Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 46

Aihe: Paulsaar -sähköröökin makuvaihtelu henkosien välillä

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  09/2013
  Viestit
  3

  Paulsaar -sähköröökin makuvaihtelu henkosien välillä

  Tervehdys. Tuollainen Paulsaar tuli hommattua ja olen vähän ymmällä savun laadun vaihdellessa. Täysi akku ja täysi tankki, niin taivaallisen hyvät savut tulee muutaman kerran. Sitten maku muuttuu kitkeräksi ja kurkkua kirveleväksi, mutta sitten taas saattaa yllättäen tulla hyvät höyryt. Ilmeisesti ylikuumeneminen aiheuttaa jossain tapauksissa huonoja makuelämyksiä, mutta minulla ei ole siitä kysymys, koska jäähdyttelyn jälkeenkin maku voi olla paska. Epäilin että ATO on liian kuivilla, joten pitelin laitetta enemmän vaakasuorassa ja vielä pyörittelin akselinsa ympäri, että saisi varmemmin nestettä. Se auttoikin jonkin verran, mutta silti kitkeryyttä tulee melko usein. Käsittämätön vehje, joskus hyvä, joskus huono. Osaako joku sanoa, mistä on kysymys?

   
   
 2. #2
  Höyrykone

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  1,614
  Osta paremmat vehkeet

  No kuulostaa tosiaan siltä että kuivana pääsee käymään, ts. ei saa nestettä tarpeeksi.

  En kyllä tiedä minkälainen atomisaattori siinä on, joku muu varmaan osaa paremmin neuvoa...

  Ja sehän on sitten höyryä eikä savua

   
   
 3. #3
  Lainaus Alkuperäinen postaaja pilliklubi Näytä viesti
  Osaako joku sanoa, mistä on kysymys?
  Paul Saar...  Mutta vakavissaan tuo omadiagnoosisi on aikas tarkka, eli kuivana ajelu maistuu paskalta. Nokassa mitä todennäköisimmin on CE tyypin clearo jossa atomisaattori on yläpäässä.
  Painovoima on siitä vittumainen, ettei se neste jaksa pyhällä hengellä aina sinne atolle nousta....
  Varsinkin jos oikeen ketjuun kiskot ---> eli : pari imua ja pien laitteen heilautus väliin (konnes löydät "oikean" suhteen).
  Käyttönapista kannattaa myös ajottain päästää irti. Ja sitten viimoisena ; kerran oot kyrväyttänyt sen clearon niin se kaka kyllä seuraa sieltä taustalta.
  Niin ja ne pääpalikat on sitten kulutustavaraa ~viikko/kaks elinikä.
  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
 4. #4
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  09/2013
  Viestit
  3
  Kiitoksia vastauksista. Kuivuusteoriasta innostuneena päätin kokeilla yhtä juttua, nimittäin laitteen säiliön lämmittämistä kädessä ennen henkosia. Tuo nikotiinineste kun tuntuu olevan aika jäykkää kamaa. Tuntuisi siltä, että litku selvästi notkistuu, kun sitä vähän lämmittää. Sehän auttaa tuohon nesteen kiipeämiseen atolle. Nyt on tullut jo monet hyvät höyryt peräkkäin. Raportoin tänne jos tulee pettymyksiä.

   
   
 5. #5
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2013
  Viestit
  84
  Muistaakseni silloin kun kiinnostuin ja rupesin googlaamaan laitteita niin Paulsaar oli eka osuma. Onneksi löysin tämän foorumin.

   
   
 6. #6
  Kuivana tosiaan käy se sun atos. Ehdotan sijoittamaan muutaman kympin. Sillä saa jo huomattavasti toimivamman laitteen, kuin nuo ylihintaiset laatuun nähden olevat paulsaaret..

   
   
 7. #7
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  41
  Onhan siinä käyttökelpoinen akku. Antiikkiclearon korvaaminen paremmin toimivalla bottom coil tzydeemillä, kuten eVod tai ARO maksaa kympin pintaan parin vaihtopään kanssa.

   
   
 8. #8
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  09/2013
  Viestit
  3
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Rolle Näytä viesti
  Onhan siinä käyttökelpoinen akku. Antiikkiclearon korvaaminen paremmin toimivalla bottom coil tzydeemillä, kuten eVod tai ARO maksaa kympin pintaan parin vaihtopään kanssa.
  Ok. Täytyypä vilkuilla noita. Kiitos.

   
   
 9. #9
  Höyrykone zkys's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  3,782
  Kannattaa muistaa että, Paulsaaren "tehoakuissa" eli egoissa ei ole sitten ego liitintä. Taitaa olla 901 (?) liittimellä, joten normi evodit ei käy ilman adapteria.

   
   
 10. #10
  Uudemmissa PS tehoakuissa on ego liitin. Ainakin omassa joka on jostain 4kk takaa.

   
   
 11. #11
  Höyrykone zkys's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  3,782
  Elokuun alussa yks kaveri tilasi tehopakkauksen ja sillä ei ainakaan ollu ego liittimellä. Mahdollisesti kahta eri variaatioita liikenteessä niitä sitten, kannattaa kuitenkin tarkistaa ennen ku tilaa höyrystimiä että on varmasti sopivia.

   
   
 12. #12
  Palauta se paul saaren lelu ja osta sillä rahalla parempi alotuspakkaus jostain muualta. Niitä kyllä löytyy ja täältä saa apua jos kysyy, Viimeks mitä sivuja kattelin niin tää ns "tehoakku" oli normaali ego akku ja kyllä omasta mielestä toi 30e on niin k***sta. Tää on vaan mun mielipiteeni. Älä ota pahalla, mutta hyvä että höyryhin oot siirtyny

   
   
 13. #13
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  Myös vanhemmissa PS tehoakuissa toimii kangerin mt3 ja evodit jotka on ego kierteillä.

   
   
 14. #14
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Tuo on just kaikista huonoin toimintamalli.. Saa yhet hyvät henkoset, sitte ku nopsaan koettaa tyydyttää henkosten himon niin homma kuseksii. Yleensä ku höyryjä ei kiireessä kiskota hitaasti ja mietiskellen saako se ato ny nestettä. Höyryjen pitäs juu päinvastoin koveta mitä enemmän kiskoo eikä päinvastoin. Mutta onneksi parempiakin laitteita löytyy.

   
   
 15. #15
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  10/2013
  Viestit
  4
  Kaipa se on pakko myöntää että erehdyin ostamaan PaulSaaren 30€ pakkauksen eikä kyllä oikein 2vk jälkeen sauhuttelu kelvannut kyseisellä laitteella pisti vituttaan huolella että marssin edesmenneen NPV:n tiloihin ja EgoT alotuspakkaus: lautauskotelollla, perus clearolla,650mah akulla + Kangerin Evodilla ja AI ETTÄ MAAILMA AVARTUI. meinasin heittää koko PS:n mäkeen mut mutsi innostu sauhutteleen PS:llä, eipä se vissää haittaa sitä ku käyttö kuitenkin niin ei aktiivista että ato ehdi edes kuivahtaa kuin mun käytössä. Mutta kyllä tohon ainakin omaan PaulSaareen kävi Evodin ihan heittämällä kierteet on lyhyet mut kyllä jonkinlaile savuttelu onnistuu helposti. En nää enään PS:n tuotteissa mitään järkeä ku PS akulla poltin myös vahingossa oman ensimmäisen EVODIN (r.i.p) koska vissiin näissä akuissa ei ole 10sek katkasua kuin yleensä muissa.

  Johtopäätökset Paul Saaresta: kusetus paskaa, helposti napsivat kusetuksen uhreja tuotteillensa ku googlessakin ykkösosumana hakusanalla sähkötupakka ja liike sijaitsee liian kätevästi helsingin keskustassa Clearo: täyttä paskaa toimii ja ei toimi paskat höyryt jokatapauksessa. Akku ihan ok "bäk uppina" mutta mun mielestä silti paskaa. maut ja litkut : paskaa .Koko tuotanto paskaa

  Heittäkää mäkeen Paul Saaret ja kunnon vehkeet puff.fi tai yms. tilalle

   
   
 16. #16
  Eli ton paulsaaren voi tiivistää tekstin perusteella yhteen sanaan. "Sontaa"

   
   
 17. #17
  Höyrypää L_Ramone's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  466
  Joo paskojahan noi PaulSaaren kamat on ja kalliita, jos vertaa siihen mitä muuta nykyään on tarjolla. Toisaalta höyryttelyyn siirtyvän, ja aiheesta mitään tietämättömän on vaikea/mahdoton arvioida mikä on paskaa ja mikä ei. Jos se paulsaaren kauppa on googlessa edelleen eka hitti sähkötupakkaa haettaessa, niin ei kai ole ihme, että monet lähtee sillä koittamaan. Mun mielestä se on ihan se ja sama mitkä ne laitteet on, jos analogiset jää pois. Jos saarenpauli on kusetusta, ja sitähän se epäilemättä on, niin täytyy kuitenkin muistaa, että tupakkayhtiöiden toiminta taitaa kuitenkin viedä voiton tuossa kusetus kisassa.

   
   
 18. #18
  En tiedä oiskohan tohon PS:n domain-valintaan jo puututtu, jos kyseessä olis joku toinen tuote kuin saatanallinen sähkötupakki. Vaikuttaa ainakin mielestäni aika epäreilulta kilpailuvaltilta. Pitäsköhän tässä alkaa lobbaamaan yleisen "sähkötupakka" -sanan tilalle jotain muuta sanaa, vaikka Finnvapea tai Puffia:

  -Onx toi joq huumebongi?xDDDDD
  -No ei, kunhan nyt Finnvapetan tässä dösää odotellessa.

   
   
 19. #19
  Höyrykonkari Jarno's Avatar

  Liittynyt
  06/2012
  Sijainti
  Espoon Erityistalousalue
  Viestit
  373
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Naamapeikko Näytä viesti
  En tiedä oiskohan tohon PS:n domain-valintaan jo puututtu, jos kyseessä olis joku toinen tuote kuin saatanallinen sähkötupakki.
  Enpä usko. Itse perustamani yritys (jonka toiminnasta olen sittemmin väistynyt) on koko historiansa (vuodesta 1996) ajan harrastanut samanlaista toimialaansa liittyvien yleispätevien domain-nimien rekisteröimistä. Eikä kukaan koskaan ole mitään älähtänyt.

   
   
 20. #20
  Tietääkseni menee niin, että jos tällä forumilla jokainen kirjoittaisi jokaiseen viestiin "sähkötupakka","paul saar on kusetus", niin ensimmäinen linkki johtaisi tälle forumille... Eri asia jos ps on maksanut googlelle näkyvyydestä.

  Edit: ja toisekseen mitä enemmän täällä puhutaan höyryttimistä sähkötupakan sijaan, sitä alempana on tämän forumin tulokset googlessa. Aloittelija googlettaa "sähkötupakka", ei todellakaan "höyrytin".

   
   
Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •