Tulokset 1 - 9 / 9

Aihe: Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

 1. #1

  Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

  Ensimmäinen Peleonilta tilattu Joyetechin maku laitettu eGo-T tankkiin ja LR-atomisaattorin kera tehty arvostelu:

  Mikäli pidit aikanaan Stop-pastillin mausta, niin tämä on sinun valintasi. Itse kahvin makua tästä on hyvin vaikea tavoittaa ja mietin kauan että josko tämä atomisaattori vaan polttaa maun, mutta sitten huomasin että se kitkerähkö jälkimaku sisältää kuitenkin makeutta ja melko eksoottista aromia. Ja se Stop-pastilli jostain kaukaisuudesta puski mieleen. En tiedä löytyykö tälle jotain nykypäivän vastinetta, ja omalla pervolla tavalla aloin tästä edes hiukan pitämään, kunhan vaan suhtautui tähän oikein.

  Makuna: 7/10
  Cappucinoa tavoitteleville: 3/10

   
   
 2. #2
  Höyrykone

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Kaarina
  Viestit
  1,043

  Vs: Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

  Minulle tuli tänään 11mg versiota. Maistuu paahdetulta... joltain. Pitää antaa karton tasoittua kun kuulemma joskus auttaa... huomenna voi ehkä jotain sanoa. Karto näyttää kyllä kuivemmalta kuin täytön jälkeen vaikkei siitä ole juuri höyryjä otettu.

  En valitettavasti enää muista miltä Stop-pastilli maistui, mutta ei se ole voinut lempparia olla

   
   
 3. #3
  Höyrykone

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Kaarina
  Viestit
  1,043

  Vs: Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

  Laitetaanpa omakin arviointi ("arvostelu" on pedagogisesti NIIN 30-lukua!) tähän samaan ketjuun ettei foorumi saastu.


  Cappuccino

  Valmistaja: Joyetech
  Tuotesivu: http://www.joyetech.com/product/details.php?gno=100
  Hinta ostohetkellä: 32.00zl (noin 7.40€) (30ml)
  Ostopaikka: Peleon
  Nikotiinipitoisuus: 11mg
  PG / VG: molempia, suhde tuntematon
  Pakkaus: Muovipullo ohuella tippakärjellä
  Testilaite: Riva 510 SE 650mAh akku + Dual Coil karto

  En ole juurikaan ns. premium-nesteiden kanssa touhunnut, mutta ainakin pakkaukseltaan tämä asettuu hyvinkin siihen luokkaan, vaikka hinta onkin edullinen. Pullo on pakattu kartonkirasiaan, jossa on siistit valmistajan logot ja huolelliset varoitustekstit, sekä asiallinen tuoteseloste. Maku- ja vahvuusmerkinnät ovat tarroilla; rasian "etusivulla" omansa, ja myös rasian päätyläpät on tarroin sinetöity. Viimeinen käyttöpäivä on vielä omalla pienellä tarrallaan.

  Itse pullosta löytyvät myös nuo samat merkinnät ja tarrat - ja pullo korkkeineen oli vielä sinetöity jonkinlaisen läpinäkyvän kutistemuovin sisään. Ei ainakaan korkki aukea kuljetuksessa, ja pysäyttänee myös mahdolliset vuodot esim. viallisen korkin takia. Korkin alta löytyi silikonikuminen (luulisin) tippanokka, joka on todella ohut; osuu muuten hankalampaankin paikkaan. Lisää tällaista!

  Pakkauksesta lähes täydet 9.5/10. Jos tippanokan tilalla olisi 14G neula, niin se olisi sitten kertakaikkiaan siinä.

  Entäpä se maku? Kahvilta tämä ei varsinaisesti maistu. Jonkinlainen paahtunut maku, välillä olen erottavinani popcornia... en todellakaan pysty sanomaan mitä tämä on. Ei pahaa kuitenkaan. Pitää kokeilla esim. tippa kirsikkaa sekaan, minttu voisi myös toimia. Sellaisenaankin menee kyllä ihan hyvin, ja veikkaan että tottumistakin kaipaa.

  Kurkkutuntuma on erittäin mieto, lähes olematon; nikotiinia on tietysti suht' vähän, enkä osaa sanoa miten tämä akku/karto -yhdistelmä tuottaa sitä muutenkaan. Peleonin 18mg Lemon -nesteellä kyllä potkii paremmin, mutta ei sekään mitenkään ylenpalttisesti.

  Höyryntuotto on "siltä väliltä", ei hurja muttei huonokaan.

  Kaikenkaikkiaan epämääräinen tuntuma tästä nesteestä toistaiseksi... ei mene kärkeen, muttei ole ihan kuraakaan. Annetaan vaikka 7/10. Ainakaan tästä ei synny kauhua valmistajaa kohtaan... omppu ja Red Bull pitänee vielä joskus kokeilla

   
   
 4. #4

  Vs: Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

  Meikäläinen löytää Joytechin Cappucinosta lähinnä suklaan maun. Suht laimea aromi leijuu makuhermoihin löylyjen jälkipuolella(16mg), kurkkutuntumaa ei juurikaan. Miksasin joukkoon n. 1/4 saman valmistajan RY4:sta, joka saikin aikaan sopivasti potkua. Kahvia en siis löydä minäkään, mutta paahdettu suklainen aromi siellä on. Ihan ok maku, mutta odotin sitä mokan aromia.

   
   
 5. #5

  Vs: Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

  Komppaan edellisiä, melko mieto ja mitäänsanomaton maku. Ei maistu kahville tämäkään neste, näitä kahvinmakuisia nesteitä on tullut maisteltua useammalta valmistajalta.

   
   
 6. #6
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  5

  Vs: Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

  Omasta mielestäni maistuu myös popcornilta
  Maku tuntuu vielä paranevan karton kuivuessa. Kahvin aromia en huomaa ollenkaan, mutta maku silti omasta mielestä hyvä.

   
   
 7. #7
  Höyrypää aatsi's Avatar

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  839

  Vs: Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

  Onko kellään tietoa mistä tätä saisi edullisesti tyyliin peleon mutta mistä tuo on ollut lopussa jo viikkoja. 8 euroo 30 ml ei ollu paha hinta peleonilla ja kaikki muut mestat mitä olen löytänyt niin repivät ihan överi hintoja.

   
   
 8. #8
  Höyrypää Threnody's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  755

  Vs: Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

  Ego2 näyttäis myyvän Joyen litkuja vähintäänkin kohtuulliseen hintaan.

  http://ego2.pl/en/liquidy-plyny/73-l...50ml-joye.html

  Samaa ainetta? Tuolta vois tilata tuollaisen viisikymppisen putelin caputsiinoa jossain vaiheessa maistiaiseksi. Nyt on nesteitä sen verran paljon, että hävettää tilata enempää
  On pirun vaikea selvitä hengissä hautaan saakka
  ΧΞΣ - Non Serviam


   
   
 9. #9
  Höyrypää Threnody's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  755

  Vs: Joyetech Cappucino 16 mg (Peleon)

  Juuri käväisin hakemassa postista 50 ml 18-milligrammaista Joyen Capuccinoa. Suhteellisen riittoisa pakkaus, tästä riittää höyryteltävää pitkäksi aikaa.

  Itse mausta voisin sanoa sen verran, että vähän laimeahko, mutta todella aromikas. Hetken höyryttelyn jälkeen ei oikein osaa sanoa onko tämä omaan makuun hyvää, kun on tottunut höyryttelemään noita makeita litkuja. Useamman minuutin jälkeen aloin pitämään tuosta yhä enemmän, tuosta erottaa selvästi aromikkaan capuccinon maun. Jälkimaku on yllättävän miellyttävän kermainen. Tästä kunnon hifikahvittelijat tykkäis varmasti! En oo muita capuccinomakuja maistellut joten ei oo vertailukohtaa suuntaan tai toiseen, mutta voin kyllä suositella tätä.
  On pirun vaikea selvitä hengissä hautaan saakka
  ΧΞΣ - Non Serviam


   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •