Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Akku vilkuttaa?

 1. #1

  Akku vilkuttaa?

  Sain tuossa viikko sitten ecigwizardilta tilatun fresh starter bundleni.
  Avasin paketin ja pistin akun latautumaan, koska ajattelin, että parempi ladata se varmasti kunnolla täyteen ennen kuin alottaa höyryttelyn. Kun pyöritin akun kiinni laturiin niin kiersin hieman liikaa ja akku lipsahti liian syvälle laturiin niin että laturin pää jäi akkuun kiinni ja laturin johdot sojotti ulos laturista. Sain kyllä otettua laturin pään irti akusta helposti.
  Tämän jälkeen sitte kun aloitin höyrytteleen niin akku vilkutti valoa kun kiersin clearon kiinni kunnolla, mutta kun otti clearon pois niin akun valo paloi ihan normaalisti. Kokeilin sitte vähän kerrallaan pyörittää clearoa kiinni huomasin, että siinä on tietty kohta missä akku ei enää "toimi" eli vilkuttaa vain valoa jos kokeilee painaa nappia.

  Eli pitkän tarinan jälkeen kysymys kuuluu, että onko tuo laturi vahinko voinut vaikuttaa akun toimintaan vai onko vika clearossa?

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari DaMulQ's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  357
  Luultavasti akun plussanapa painunut syvälle ja ottaa oikosulkua, koita varovasti jollain klemmarilla tai pinseteillä hiukan nostaa sitä. Se on siis se pieni ''nappi'' pohjalla kun katot akkua ylhäältä.

  Edit. Äh, aina tarttis ajatella ennen kun kirjottaa tahi painaa lähetä nappulaa. On toki mahdollista myös että clearon plussa pinni on liian pitkä, joka painaa sen akun plussan oikoseen, jos vaan löytyy toista clearoa, koita sitä ennen kun alat muljuttaa akun plussaa ylös.

   
   
 3. #3
  Pitää viikonlopulle ootella, että pääsee testaamaan toisella clearolla. Sillon aluks se toimi jotenkin, että kun ei vaan pyörittäny kunnolla kiinni niin sai otettua höyryjä, mutta nyt viime viikonloppuna se lopetti aikalailla kokonaan toimintansa.

   
   
 4. #4
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  Noissa ce4 clearoissa on nykysin jousitettu plussanapa ja on vähän liian tiukka jousi mikä painaa akun plussanapaa kiitettävästi -> huono idea.

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •