Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: Johnson Creek "Original Smoke Juice" näytepaketti

 1. #1

  Johnson Creek "Original Smoke Juice" näytepaketti  Yhdysvaltain Wisconsin on tunnettu paremmin maidosta ja juustoista, kutsutaanhan osavaltiota nimellä "American Dairyland". Johnson Creek yrittää kuitenkin parhaansa mukaan muuttaa vallitsevaa tilannetta brändäämällä tuotteensa "America's Smoke Juice" sloganin alle. Yrityksen kotisivuilla väitetään, että toisin kuin kiinalaiset valmistajat he eivät käytä tuotteissaan mitään kemikaaleja joita kuluttajat eivät osaisi lausua ääneen. Ainesosien mainostetaan lisäksi olevan kotimaisista raaka-aineista tehtyjä.

  Raportti Johnson Creekin "Somke Juice" nesteestä löytyy tämän linkin takaa: http://cdn.johnsoncreeksmokejuice.co...CMS_Report.pdf

  TV-kanava CBS vieraili Johnson Creekin tuotatolaitoksella (http://www.youtube.com/watch?v=viqX3KOhnfw) 2010 ja ilmeisesti JC:n business on kasvussa, koska uusimmalla elokuussa 2011 kuvatulla videolla toimitusjohtaja esittelee ylpeänä uuden tuliterän toimitilan (http://www.youtube.com/user/jcsmokev.../0/5w8WUYNbzmI). Tällä hetkellä Johnson Creek valmistaa kahta tuotesarjaa "Original Smoke Juice" ja "Red Oak", joista jälkimmäisessä ei käytetä propyleeni glykolia laisinkaan.

  Jenkkifoorumilta löysin pitkähkön vuonna 2008 aloitetun keskusteluketjun, jossa JC:n e-nesteiden väitettiin tuhoavan atomisaattoreita. En jaksanut kahlata koko ketjua läpi, mutta ilmeisesti VG -pohjaisen "Red Oak" tuotelinjassa oli ns. käynnistysvaikeuksia. viimeisimmistä viesteistä päätellen tuotanto-ongelmat on ratkaistu ja siitä rohkaistuna pistin juissitilauksen eteenpäin.

  Johnson Creekin makuvalikoima kattaa niinkin periamerikkalaisen maun kuin pekonin. Tyydyin kuitenkin tilaamaan englantilaisesta liberro- verkkokaupasta "Original Smoke Juice PG" -maistiaspaketin. Liemet toimitettiin kätevässä peltipänikässä ja itse pulloista minulle tulee mieleen sombreropäinen ruskeaan ponchoon pukeutunut hahmo (Tosin sombrero tulee minulle myös mieleen Toytotan logostakin, joten ehkä se on vain henkilökohtainen sombrero fiksaatio).

  Spartalaiseen tyyliin tykkään jauhaa itse kahvipavut ja valmistaa espressot käsikäyttöisellä Pavonilla. Koska olen hyvän kahvin ystävä, niin JC:n kymmenen maun joukosta poimin ensimmäiseksi eGo:n tankkiin, arvasit oikein,

  Espresso
  Valmistaja:Johnson Creek
  Kotisivu: http://www.johnsoncreeksmokejuice.com
  Ostopaikka: http://www.liberro.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  espresson. Ihan italialaisen espresson höyryjä JC:n uutteesta ei saa, mutta strabucksien täyttämässä maassa tämä käynee pressosta. Mausta minulle tulee ensimmäisenä mieleen kahvisuklaa, kun taas höyryn tuoksu sen sijaan saa minut ajattelemaan kahvikeittimeen unohtunutta ja pohjaan palanutta mokkakahvia. Varsin ristiriitaiset elämykset siis. Kofeiinittoman kahviin verrattuna tässä on onneksi edes vähän potkua, mutta muuten JC:n espresso on vaisu esitys.

  Arvosana: 6 / 10


  Spiced Apple Cider
  Valmistaja:Johnson Creek
  Kotisivu: http://www.johnsoncreeksmokejuice.com
  Ostopaikka: http://www.liberro.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  Nimensä mukaisesti tämän e-nesteen pohjana on omena ja valmistajan mukaan muina ainesosina on käytetty kanelia ja muita suosittuja mausteita. Minun oli pakko vaihtaa tankki ja atomisaattori uusiin, mutta sekään ei auttanut. Mielestäni nesteen jälkimaku on hyvin samankaltainen kuin JC:n espresossa. Joko makunystyräni ovat pahasti epätasapainossa tai sitten nuo sekoitteessa käytetyt kaneli sekä muut mausteet piilottavat omenan maun minulta liian tehokkaasti. Lopputulos on joka tapauksessa sama, Spiced Apple Cider e-nesteellä on yhtä vähän tekemistä omenasiiderin kanssa kuin millä tahansa esanssiin pohjautuvalla viritelmällä.

  Arvosana: 5 / 10

  Kaadettuani kaksi tankillista JC:n maustettua omena siideri seosta viemäriin ja juotuani yhden kupin aitoa espressoa, oli aika puhdistaa atomisaattorit ja antaa Johnson Creekille yksi vielä mahdollisuus.

  J.C. Original
  Valmistaja:Johnson Creek
  Kotisivu: http://www.johnsoncreeksmokejuice.com
  Ostopaikka: http://www.liberro.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  Yrityksen nimikko maku kantaa nimeä "alkuperäinen". Sivustollaan J.C. kuvailee Original -nesteen olevan pähkinäinen ja viljava. Edelliset maistiaiseni "Espresso" ja "Spiced Apple Cider" ovat jakaneet höyryttäjien mielipiteitä. Tilanne on kuitenkin hyvn erilainen J.C Originalin kohdalla, netti pullistelee pääasiassa positiivia arvioita nesteestä. Näin ollen oletan mauon olevan johdonmukainen käytätpä sitten 510, eGo-t:tä, Provaria tai mitä tahansa e-savuketta. Tunnistan pähkinänuotin höyrystä ja kokonaismaku on mainio, lähes hedelmäinen. Höyry on pehmeää ja se ei tunnu suussa liian makealta. Ymmärtääkseni J.C. Originalin alkuperäinen nimi oli Original Tobacco. Mielestäni tupakka sanan poisto tuotteen nimestä on perusteltua ja järkevää. J.C. Original ei yritä imitoida mitään tiettyä tupakka makua ja sen mainitseminen nimessä ohjaisi väärille jäljille. Uskaltaisinpa melkein väittää, että RY4:sta liian voimakkaaksi mauksi mieltävät höyryttelijät löytävät J.C. Originalista leppoisan perusnesteen paperossien korvikkeeksi.

  Arvosana: 9 / 10

  Yksi kolmesta ei vie Johnson Creek:iä vielä omassa rankkauksessani e-neste valmistajien terävimpään kärkeen. Tilanne tosin voi vielä muuttua, sillä näytepänikässä on vielä seitsemän erilaista höryä jäljellä kokeiltavaksi.
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 2. #2
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620

  Vs: Johnson Creek "Original Smoke Juice" näytepaketti

  Advaperi laatuarvostelu jälleen, kiitos kuvista ja kattavista pohjatiedoista!!!

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 3. #3

  Vs: Johnson Creek "Original Smoke Juice" näytepaketti  French vanilla

  Valmistaja: Johnson Creek
  Kotisivu: http://www.johnsoncreeksmokejuice.com
  Ostopaikka: http://www.liberro.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg

  Alan epäillä että näytepakettini on täynnä JC:n espressoa eri etiketeillä. French Vanillassa on mielestäni nimittäin hyvin samankaltainen perusmaku ja syynä ei voi olla atomisaattori eikä laite. Espresson maistelin Tornadolla (eGo) ja tätä höyryttelen uuden karhealla Titanilla (510). Vaniljaa en juurikaan tästä hieman makeahkosta eväästä maista, ennemminkin ehkä mieleen tulee kahvi. Sinänsä juississa ei ole mitään sen suurempaa vikaa (esim. kemikaalista jälkimakua tai muuta vastaavaa häröilyä), kurkkuhitti on tomiva ja makukin parempi kuin JC:n espressossa. valitettavasti vain esim. VR:n Kentucky Vanilla Blend toimii minun kohdalla paremmin, joten A-listan rotaatioon tämä neste tuskin pääsee.

  Arvosana: 7 / 10

  P.S. Ohessa linkki Vizin mielipiteeseen.
  http://www.e-savuke.com/forum/e-nest...eek-146.0.html
  "Tupakoinnin vaihto höyryttelyyn on kuin luopuisi sorbuksesta ja saisi tilalle Nallen viinikellarin avaimet"

   
   
 4. #4

  Johnson Creek "Original Smoke Juice" näytepaketti

  Kyseessä taitaa olla se surullisen kuuluisa JCn perusmaku.

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  IchWillähde, Nastola
  Viestit
  214

  Vs: Johnson Creek "Original Smoke Juice" näytepaketti

  En jaksa uutta ketjua aloittaa joten laitan tänne yhden kokeilun Original Smoke sarjasta:

  Johnson Creek Original Smoke Summer Peach
  Hankittu: www.tosanamall.com
  Pullon koko: 15ml (mukana tuli erikseen lasinen? pipetti joka toimii myös korkkina)
  Nikotiinipitoisuus: 18mg
  Väri: Haalean ruskea, hieman keltaiseen menevä.
  Tuoksu: Tunkkainen persikkaesanssi jossa vanilijamainen vivahde
  Hinta: 9,95€

  Näin sanoo ToscanaMall sisällöstä:

  "Like the first bite of fresh peach, this flavor brings a refreshing fruit flavor with sweet vanilla undertones. A taste of summer all year round - right in your e-cigarette!

  High Quality, PG Smoke Juice

  100% PG-Free

  Made in America
  Made with all US-Sourced Ingredients
  "

  Pullossa lukee:
  USP grade Propylene glycol
  FCC grade vegetable glycerin
  Distilled water
  Nicotine
  Natural flavors
  Artificial flavors
  Citrid Acid (as natural preservative)

  Eli korkealaatuinen PG neste
  100% PG vapaa ja sisältää sekä PG:tä että VG:tä.... Vai olenko puusilmä

  Kuten kaikki kokeilemani Red Oak sarjan tuotteet tämäkin on hieman outolintu. Ei ihan niin järkyttävää kuin Red Oak Valencia mutta.....
  Käytin Bogen 2.0ohm kartoa ja LavaTubea. Yleensä noilla 2ohmin kartoilla pidän lavan voltit siinä 3.8 - 3.9 hujakoilla. Tämän kanssa oli pakko laskea voltit aina 3.0 asti. Maku oli todella outo eikä ollut persikkaa nähnytkään. Matalammat voltit, vähän maltillisempi maku, hieman tunkkainen mutta jotain persikkaan viittaavaa siinä on, vanilja tuntuu jäkikäteen makuhermoissa. Ei ehkä ihan kuin "puraisu tuoreesta persikasta" mutta jotain outoa savustettua vanilija/persikka jälkkäriä. pitää koettaa totutella tähän ja katsoa jos tämä tästä paranisi ajan myötä.
  Neste on myös todella notkeaa, vetistä. Luulen että tulisi eGostä läpi joten parasta käyttää kartolla tai drippaamalla.

  Arvosana todella vaikea antaa, tämä menee mutta ei kovin montaa höyryä voi ottaa putkeen.
  annan:

  6.5/10


  ps: Jos tämä tästä paranee niin palaan asiaan.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •