Tulokset 1 - 12 / 12

Aihe: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?

 1. #1

  Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?  Englantilaisen Decadent Vapours -yrityksen perusti Peter Cole (kuvassa) kesällä 2009. Yrityksen tavoitteena on kehittää, EU talousalueella tuotetuista raaka-aineista, korkealuokkaisia e-nesteitä. DV ei itse myy tuotteitaan suoraan vaan kehittää jälleenmyyjille räätälöytyjä yksinoikeudella myynnissä olevia makuja. Jälleenmyyjiä ovat mm. englantilaiset, ecigwizard, liberro ja totally wicked, sekä eestiäinen chimbera ja japanilainen nexsmoke.

  Koska en pystytynyt DV:tä suoraan ostamaan ja halusin kokeilla webkauppaa jota en ollut aiemmin käyttänyt, niin päädyin tilaamaan erän nesteitä Liberrolta.

  Liberro toimitti tilamaani e-nesteet pilleripurkilta näyttävässä valkoisessa muovisessa rasiassa ja itse nesteet oli pullotettu muovisiin läpinäkyviin pulloihin, jotka toivat mieleen lähinnä silmätippapullot. Paketoinnilla varmaankin halutaan kuvastaa tuotelinjan nimeä, purity = puhtaus, mikäpäs siinä.

  http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1251QjY3Q6Y

  Liquid Purity -sarjan on Liberrolle tuottanut mainitsemani englantilainen Decandent Vapours farma luokitellusta nikotiinistä ja eurooppalaisista raaka-aineista. Liberro mainostaa tekevänsä tiukkaa laatukontrollia DV:n tuottamille neste-erille ja tuotteiden paketointi on CHIP -hyväksytty (EU direktiivit 67/548/EEC ja 1999/45/EC).

  Liberro Purity -sarjassa on tätä kirjoittaessani 13 makua, joista valitsin ensimmäiseen tilauserääni kolme; Knightsbridge, Rich Coronan sekä Warm Hickoryn. Pienen nettisurffauksen jälkeen löysin maininnan että nesteiden VG pitoisuus on 20%.

  Knightsbridge
  Valmistaja: Liberolle Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberro.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  Knightsbridge on katu, joka antaa nimen ekslusiiville kaupunginosalle länsi Lontoossa. Kadulla sijaitsevat mm. maailmankuulut Harvey Nichols ja Harrods tavaratalot, lukematon määrä luksuskauppoja sekä tukku yksityisklubeja. Kun e-neste on nimetty näinkin aateliselta kuulostavalla nimellä kuin Ritariensilta, niin ensimmäinen mielikuva mikä minulle tulee mieleen on järkiinsä tullut James Bond, joka höyryttelee Knightsbridge -nestettä platinan värisellä viiskympillä, käsintehtyjen balkkanilais-turkkilaissekoitteisten sikarien sijaan.

  Olen tunnistavinani aavistuksen karamelliä sisäänhengitettäessä ja silkin pehmeän tupakkamaisen maun uloshengitettäessä. Kurkkutuntumaa en voi sanoa ainakaan karskiksi, ehkä kuivan määrätietonen on oikea sana kuvaamaan osumahetkeä. Mielestäni Knightsbridge on onnistunut kokonaisuus. Onko se ekslusiivinen ja hienostunut kuten Liberron mainosteksti väittää? Ei, veikkaanpa että nesteen hinnasta taitaa puuttua nolla perästä ja valmistajankin pitäisi olla Liberron sijaan nimeltään vaikkapa (kuvitteellinen) Ascott&Temple - By Appointment To H.R.H. The Prince Of Wales, Jermyn Street, London - ennen kuin aito snobi käsinkäärityt sikarinsa sähkötupakkaan vaihtaisi.

  Minusta Knightsbridgea on mukava höyrytellä sellaisenaan, mutta veikkaan että Ritarinsilta soveltuisi myös oivaksi pohjanesteeksi, johon voisi sekoittaa hitusen joko omenaa tai mentholia oman mieltymykseni mukaan. Toisaalta taas Knightsbridge saattaisi olla myös, jo pelkän nimensä puolesta (kunhan unohdetaan tuo vaippoista muistuttava valmistajan nimi lauseesta) mainio valinta esimerkiksi Dunhillistä eroon pyrkivälle herrasmiehelle.

  Arvosana: 8 / 10

  Rich Corona
  Valmistaja: Liberolle Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberro.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  Rikas, täyteläinen ja runsas höyrypilvi tulvi suustani uloshengityksen aikana, Rich Corona on ainakin nimensä veroinen ajattelin samalla kun imaisin toisen henkosen Liquid Purity -sarjan toista tupakkamakua. Ehdottomasti äveriäin höyry kaikkien tähän saakka kokeilemieni e-nesteiden joukosta. Liberron mainosteksti kuvaa nestettä pähkinäiseksi, kukkaisaksi sikarinmauksi, jossa on häivähdys sitrusta. Itse kallistuisin kuitenkin enemminkin piipputupakan puolelle, varsinkin höyryn tuoksun osalta. Tabasco sekoitettuna marmelaadiin oli yhden käyttäjän kommentti eli herättänee varsin kirjavan tunneasteikon. Mielestäni Rich Coronan maku on liian kukkainen, jopa parfyymimainen ja mitään valtavaa pistesaldoa en tälle voi antaa muun kuin höyrypilven osalta.

  Arvosana: 6 / 10

  Warm Hickory
  Valmistaja: Liberolle Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberro.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  Liberron kotisivujen arvosteluissa ei mollisointuja säästelty, "palavan heinän maku" ja "for someone with acquired taste". Jälkimmäistä lausetta olen tottunut näkemään vaikkapa skottiherkku haggisin tai ylikypsän/käyneen tofun yhteydessä, joten ennakkoluuloisena tartuin pulloon ja tiputtelin nesteen egon tankkiin. Väriltään neste on kullankeltaista, maultaan hieman imelää ja kokonaisolemukseltaan sangen leppoisaa höyryteltävää. Itse en löytynät Warm Hickory höyrystä heinän makua, saatikka sitten mitään käyneen kompostin hajua. Itse asiassa olen tunnistavinani siitä päällimmäisenä hunajaisen lakritsan maun. Kurkkutuntuma on ennemminkin lämmin ja täyteläinen kuin terävä ja kova. Kaiken kaikkiaan voisin kuvitella nauttivani Warm Hickory'sta maittavan aterian jälkeen joko konjamiinin tai kausioluen kera sen perinteisemmän sikarin tupruttelun sijaan.

  Arvosana: 9 / 10
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 2. #2

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?  Doppio Espresso

  Valmistaja: Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: n. 18mg (24mg/11mg sekoite)

  Kupillinen Monterivan Scuro Napolia aamupalan painikkeeksi ja sitten tankki täyteen DV:n espressoa. DE:n paksun oloisen nesteen väri on kullanruskeaa ja se tuo mieleen hunajan värin. Tankin täytön jälkeen on aika tuoksutella pulloja. Oikeahko kahvin aromihan sieltä leijuu ilmaan, vähän niikuin pannulla tippuvan kahvin tuoksu leijuisi huoneistossa. Molto bene.

  Edellinen espresso nesteeni yhdysvaltalaiselta Johnson Creekiltä oli minulle karvas pettymys, oikea StarYacks. Toiveikkaana asettelin eGon huulilleni ja eikun höyryttelemään englantilaista näkemystä tupla pressosta.

  DV:n Doppio Espressosta lähtee kuivahko ja hyvää keskitasoa oleva höyrynmuodostus. Höyrystä maistuu italialaisista paahdetuista kahvipavuista johdettu maku ja maidot sekä karamelliesanssit loistavat poissaolollaan. Kurkkutuntuma on napakka, muttei liian hyökkäävä. Ulospuhalluksen jälkeen suussa kirpaisee voimakkaan tumma ja ehkä hivenen pähkinäinen jälkimaku. Eli ihka aidon kofeiinin muulin potkuhan tästä lähtee. (Käsittääkseni Doppio espresso neste sisältää 2,5% aitoa kofeiinia)

  Lievänä miinuspuolena höyry jättää suun hieman kuivaksi ja tahmeaksi, mutta niinkuin italialaiseen espresso kulttuuriin kuulukin, siitä selviää lasillisella vettä.

  Tutti bene. Oloni on kuin Aurelio Zenillä, englantilaisen dekkarikirjailijan Michael Dibdinin luomalla roomalaiskomissariolla, ratkenneen murhamysteerin jälkeen (http://www.youtube.com/watch?v=sxAE_SIS08k).

  Arvosana: 8 / 10

  P.S. En löytänyt Doppio Espressoa DV:n omilta kotisivuilta, joten oletan, että tämä on kustomoitu maku Liberty Flights -kaupalle.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 3. #3

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?  Absinthe

  Valmistaja: Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 24mg

  Alkuperäisen absintin tärkeimmät ainesosat ovat anis, fenkoli ja koiruoho. Se on väriltään vaaleanvihertävää, josta se on saanut lempinimensä "vihreä keiju". Kun lueskelin tarinoita absintinsta niin en voinut tulla mihinkään muuhun johtopäätökseen kuin että historia toistaa itseään ja e-nesteiden tämänhetkinen kohtelu muistuttaa kovasti 1800-luvun meininkiä.

  Tislatun absintin alkoholipitoisuus on erittäin korkea (45–72 %) johtuen useasta tislauskierroksesta. Näin alkoholissa liotettujen yrttien ainesosat saadaan paremmin mukaan tisleeseen. Absinttia ei juoda raakana vaan se nautitaan erityisen rituaalin säestämänä.
  E-nesteet laimennetaan 0-24mg vaihvuiseksi ja tankkien täyttö on ainakin itseni kohdalla yksi aamun rituaaleistani.

  Käytettyjen yrttien korkea laatu on ensiarvoisen tärkeää saadun absintin laadun kannalta.
  Ostan aina mieluummin farmaluokan nikotiininestettä ja toimittajasta pitää löytyä edes jonkun sortin referenssejä.

  Varsinkin raittiusliikkeen piirissä uskottiin, että ylenmääräinen absintin juominen johti vaikutuksiin, jotka olivat tavanomaisia alkoholin liiallisen käytön seurauksia vakavampia.
  Kuullostaako tutulta ? WHO/FDA/ASH/jne.tuntuvat uskovan samaa e-nesteistäkin ja kovalla kiireellä puskevat läpi lainsäädäntöjä joiden avulla vakiintuneet tupakkajätit ja lääkealan monikansalliset suuryhtiöt julkishallinnon tukemana saavat säilyttää nikotiinimonopolinsa.

  Käsitteet absintismi ja alkoholismi olivat silloin lähes synonyymejä.
  Höyryttely ja tupakoinnilla ei ole muuta yhteistä kuin nikotiini ja silti näitä pidetään toistensa synonyymeinä.

  Eräitä hoidosta päästettyjä "parantuneita" potilaita kehotettiinkin pitäytymään "terveellisissä" alkoholijuomissa kuten viinissä ja oluessa.
  Eli vetäkää nyt vaan kiltisti nassuun champpixii ja zymbanii ja sitten nikorettee, jotta meidän kassavirrat ei pienene ...

  viininvalmistajissa närää herättäneen "teollisen" absintin suosio sai heidät hakemaan liittolaista yllättävältä taholta, 1870-luvulla alkaneesta raittiusliikkeestä. Kampanjointi johti lopulta absintin kieltämiseen Belgiassa, Sveitsissä ja Ranskassa. Ensimmäisen maailmansodan loppuun mennessä absintin valmistuskielto oli tullut voimaan suurimmassa osassa Eurooppaa.
  ja tupakka/lääke lobbarien ansiosta samoja ennusmerkkejä on ilmassa e-nesteiden osalta tämän päivän euroopassa.

  Absintti ei täytä FDA:n alkoholijuomille asettamia vaatimuksia tujonipitoisuutensa johdosta, sillä FDA:n asettama sallittu mitattavissa oleva tujonipitoisuus on tarkalleen nolla.Nykyaikaisissa tutkimuksissa on havaittu, että vain vähän tujonia pääsee asianmukaisesti tislattuun absinttiin 1800-luvun reseptejä ja valmistusmetodeja seuraten.
  Tulee väkiselläkin mieleen FDA:n jäähdytysneste-pelleily ja väitteen apinointi kaiken karvasissa kieltoryhmien tiedotteissa.

  Sveitsiläisen Matter-Luginbühlin Duplais voitti kultamitalin vuonna 2006 International Wine and Spirits Competitionissa luokkansa parhaana tuotteena.
  Henkilökohtaisen höyryttimen keksijälle voitaisiin mielestäni antaa vaikkapa nobelin rauhanpalkinto.

  Saksassa, jossa pienimuotoinen alkoholin tislaaminen kotioloissa on sallittua, on syntynyt samaten eräs asianharrastajien arvostama kaupallinen tuote.
  Taitaa valta-osa nykyisistä maailmaluokan e-neste merkeistä olla lähtöisin asianharrastajien piireistä ja Peter Colen luotsaaman Decadent Vapoursin Absinthe e-neste on vain yksi osoitus niistä.

  Neste on vaalean vihreää väriltään, lähes turkoosia kuten puhdas merivesi kirkkaassa päivänvalossa. Neste tuoksuu anikselta ja höyry avaa mukavasti aamutuimaan hieman tukkoista nenääni. Aloitan rituaalini ja kasaan illalla pestyt, yön yli kuivuneet höyryttelyvälineeni. Kaadan 1,5ml absintti e-nestettä tankkiin ja ei kun höyryille.

  DV:n kotisivujen mukaan nesteessä on käytetty 20 eri yrttiä ja maustetta, mutta päällimmäisenä maistan aniksen. Maku on hyvin samankaltainen kuin FSUSA:n Jekkupommissa, mutta siinä missä Jagerbomb on aavistuksen makeahkompi (salmiakki?), niin Absinthe kallistuu karvaamman puolelle (koiruoho?). Höyry on ohutta, hienojakoista ja kuivahkoa. Nikotiini 24mg vahvuisena tarjoaa kurkkuhittiä omaan makuuni riittävästi - pehmeä mutta loppua kohden hieman kirvelevä elämys.

  Mielestäni absintti ei muistuta aniskarkkien imemistä: Maku on hienovaraisempi ja jos makunystyräni eivät olisi lähes 30 vuoden tupakkapommituksen jäljiltä hieman heikossa hapessa, niin DV:n nesteestä voisi jopa yrittää jäljittää ne 18 muuta ainesosaa. Nyt, minun on vain tyydyttävä nautiskelemaan Peter Colen loihtimasta "vihreästä keijusta". DV:n e-neste on lähellä sokerin läpi laimennettua aitoa absinttia - aavistus makeaa, mutta aniksen ja lakritsin makua on taidokkaasti leikattu hienovaraisemmiksi karvaampien ainesosien avulla.

  Erinomainen, artisaanin ja alansa mestarin taidokas työnäyte ja ehdottomasti yksi e-nesteistä, joista sietämisen sijaan pidän.

  Arvosana: 9 / 10
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 4. #4
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?

  o_O mad skillz, huge props!

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 5. #5
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?

  Koiruohoa ei sentään taida olla e-nesteessä mukana?

  KGO & Twist

   
   
 6. #6

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?

  Tuota Doppio Espressoa maistelin 24mg vahvuisena. Maistui mustaksi korvennetuille kahvipavuille. Haisee yhtä pahalle kuin Pauligin tehdas Vuosaaressa, maku on kerrassaan karmiva. Maun huuhtomiseen ei yksi lasillinen vettä riittänyt. Kieltämättä tässä maistuu aito espresso, joten jos tykkää todella vahvasta ja tummasta espressosta, saattaa tykätä tästäkin.

   
   
 7. #7

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Troll from behind Näytä viesti
  Koiruohoa ei sentään taida olla e-nesteessä mukana?
  Tuskin, tais olla pientä vihreän keijun aiheuttamaa taiteellista luovuutta

  Veikkaan, kun en pysty maistamaan, että jonkin sortin sitruksella on leikattu makeutta pois.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 8. #8

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja wstryder Näytä viesti
  Tuota Doppio Espressoa maistelin 24mg vahvuisena. Maistui mustaksi korvennetuille kahvipavuille. Haisee yhtä pahalle kuin Pauligin tehdas Vuosaaressa, maku on kerrassaan karmiva. Maun huuhtomiseen ei yksi lasillinen vettä riittänyt. Kieltämättä tässä maistuu aito espresso, joten jos tykkää todella vahvasta ja tummasta espressosta, saattaa tykätä tästäkin.
  Yep. Olisi ehkä pitänyt voimakkaammin painottaa, että kyseessä on vahvan 100% robustan tyyppinen makuelämys ennemminkin kuin yleisesti paremmaksi mielletyn Arabican kopionti e-nesteen muotoon.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 9. #9

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?

  Noin kuukauden B-rotaatiossa olleiden DV makujen pika-arviot:  Premier Coffee

  Valmistaja: Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: n. 18mg (11/24mg sekoite)

  Doppio Espressoon verratuna Premier Coffee on kesyä kamaa. Mieto kahvinmaku miedoista kahveistä pitäville. Valitettavasti se ei vain minulle riitä - Premier Coffeesta puuttuu karaktääri.

  Arvosana: 6,5 / 10  Premier Analog

  Valmistaja: Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: n. 18mg (11/24mg sekoite)

  Puhdas ja selkeälinjainen höyry teemalla analoogisen hahmottelu e-nesteen muodossa. Kurkkuhitti on ok (check), pehmeä maku (check) ja riittoisa höyry (check). Höyryn mausta puuttuu, joko onneksi tai epäonneksi riippuen miten asiaa katsoo, niin monista analoogismauista löytämäni pähkinäinen perusvire ja tilalla on ehkä aavistuksen verran mausteisempaa makumaailmaa.

  Arvosana: 8 / 10  Premier DY4

  Valmistaja: Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: n. 18mg (11/24mg sekoite)

  DV:n RY4 maku kulkee nimellä DY4. Mainoksen mukaan maussa sekoittuvat kinuski, sitruuna sekä vanilia. Olen hieman hämilläni, koska mitään noista en oikeastaan mausta maista. Lisähämmennystä aiheuttaa myös se että, tämä rouheelta kainalokuopalta tuoksuva ja vähintäänkin eriskummalliselta maistuva juissi ei loppujen lopuksi ole ihan sieltä karmeimmasta päästä vapoteltavaksi.

  Arvosana: 7 / 10  Premier Mentholyptus

  Valmistaja: Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 11mg

  Vaalean vihreä Mentholyptus nestettä kuvataan verkkosivuilla mentoliksi jossa on aromaattisena vivahteena eukalyptus johon on sekoitettu hitunen anista. Eli makumaailma on tuttu kurkkupastilleista. Maistelemani 11mg neste antaa näppärähkön kurkkutuntuman ja mausta ei tosiaankaan voi erehtyä. Suuhun jää raikas ja voimakas jälkimaku. Jos pitää mentolista tai jos on pientä flunssaa päällä niin tämä on varma valinta. Vielä kerran, maku on mielestäni todella voimakas.

  Arvosana: 8 / 10
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 10. #10

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?  Premier USA Mix

  Valmistaja: Decadent Vapours
  Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: n. 18mg (11/24mg sekoite)

  Postista saapui sopivasti viikonlopuksi paketti, joka sisälsi erilaisia Dual Coil atoja (510 kierteellä) vapourworld.co.uk:sta. Pakettiin oli lisäksi laitettu kaksi "vapottelu sallittua näissä tiloissa" -tarraa ja pullollinen RY4:sta, mikä oli mukava yllätys. Joten kasasin huvin ja urheilun vuoksi sekä 510 normaali resistanssi ato/tankki + ego:n akku kombon että LR Dual Coil 510 ato/drip tip + ego:n akku setin. Hyllystä löytyi korkkaamaton pullo Decadent Vapoursin LF:lle tekemää Premium USA Mix e-nestettä.

  USA mix neste on punertavaa niin kuin yleensä analoogismaut tuppaavat olemaan (ainoa tietämäni poikkeus on Halon Prime 15). Neste tuoksuu makealta ja saa minut ajattelemaan kinuskia sekä kahvia. Höyry on pehmeän makuista normaalin 510 atomisaattorin kanssa ja satiinin pehmeää LR DC atomisaattorilla.

  Ensimmäiset höyryttelyt jo viikkoja käytössä olleella 510 NR atomisaattorilla sai minut kiivaasti muistelemaan mitä nestettä minulla siinä oli aikaisemmin, sen verran kinuski/kahvimaisia sointuja höyrystä havainnoin. Maistiaset tuliterällä LR DCT atolla onneksi pistivät pisteen mietteilleni - höyryssä on ehdottomasti kinuski/kahvimaisia piirteitä. Kurkkuhitti on keskinkertainen ja luonnollisesti LR DC atolla höyryä syntyy ihan riittämiin.

  DC ato tarjosi myös mainion kokemus. Voi johtua tietysti käyttämästi nesteestäkin, mutta pikavertailuna DC kartoon verrattuna kurkkuhitti DC atolla ei ole ihan yhtä voimakas. Höyryn lämpö, määrä ja maun aavistuksen omainen "vesittyminen" verrattaisessa standardiin 510 atoon tankin kanssa on DC atolla samankaltaista kuin DC kartolla. Eli jos haluaa leikata tymäkämpiä makuja miedommiksi niin DC:t tuntuvat olevan mainioita siihen käyttötarkoitukseen.

  Päivittäiseen höyryttelykäyttööni eli A-rotaatiooni minulla tuppaa kertymään särmikkäitä ja hieman katkerahkoja tai muuten vain mausteisia e-nesteitä. Hieman imelähkö USA Mix ei siihen kastiin tälläisenään yllä. Eipä sillä, että ostostani katuisin. DV:n USA Mix toiminee vallanmainiosti silloin tällöin "jälkiruokana".

  Arvosana: 7,5 / 10
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 11. #11
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?

  Vastaako maultaan RY4ä miten paljon?
  KGO & Twist

   
   
 12. #12

  Vs: Decadent Vapours - Artesaani vai pähkähullu professori ?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Troll from behind Näytä viesti
  Vastaako maultaan RY4ä miten paljon?
  Ei, siitä puuttuu "itämaisuus"
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •