Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Djarum Clove (0mg / Dekang)

 1. #1

  Djarum Clove (0mg / Dekang)

  Djarum Clove

  Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
  Kotisivu: http://www.yndekang.com/
  Hinta ostohetkellä: 7.20€ (30ml)
  Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/ - HUOM! Nikotiinisäännösten tarkennuttua emme suosittele tilaamaan ETA-alueen ulkopuolelta. Katso vaihtoehtoiset Dekang-nesteiden jälleenmyyjät täältä.
  Nikotiinipitoisuus: 0mg (No)
  PG / VG: PG
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

  Tässä on taas sellainen e-Neste että ei voi kuin ihmetellä mitä liikkui päässä kun menin tätä tilaamaan. Clove tarkoittaa siis suomennettuna mausteneilikkaa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Mausteneilikka) ja Djarum on ilmeisesti jokin Indonesialainen tupakkamerkki. Luin että neilikanmakuinen tupakka on hyvinkin suosittua jossain päin maailmaa ja se oli oikeastaan syynä miksi tämä eksyi tilaukseeni, pakkohan sitä on kokeilla!

  Jostain syystä pullosta lähtevästä hajusta tulee mieleen Vana Tallin likööri. Tuoksu on siis voimakas ja "yllättäen" mausteinen. Maku on juuri sitä itseään eli voimakkaan makuista mausteneilikkaa. Turha kai sen enempää koittaa selittää, jos tiedät miltä neilikka maistuu/tuoksuu niin tämä on sitä samaa tavaraa. Kuten aiemmin arvostelemani fenkoli e-nesteen kanssa tässäkin maku pitää yllättävän hyvin paikkansa luvatun kanssa vaikka sitä ennen kokeilua epäilinkin.

  Todella outo maku höyryteltäväksi kaikenkaikkiaan, koitan kuitenkin pisteyttää maun paikkaansapitävyyden mukaan ja sen tämä tekee kohtuu hyvin. Täytyy ehkä koittaa vielä nikotiinin kanssa mutta en usko että mielipiteeni siitä muuttuu. Jos ei muuta niin tämä oli ainut kokeilemani e-neste josta tuli mieleen joulu

  Kurkkutuntumaa ei tästä 0mg nesteestä saa ja höyryntuotto on keskitasoa.

  Arvosana: 7 / 10


   
   
 2. #2
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  04/2015
  Viestit
  2
  Höyryttelin pitkään Libertyn Clove Black:a, mutta menivät kutaleet joskus vajaa vuosi sitten lopettamaan sen. Sen jälkeen olen sekoitellut neilikkanesteet itse tiivisteistä, mutta ei ole yhtä hyvää, sillä nyt on kuitenkin pitänyt mennä. Löysin tuossa joku viikko sitten laatikon pohjalta vanhan pullonjämän sitä oikeaa ja ei että oli hyvää. Vinkki mistä (EU-alueelta) saisi Clove Black vastaavaa neilikanmakuista nestettä otetaan kiitollisena vastaan. Nettihaut löytävät vain keskusteluita missä ko. maku haukutaan pahimmaksi ikinä

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •