Earpin OK Corralin pihalla vastassaan pahamainen "tappajakolmikko" Morris, Reynolds ja Lorillard.

  Veikkaan että makuelämyksenä Wyatt Earp tulee jakamaan niin mielipiteet kuin makukokemuksetkin samalla tavoin kuin sähkötupakan klassikoksikin kutsuttu RY4. Ei, se ei maistu RY neloselta, mutta jotakin samaa siinä silti on. Molemmat ovat kompleksisia nesteitä ja molemmat voittavat mennen tullen niin Tuottaja X:n tai Y:n "vesitetyt" nikotiiniliemet, kuin myös herrojen Morris, Reynolds ja Lorillardin analogiset syöpäkääryleet.

  Arvosana: 9 / 10

  Mojito on cocktail maku ja siinä seurassa ottaa pataan Pink Spot Vaporsin tuotoksilta ainakin selkein tuomariäänin jos nyt ei ihan TKO:na. Sitä vastoin sekä Maxx-Blend ja ennen kaikkea Wyatt Earp (Maxx Blend droidella eli enemmän potkua, mutta kulmikkaampana jakanee maistelijat ääripäihin) ovat sangen mainioita pläjäyksiä.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 2. #2

  Vs: FSUSA Maxx Blend, Mojito & Wyatt Earp

  Nää Leo:n arvostelut on silkkaa juhlaa.
  Kuin yksityiskohtaista informaatiota vähän erikoisemmista nesteistä..
  Mohito menee kyllä testiin, kunhan saa kaikki muut tilaukset kotiutumaan.
  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
 3. #3
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059

  Vs: FSUSA Maxx Blend, Mojito & Wyatt Earp

  Jos joku tuntee tonkapavun, ja on ollut hra. Earpin kanssa tekemisissä, tietää yhteyden. Ei paha maku, mutta vaatii totuttelua, eikä omasta mielestäni kyllä ole edes hyvä tupakkajäljitelmä. Jos sen antaa anteeksi ja keskittyy makuun eikä siihen mitä siltä odottaa, saa varsin mukavan, erästä suitsuketta valtavasti muistuttavan höyryttelykumppanin näiden viileiden, pimeiden iltojen fiilistelyyn. (:
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 4. #4
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  06/2012
  Viestit
  18

  Vs: FSUSA Maxx Blend, Mojito & Wyatt Earp

  Earpista mulla tulee kyllä välittömästi mieleen sisu pastilli, ihan hyvä maku minun mielestä

   
   
 5. #5

  Vs: FSUSA Maxx Blend, Mojito & Wyatt Earp

  Earpissä sama maku kuin RY4 pre-mixedissä, lavuaariin menee tämäkin.

   
   
 6. #6
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059

  Re: FSUSA Maxx Blend, Mojito & Wyatt Earp

  Kypsyttelyn jälkeen tonkapapu katos, mutta muutenkin Earpin luonne muuttu. Perun puheeni, kartosta aika järkkyä. Täytynee testata Somniumilla.
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 7. #7
  Höyrykone K-57's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Hobo
  Viestit
  1,675

  Vs: FSUSA Maxx Blend, Mojito & Wyatt Earp

  Earp kuuluu vakio liemiin, kun oli Morganin kavereita, lisännyt muutaman tipan PSV:een Vanillaa joukkoon, maku asioita! Mini-ceellä parasta, ei ehkä ADW mutta herkkua!

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •