Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: TGO Vision Aloituspaketti

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  10/2013
  Viestit
  1

  TGO Vision Aloituspaketti

  Moi, ostin Jyväskylän Höyrypäästä TGO Vision aloituspakkauksen (TGO Vision -aloituspaketti | Höyrypää).
  Olen tässä lataillut akut ja höyrystellyt mentholinmakuista nestettä, joka ei sisällä nikotiinia. Mietin tässä vain että kuinka kauan tuo läpinäkyvä säiliö/tankki/patruuna säilyy? Kannattaisiko niitä puhdistella vai ostaisiko uuden sitten tilalle? Samaa mentholia siis poltan enkä halua makua vaihtaa.
  Viimeksi muokannut MIKSUg; 03.10.13 kello 18:05.

   
   
 2. #2
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059
  Kyllähän se säilyy, nesteestä ja käytöstä riippuen ehkä viikon, pari? Putsaamalla, eli vesipesulla ja kuivaamalla sille saa kyllä käyttöikää lisää. Jos itse tankkiosa hajoaa, on uuden osto edessä, ja sittenhän "ongelmaksi" muodostuu se, että laitteissa on 901-kierteet, ja niiden saatavuus on yleisempää 510-liitintä heikompi. En oo nyt varma, saako noihin vaihdettavia atomisaattoripäitä, mutta epäilen että ei. Mikäli haluat noita akkuja käyttää, joudut myöhemmin etsimään joko adapterin 901-510 mikäli erilaisia vehkeitä haluat akkuihin liittää, tai sitten ostamaan jatkossakin 901-liittimellä olevia höyrystimiä. Jos noihin olet tyytyväinen, samasta puljusta varmasti löytyy.
  Kuitenkin, jos rahasta ei tee liian tiukkaa, jossain vaiheessa ehkä hankkisin suosittuja Ego Twist-akkuja ja Evod-höyrystymiä, ja jättäisin nuo varalaitteeksi. Mutta se on vain meikäläisen ehdotus, jos noihin olet tyytyväinen niin eihän tuo ole kuin käyttää höyrystimet loppuun ja ostaa sitten uusia vastaavia tilalle.
  Do or do not, there is no Barole.   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •